Byť SINGLE je pre mna lepšie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petrix16
Novice
Novice

Byť SINGLE je pre mna lepšie?

Príspevok od používateľa petrix16 »

Hello, chcel by som sa spytat aky je vas nazor na temu "som single"..
ja som sa za posledne roky dost posklamaval v laske .. predtym som chcel vzdy dievca v ktorym budem stastny a spokojny a jednoducho budeme mat klud .. ale nemal som stastie .. teraz som zistil, ze mi je lepsie nezadanemu .. nie nejde mi o to ze by som chcel skvrlit peniaze nech mam viac .. ani nic podobne .. ale ked som nezadany .. mam proste taky vacsi klud) ma niekto podobny nazor na vztahy??

ziadne vztahy = ziadne sklamanie..

myslite, ze byt single je lepsie??

p.s. uz som tu bol raz upozorneny za nick ale tento nick pouzivam od ´04.. pap).
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vzťah

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem aké boli tvoje vzťahy, ale človek je tvor spoločenský a vždy bude šťastnejší keď je s niekým ako sám. Ak sa cítiš šťastný sám, tak to len preto že si ešte nenašiel "tú pravú" alebo je tvoje zmýšlanie a pocity ovplyvnené rozchodmi
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Vzťah

Príspevok od používateľa bucuresti »

Normalna vec... Kazdy kto sa sklamal vo vztahu je uz viac menej zvyknuty na samotu..niekedz to je aj lepsie :) Proste co ma prist to pride a bodka.... A netreba nic na silu nutit ...ako mat vztah i samota ma svoje klady a zapory
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Byť SINGLE je pre mna lepšie?

Príspevok od používateľa p4ra »

Byt single je podla mna na chvilku zabavne, ale potom to je hrozne. Nehovorim, ze sa do vztahu treba tlacit na silu, len proste byt stale sam, to omrzi. Ja si neviem predstavit, ze by som bol teraz sam. A hlavne, ked aj byvam sam. Travit vecery stale sam a tak.. A o sklamaniach by som ti vedel rozpravat cele hodiny, ver mi. A boli by to velmi neprijemne pribehy. Teraz som vsak spokojny a stastne zadany, a o tom to je. Zabudol som na vsetky tie neprijemnosti a uzivam si vsetko to, co mi chybalo, kym som bol single.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ľudia vo vzťahu s opätovanou láskou sú šťastnejší.
Možno ti to vyhovuje dočasne, ale prídeš do bodu, keď si uvedomíš, že prichádzať domov, kde ta nikto nečaká je pekne na draka.
petrix16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petrix16 »

viem ze mate pravdu ale momentalne zijeme my s kamaratmi taky zivot ze kazdy den robime si party, bytovice, chodime do studia, nahravame, na koncerty, pi*ov***.. cize mi to takto aspon zatial vyhovuje no ....... dakujem za nazory : ))) a mozete pridavat aj dalsie rad si readnem..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak máš kopec kamarátov, je to fajn byť single.. ale ak sa Ti polovica kamarátov rozbehne po svete a druhá polovica kamarátov sa ožení, čo budeš robiť sám? Predsa len život vo dvojici je veselší..

Všetko má svoje +/-
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Kamarati sa raz isto rozidu ako to je v kazdom pripade asi tak
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No po mojej cool teme,musim povedat,ze samej mi je tiez najsamlepsie.Aspon ked som zo vztahu vysla...tak som bola stastna az na pudu. :D
A ked mas taky nabity program,tak sa nad tym ani nezamyslaj. :lol: A akejze to hudbe sa venujes?
Je to sice dost offtopic,ale aspon pre predstavu :lol: :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz si na konci 5. fazy (2:45): :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Všetko má svoje negatíva aj pozitíva. Byť single je fajn, ja som bola dlho dlho sama a nesťažovala som si, mala som proste vždy čo robiť ale sem tam boli chvílky, keď som si uvedomila, že kurnik niečo teda skor niekto mi chýba. Ale bola som v takom veku ked si človek najviac užíva a ja som sa teda myslím si vyžila dost, začala som možno skor kedže mám o 6 rokov staršieho brata a chodievala som von vačšinou s jeho kamaratmi kt. sa stali vlastne už aj mojimi kamarátmi. Inak ja som sa vždy cítila lepšie s o trocha staršími ludmi, s mojimi rovestníkmi som si nemala velmi čo povedat samozrejme na pár výnimiek.Teraz som vo vzťahu a možem povedat že mi nechýba nič. Keď mi chýba akcia tak sa idem zabavit s kamarátmi so spolužiakmi a aj s priatelom a ked chcem mat kludnejší večer tak si ho s priatelom spravíme.On je moja opora vždy ked sa cítim mizerne a je to super pocit vedieť, že niekto na tomto svete vás miluje a záleží mu na vás. Takže byt single OK pokym si nestretol tu pravu.Treba sa vyžit a vyblbnúť..ale ked stretneš človeka na ktorom ti skutočne zaleží tak to je krasny pocit a byt single nebudeš chciet byt to mi ver :-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

myslim si ze najlepsie je byt vo vztahu so spravnym dievcatom, that´s all .... :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Každý človek je individuálny a mal by robiť to, čo ho baví a byť prirodzený, čiže ak ti je teraz dobre samému, ostaň sám. Možno ťa to neskôr prejde a zasa budeš chcieť nájsť lásku, to je normálne. V tomto prípade sa drž svojich pocitov.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

aj tak sa raz zamyslis a najdes si zenu s najvacsimi prsiami :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne ani tak to sklamanie nevadí, to k láske a životu patrí. Aj sklamanie, rozchod a všetko ostatné, ale inak som zistila, že mi tiež vyhovuje byť single. Vždy som bola rada sama a vôbec mi to nepríde divné. Každý mi vraví, že je to tým, že som nestretla toho pravého, ale pochybujem, či je to tým. Už to nejako neriešim, vyhovuje mi to a reči ostatných, že to nie je správne, že raz budem sama až do konca života už neriešim.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

bolek napísal:Mne ani tak to sklamanie nevadí, to k láske a životu patrí. Aj sklamanie, rozchod a všetko ostatné, ale inak som zistila, že mi tiež vyhovuje byť single. Vždy som bola rada sama a vôbec mi to nepríde divné. Každý mi vraví, že je to tým, že som nestretla toho pravého, ale pochybujem, či je to tým. Už to nejako neriešim, vyhovuje mi to a reči ostatných, že to nie je správne, že raz budem sama až do konca života už neriešim.
"Tí ostatní" majú pravdu, naozaj si ešte nestretla "toho pravého"... Samozrejme žiadny pravý neexistuje, len si nestretla niekoho, s kým by si sa cítila lepšie, ako sa cítiš keď si sama. A tiež majú pravdu, že keď budeš mať 35+ naozaj sa budeš trápiť, že si stále sama a to si nevymýšlam, bavil som sa s takými babami... Teraz to neznamená že si treba rýchlo nájsť manžela, ale určite sa nebrániť vzťahu.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

byť single občas dobre padne... najmä my ženatí o tom vieme svoje :roll:
tak si uži, vyhoď si z kopýtka - vzťah príde ani nevieš ako.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Neviem, čo je lepšie pre Teba, ale z mojich skúseností, to pre mňa nie je ľahké byť sama...
Síce mám 3- ročný vzťah, všetko je super, až na pár vecí, že väčšinu času posledný rok a pol trávime osobitne...

Vzhľadom na to, že môj priateľ študuje v BA a ja som v PP , keď je on doma cez víkendy, tak ja mávam vystúpenia a koncerty s kapelou, orchestrom, či inými projektami..
Cez víkendy aj pracujem a počas každého roku odchádzam na 3 mesiace do Švajčiarska, či Nemecka a to celé nie je pre nás najľahšie... :?
Niekedy to neviem pochopiť, ale postupne sa snažím to celé vnímať ako nejakú etapu života, ktorá prejde.. Musím rešpektovať jeho životné ciele, tak ako aj on moje záujmy , aj keď sa ľúbime a chýbame si navzájom..

Možno to, čo som napísala vyššie je na inú tému, ale k tvojmu problému sa vyjadrím asi tak, že všeobecne pre človeka je asi lepšie keď má niekoho, ktorý ho ľúbi, či psychicky mu pomáha a podrží ho...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja si myslim ze je to velmi individualne. Su proste typy ludi ktori nevydrzia dlhsie sami a potom su aj taki ktorym vztah az tak nechyba.
Ja som z tej druhej skupiny, mam napr. priatelku ale vidime sa spolu tak raz za mesiac, niekedy za dva. Par dni sme spolu, mozno tyzden a ide zase prec do zahranicia, co mne uplne vyhovuje, pretoze si potom mozem robit co chcem a nemusim sa nikomu prisposobovat. Ani si neviem predstavit ze by sme boli stale spolu, kazdy den, to by mi asi liezlo na nervy.. :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

či sa sklameš vo vzťahu alebo nie záleží od teba a priateľky ale neber to tak že láska je len o sklamaní, človek sa veľa krát vo svojom živote sklame, či už v práci, v priateľoch a podobne, ja si tiež neviem predstaviť že by som bol sám, tiež som sa sklamal vo vzťahu, veľa krát treba si zobrať z toho ponaučenie a v ďalšom vzťahu budeš zasa silnejší až si z toho potom nič nebudeš robiť pokiaľ nenájdeš tú pravú s ktorou si budeš rozumieť, budete robiť veci spolu, vzťah je o tom, raz si hore a raz dole, niekedy medzi ale aj v tom najlepšom vzťahu sú veci ktoré niekedy treba prekusnúť a ísť ďalej, o tom je život...
...a byť sám? no má to svoje výhody ale len chvíľu, máš viac času na seba, priateľov a tak ale nakoniec ťa to omrzí

Život je ako jedno žmurknutie oka, a je len na tebe čo za tú dobu stihneš urobiť :)
Napísať odpoveď