bývalý sa stále vyhráža
bývalý sa stále vyhráža
Poradte čo mám robiť. Môj byvalý mi robi stále problémy, vyhráža sa mi všetkým možným, aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia, ale mám strach. Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem. Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill. Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu. Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia. Už som to riešila aj s políciou, ale tá nič nespravý. Mám pocit, že už niet spravodlivosti na tomto svete. Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky. Poradte, či môžem na neho v tomto prípade dať oznámenie, myslím že si tieto veci aj uložil niekde. Dokonca sa priznal aj policajtom, ked som ho vyhadzovala, že to má a že to čital, ale oni nereagovali.
Chcem len spravodlivosť !!! Poradte prosím
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
v poslednom case sa nam tu mnozia problemy podobneho charakteru, tak uz, ako gangy vravi, zacnite pri vybere partnera trosku rozmyslat ...
.. ale co uz, stane sa ... urcite ze mozes trestne oznamenia podat, ale je to take trosku chabe, zrejme slovo proti slovu, lebo to asi nijak nedokazes, kazdopadne ak to neni uplny ch*j tak ho moze policia trosku postrasit, ak je ch*j tak ho to moze este viac vyprovokovat ... isto mas nejakeho dobre stavaneho kamarata korbu, ktory niekedy s tebou rad pojde niekde, kde bude aj dotycny trtko

.. ale co uz, stane sa ... urcite ze mozes trestne oznamenia podat, ale je to take trosku chabe, zrejme slovo proti slovu, lebo to asi nijak nedokazes, kazdopadne ak to neni uplny ch*j tak ho moze policia trosku postrasit, ak je ch*j tak ho to moze este viac vyprovokovat ... isto mas nejakeho dobre stavaneho kamarata korbu, ktory niekedy s tebou rad pojde niekde, kde bude aj dotycny trtko
-
zuzkazuzka
VIP
Nie je to vôbec príjemná situácia, ale zase sa mu nedivím - posielať "známym" fotky hore bez?????? Asi nie si celkom bez viny... Vieš, bez vetra sa ani lístok nepohne, takže asi si ho riadne naštvala podobnými vecami.
Asi by som navrhla ho nedráždiť, nekontaktovať, nereagovať na jeho kontaktovanie. Nech ťa nejaký poriadny chlap odprevádza domov, aby si ťa niekde nepočkal... Dlho ho to držať nebude, neboj.
Asi by som navrhla ho nedráždiť, nekontaktovať, nereagovať na jeho kontaktovanie. Nech ťa nejaký poriadny chlap odprevádza domov, aby si ťa niekde nepočkal... Dlho ho to držať nebude, neboj.
Re: bývalý sa stále vyhráža
a co im akoze povie? si myslis ze ho v tej banke bude niekto brat vazne?... ak by sa mu to nahodou neajkym zahadnym sposobom podarilo tak sa nic nedeje... jednoducho pojdes do inej banky (tak aby o tom nevedel)Ivetka napísal:Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem.
povedz kolegom presne to co si napisala sem... ze ti ublizoval vo vztahu, ze ta vsade ponizuje, vyvolava ti atd... ak budu kolegovia vediet preco to robi tak tomu nebudu prikladat taku dolezitost, plus je sanca ze ta kolektiv podrzi a zastane sa ta... ak sa aj napriek tomu kolektiv prida na jeho stranu tak si o nic neprisla, lebo taky kolektiv ti je aj tak na hovnoIvetka napísal:Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill.
toto je uz len tvoja chyba... si nabuduce lepsie vyber, alebo to ukonci hned jak sa ti to prestane pacitIvetka napísal:Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu.
neviem ako to mate riesene, ale ako sa ti dpc mohol dostat do domu? vymen zamky na dverach co najskor!Ivetka napísal:Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia.Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky.
//edit:
akoze nieje bez viny? ona si moze robit zo svojimi fotkami co chce... ak ho to serie tak nech si to necha pre seba (lebo jeho nazor nikoho nezaujima)zuzkazuzka napísal:Nie je to vôbec príjemná situácia, ale zase sa mu nedivím - posielať "známym" fotky hore bez?????? Asi nie si celkom bez viny...
domov si kup krasneho havika
napr rottweilera
a uvidis ako prestane chodit
PC ? daj si heslo nejake zlozitejsie a ked budes odchadzat od PC sa odhlas a pri prihlaseni nech pyta heslo ...
zmen heslo na mail ...
chod k operatorovi a zablokuj jeho cislo ... alebo ked mas inteligentny telefon len stiahni program a daj zablokovat jeho cislo (tato moznost je zadarmo)
pusti aj ty o nom nejaky drb ... napr ze ma problemy s impotenciou, nieco mu tam dole kvapka alebo si proste nieco vymysli ...
samozrejme mozes pouzit aj niektoru z horeuvedenych moznosti
PC ? daj si heslo nejake zlozitejsie a ked budes odchadzat od PC sa odhlas a pri prihlaseni nech pyta heslo ...
zmen heslo na mail ...
chod k operatorovi a zablokuj jeho cislo ... alebo ked mas inteligentny telefon len stiahni program a daj zablokovat jeho cislo (tato moznost je zadarmo)
pusti aj ty o nom nejaky drb ... napr ze ma problemy s impotenciou, nieco mu tam dole kvapka alebo si proste nieco vymysli ...
samozrejme mozes pouzit aj niektoru z horeuvedenych moznosti
-
triple
Guru wannabe
si si istá že nemáš na tom ani trošku viny aj ty?Ivetka napísal:...
-
Shark NX
Addict
Naco to riesis?? Ci ma vinu alebo nie je jedno.triple napísal:si si istá že nemáš na tom ani trošku viny aj ty?
Rozisla sa s nim a tym to hasne.
-
triple
Guru wannabe
práveže nieShark NX napísal:Rozisla sa s nim a tym to hasne.
Pozri cast Priestupky a Trestne ciny > http://prison-education.oad.sk/sk/text5.htmlIvetka napísal:Poradte čo mám robiť. Môj byvalý mi robi stále problémy, vyhráža sa mi všetkým možným, aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia, ale mám strach. Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem. Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill. Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu. Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia. Už som to riešila aj s políciou, ale tá nič nespravý. Mám pocit, že už niet spravodlivosti na tomto svete. Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky. Poradte, či môžem na neho v tomto prípade dať oznámenie, myslím že si tieto veci aj uložil niekde. Dokonca sa priznal aj policajtom, ked som ho vyhadzovala, že to má a že to čital, ale oni nereagovali.
A ked uz sa to rozhodnes riesit, urcite pred organom PZ nehovor...
- "aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia..."
dakujem vsetkym , ako a co mi radite, aj ked to nieje take lahke, zda sa ze je par ludi, a on medzi nimi , ktory sa asi nikd nevzda. Bohuzial, nemam nikoho kto by mi s tym pomohol, a uz vobec nie niejaky dobre stavany chlap, ktory by ho aspon odstrasil. Ak by sa niekto taky nasiel, nech mi da vediet. dakujem