byvale priatelky...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lilla
Novice
Novice

Re: byvale priatelky...

Príspevok od používateľa lilla »

neviem ci zatajil je to spravne slovo...chodili spolu ked mali 18,co je uz dost davno..a ani on odvtedy nemal dievca..skor by som povedala,ze sa za to hanbil..neviete si predstavit ake zaciatky to s nim boli,ked sa hanbil ma co i len chytit za ruku :D uz nechodi tolko vonku a na disky uz vobec nie...co som velmi rada,ale vzdy ked moze tak mi da najavo,ze mu to zakazujem..a ja nechcem,aby sa toho vzdal kvoli mne,ale sam kvoli sebe :(

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 14:56)
dakujem vam velmi pekne :) mate pravdu,porozpravam sa s nim a uvidim ako bude reagovat :) nechcem ho stratit,velmi ho lubim,nikdy som nebola taka stastna ako som teraz s nim..a nedovolim,aby sme sa kvoli nej rozisli :)vdaka este raz
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A zakazuješ? Na to pozor, lebo ak niekto by ti niečo zakazoval, asi by si to schválne robila. A zakazovať mu mohli akurát tak niečo rodičia, kým bol ešte malý ;)

vidíš, skúste to ešte prebrať, ale hlavne bez kriku, bez výčitiek, proste že ubližuje mi, keď ........

Držím palce :) Predsa nedovolíš nejakej exke, aby ti rozbila vzťah.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Moja frajerka by mi najradšej spravila okruh kamarátov s ktorými sa môžem baviť a s ktorými nie, ale s nikým znich nesmiem tráviť veľa času. Našťastie na to nie som odkázaný, ale nepáči sa mi to keď začne s takými rečami.
lilla
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lilla »

nevyberam mu s kym sa ma kamaratit..prave naopak,s jeho kamosmi si velmi dobre rozumieme...vadi mi len ona..a ak nad tym rozmyslam,mozno by bolo vsetko ok a vobec by mi nevadilo,ze je jeho ex..keby sa spravala normalne a bola by som si ista,ze je koniec aj z jej strany :? normalne jej prajem,nech si najde chlapa a je stastna...aby sme boli vsetci stastni a neriesili take veci :)
Napísať odpoveď