bývalá láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
combo
Amateur
Amateur

bývalá láska

Príspevok od používateľa combo »

takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
Ako sa jej opytat ci to xce znova skusit? :wink: nexcem to moc unahlit. inak mam 19 a ona ma 16.. pls poradte
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak sa ti po dlhom čase z ničoho nič ozvala sama, a začali ste sa stretávať, tak má asi tiež záujem obnoviť váš vzťah
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Skus este chvilu pockat chod s nou par krat na rande a to uvidis sam ci ma zaujem alebo nie. Ale ako povedal audiotrack ak sa ti sama od seba ozvala po dlhsom case nieco na tom bude :hmm:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ja mam zas vlastnu skusenost, byvalka mi ties vypisovala, chcela byt v kontakte ale vratit sa nexela.. :) ale to sa tazko posudzuje takto,skus nieco naznacit a uvidis ako zareaguje... ale vraciat sa k byvalej neni vzdy to najlepsie :!: hlavne ked ma 16. Je to mlade, je*** nevie co to chce..
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

skus ju nejak potesit..ja neviem..skus nejaky jej sviatok...alebo len tak...kupis jej nejaky darcek a ona uz bude vediet ze cudzi ludia si darceky nekupuju... proste k tomu priloz listocek ci by ti dala este sancu... jeemine..ked ti prezvana a boli ste spolu vonku..myslis ze povie nie? ... 8)
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

tomPD napísal:Skus este chvilu pockat chod s nou par krat na rande a to uvidis sam ci ma zaujem alebo nie. Ale ako povedal audiotrack ak sa ti sama od seba ozvala po dlhsom case nieco na tom bude :hmm:
uplne suhlasim,nemusis sa nikam ponahlat, najskor preskumaj situaciu :wink: hlavne sa viackrat stretnite, aby si zistil co a ako...to, ze sa ozvala, moze nieco znamenat ale aj nemusi...ja mam podobny problem s byvalym...chcela by som to s nim skusit este raz, ale nejak sa mi este nepodarilo zistit, ako to vidi on...je sice na mna zlaty, aj mi doniesol darcek zo zahranicia, ale naznak nepadol ani jeden, ci by chcel skusit nieco viac...kazdopadne, daj tomu cas a uvidis, co a ako :) drzim palce
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: bývalá láska

Príspevok od používateľa P3Bo »

combo napísal:takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
Ako sa jej opytat ci to xce znova skusit? :wink: nexcem to moc unahlit. inak mam 19 a ona ma 16.. pls poradte
Jena otázočka rozišli ste sa v zlom :?: lebo ak hej tak mozno len chce aby ste sa udobrili :idea:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Po rozchode s priateľkou :arrow: nechala ma ona, som sa z toho ako tak dostal. No a ona sa zrazu ozvala. Najprv som myslel že som ten najšťastnejší človek na svete. Na všetku krivdu som zabudol, to ako mi ublížila bolo okamžite odpustené. Stretli sme sa, bolo nám krásne, stále mi volala, ja neviem, ja som jej nevolal, nemal som nejako odvahu. Zasa je pravda, že volala mi tak často, že to ani nebolo potrebné. Na večer mi posielal krásne SMS že na mňa stále myslí a tak... No ani jeden z nás nemal odvahu začať. Ja som jeden okamih premrhal, dodnes to aj ľutujem... No až som sa pokúsil o to ja.
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancu :arrow: Dodnes si to nedokážem odpustiť. Šiel som na to totiž prirýchlo.
Preto ti radím, preskúmaj ako to u nej je, čo k tebe cíti a čo s tebou má v pláne.
Neunáhli sa a ak máte byť spolu, určite budete...Polovica úspechu je trpezlivosť. Týždeń či mesiac čakania určite stojí za to ak máte byť spolu ešte pár rokov.
Držím prst...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

eritrocit napísal:Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Po rozchode s priateľkou :arrow: nechala ma ona, som sa z toho ako tak dostal. No a ona sa zrazu ozvala. Najprv som myslel že som ten najšťastnejší človek na svete. Na všetku krivdu som zabudol, to ako mi ublížila bolo okamžite odpustené. Stretli sme sa, bolo nám krásne, stále mi volala, ja neviem, ja som jej nevolal, nemal som nejako odvahu. Zasa je pravda, že volala mi tak často, že to ani nebolo potrebné. Na večer mi posielal krásne SMS že na mňa stále myslí a tak... No ani jeden z nás nemal odvahu začať. Ja som jeden okamih premrhal, dodnes to aj ľutujem... No až som sa pokúsil o to ja.
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancu :arrow: Dodnes si to nedokážem odpustiť. Šiel som na to totiž prirýchlo.
Preto ti radím, preskúmaj ako to u nej je, čo k tebe cíti a čo s tebou má v pláne.
Neunáhli sa a ak máte byť spolu, určite budete...Polovica úspechu je trpezlivosť. Týždeń či mesiac čakania určite stojí za to ak máte byť spolu ešte pár rokov.
Držím prst...
To yo- v tom ale musis dievca uhadnut. Niektore vyzaduju trpezlivost ako si povedal- treba pri nich na to pomaly, postupne, s roznymi naznakmi apod. Niektore sa s tym ale nechcu s*at a co najskor chcu vediet na com su :shock: a ked ides vtedy na to pomaly tak mozu stratit zaujem bo si myslia ze mfp...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

combo napísal:takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
Tak 16, huh? Ja len tolko, deculo nevie co chce. Nechaj to plavat, inak ti zas po pol roku povie, ze ta "nelubi".
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kinjeril napísal:Tak 16, huh? Ja len tolko, deculo nevie co chce. Nechaj to plavat, inak ti zas po pol roku povie, ze ta "nelubi".
presne tak je to decko, ktore nevie co chce a momentalne sa jej nedari niekoho ulovit, tak zacala prezvanat tebe. Uz ked si sa raz s nou rozisiel, tak naco sa budes s nou davat znovu dokopy?! Zas to bude take ako predtym.
Canabik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Canabik »

poznas ju najlepsie tak by si mal vediet co od nej mozes cakat... inak fakt preco ste sa rozisli, kto s kym...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

eritrocit napísal:Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Držím prst...
co dodat pekne povedane :)
combo
Amateur
Amateur

diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

combo napísal:diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurkne ;).. To prislovie (trpezlivost ruze prinasa) neni vseobecne platne ako zakon akcia je priamo umerna reakcii a tak.. Ak sa s tebou 2.x rozisla, tak to uz vazne nema vyznam ! Nestracaj cas a najdi kamaratov a/alebo kamaratky, ktore pomozu na nu zabudnut.. Lepsie urobit ani nemozes.. Len horsie :) = verit, ze RAZ ta bude lubit.. OTVOR OČI DOKORÁN :!:
combo
Amateur
Amateur

r4wMUnt34q napísal:Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurkne ;).. To prislovie (trpezlivst ruze prinasa) neni vseobecne platne ako zakon akcia je priamo umerna reakcii a tak.. Ak sa s tebou 2.x rozisla, tak to uz vazne nema vyznam ! Nestracaj cas a najdi kamaratov a/alebo kamaratky, ktore pomozu na nu zabudnut.. Lepsie urobit ani nemozes.. Len horsie :) = verit, ze RAZ ta bude lubit.. OTVOR OČI DOKORÁN :!:
ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecne :!: len zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

combo napísal:ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecne :!: len zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

P3Bo napísal:Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
Súhasím.. Ja som sa nedorozumel a myslel som si, ze sa s nim uz 2x rozisla :oops:
combo
Amateur
Amateur

P3Bo napísal:Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

combo napísal:to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat :?
Podľa mna treba vybrať príjemné miesto ktoré je aspoň trochu romantické (v prípade že by chcela začať vzťah ) začnete sa spolu rozprávať a na konci toho večera sa jej na to spýtaš :!:
Napísať odpoveď