bývalý sa stále vyhráža

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ivetka
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

bývalý sa stále vyhráža

Príspevok od používateľa Ivetka »

Poradte čo mám robiť. Môj byvalý mi robi stále problémy, vyhráža sa mi všetkým možným, aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia, ale mám strach. Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem. Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill. Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu. Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia. Už som to riešila aj s políciou, ale tá nič nespravý. Mám pocit, že už niet spravodlivosti na tomto svete. Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky. Poradte, či môžem na neho v tomto prípade dať oznámenie, myslím že si tieto veci aj uložil niekde. Dokonca sa priznal aj policajtom, ked som ho vyhadzovala, že to má a že to čital, ale oni nereagovali.
Chcem len spravodlivosť !!! Poradte prosím
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemas noveho priatela? Kamaratov/znamych? Vidis ze policia to ma u riti, takemu hovadu nepomoze nic len hnaty zlamat.

Boze s akymi kretenmi sa vy zeny dokazete zapliest...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v poslednom case sa nam tu mnozia problemy podobneho charakteru, tak uz, ako gangy vravi, zacnite pri vybere partnera trosku rozmyslat ...

.. ale co uz, stane sa ... urcite ze mozes trestne oznamenia podat, ale je to take trosku chabe, zrejme slovo proti slovu, lebo to asi nijak nedokazes, kazdopadne ak to neni uplny ch*j tak ho moze policia trosku postrasit, ak je ch*j tak ho to moze este viac vyprovokovat ... isto mas nejakeho dobre stavaneho kamarata korbu, ktory niekedy s tebou rad pojde niekde, kde bude aj dotycny trtko :-) :-)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nie je to vôbec príjemná situácia, ale zase sa mu nedivím - posielať "známym" fotky hore bez?????? Asi nie si celkom bez viny... Vieš, bez vetra sa ani lístok nepohne, takže asi si ho riadne naštvala podobnými vecami.
Asi by som navrhla ho nedráždiť, nekontaktovať, nereagovať na jeho kontaktovanie. Nech ťa nejaký poriadny chlap odprevádza domov, aby si ťa niekde nepočkal... Dlho ho to držať nebude, neboj.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Re: bývalý sa stále vyhráža

Príspevok od používateľa kupo »

Ivetka napísal:Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem.
a co im akoze povie? si myslis ze ho v tej banke bude niekto brat vazne?... ak by sa mu to nahodou neajkym zahadnym sposobom podarilo tak sa nic nedeje... jednoducho pojdes do inej banky (tak aby o tom nevedel)
Ivetka napísal:Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill.
povedz kolegom presne to co si napisala sem... ze ti ublizoval vo vztahu, ze ta vsade ponizuje, vyvolava ti atd... ak budu kolegovia vediet preco to robi tak tomu nebudu prikladat taku dolezitost, plus je sanca ze ta kolektiv podrzi a zastane sa ta... ak sa aj napriek tomu kolektiv prida na jeho stranu tak si o nic neprisla, lebo taky kolektiv ti je aj tak na hovno
Ivetka napísal:Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu.
toto je uz len tvoja chyba... si nabuduce lepsie vyber, alebo to ukonci hned jak sa ti to prestane pacit
Ivetka napísal:Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia.Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky.
neviem ako to mate riesene, ale ako sa ti dpc mohol dostat do domu? vymen zamky na dverach co najskor!

//edit:
zuzkazuzka napísal:Nie je to vôbec príjemná situácia, ale zase sa mu nedivím - posielať "známym" fotky hore bez?????? Asi nie si celkom bez viny...
akoze nieje bez viny? ona si moze robit zo svojimi fotkami co chce... ak ho to serie tak nech si to necha pre seba (lebo jeho nazor nikoho nezaujima)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ivetka a niesi nahodou dobra kamaratka s hemou ? Ma tu temu "peklo zo zivota"... pytam sa len so zaujimavosti...
hema
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hema »

reznick-len preto ze mame podobny osud musime byt kamaratky?to ma byt z tvojej strany vysmech?nemas nic ine na praci?
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hema napísal:reznick-len preto ze mame podobny osud musime byt kamaratky?to ma byt z tvojej strany vysmech?nemas nic ine na praci?
Nie - nemusite byt kamaratky
Nie - nie je to z mojej strany vysmech
Nie - mam aj inu pracu

pytal som sa to zo zaujimavosti a nepytal som sa to teba...
hema
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hema »

reznick-sorry nechcela som sa ta nejako dotknut len mi to tak vyznelo :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

domov si kup krasneho havika :) napr rottweilera :) a uvidis ako prestane chodit :D
PC ? daj si heslo nejake zlozitejsie a ked budes odchadzat od PC sa odhlas a pri prihlaseni nech pyta heslo ...
zmen heslo na mail ...
chod k operatorovi a zablokuj jeho cislo ... alebo ked mas inteligentny telefon len stiahni program a daj zablokovat jeho cislo (tato moznost je zadarmo)
pusti aj ty o nom nejaky drb ... napr ze ma problemy s impotenciou, nieco mu tam dole kvapka alebo si proste nieco vymysli ...

samozrejme mozes pouzit aj niektoru z horeuvedenych moznosti ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Ivetka napísal:...
si si istá že nemáš na tom ani trošku viny aj ty?
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

Gangy napísal:Nemas noveho priatela? Kamaratov/znamych? Vidis ze policia to ma u riti, takemu hovadu nepomoze nic len hnaty zlamat.

Boze s akymi kretenmi sa vy zeny dokazete zapliest...
mas recht zlamat nohy a pochopi ..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

triple napísal:si si istá že nemáš na tom ani trošku viny aj ty?
Naco to riesis?? Ci ma vinu alebo nie je jedno.
Rozisla sa s nim a tym to hasne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Rozisla sa s nim a tym to hasne.
práveže nie
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Cize ty ked sa rozijdes z babou tak sa jej ucritu dobu este hadzes po nohy??
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pochopil si to úplne z iného konca :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

triple, ja si pockam na odpoved od nej, pretoze som sa chcel spytat to, co aj ty. A mame na mysli asi rovnaku vec.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmmmm... myslim ze to s tou odpovedou nebude take jednoduche... (ak sa jej vobec dockame)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ivetka napísal:Poradte čo mám robiť. Môj byvalý mi robi stále problémy, vyhráža sa mi všetkým možným, aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia, ale mám strach. Momentálne riešim úver na dom a vyhráža sa, že pôjde do banky a úver nedostanem. Minule mi v práci urobil strašnú hanbu, keď porozprával kolegom veci, ktoré som nepovedala , ktoré si vymyslel a ja som teraz v kolektíve ako blbec. Stále niečo robí, len aby ma ponížill. Nehovoriac o tom, že mi ubližoval vo vzťahu, týral, nadával a správal sa vulgárne vždy a u každého. Ve+a som mu pomohla, ale tento človek nemá pred ničím hanbu. Vyvoláva mi, chodí ku mne, bez drzosti mi chodí do dvora, kde má zakázané chodiť bez dovolenia. Už som to riešila aj s políciou, ale tá nič nespravý. Mám pocit, že už niet spravodlivosti na tomto svete. Taktiež som sa dozvedela, že sa mi hrabal v mojom PC a bez dovolenia si čítal moje súkromné veci, ktoré som si písala na skype. Posielala som známemu niejaké foto z dovolenky, samozrejme kedže som bola na niejakých fotkách nahore bez, hned mi vyjrikoval, že si všetko prečítal, ze som ku... a ine nadávky. Poradte, či môžem na neho v tomto prípade dať oznámenie, myslím že si tieto veci aj uložil niekde. Dokonca sa priznal aj policajtom, ked som ho vyhadzovala, že to má a že to čital, ale oni nereagovali.
Chcem len spravodlivosť !!! Poradte prosím
Pozri cast Priestupky a Trestne ciny > http://prison-education.oad.sk/sk/text5.html

A ked uz sa to rozhodnes riesit, urcite pred organom PZ nehovor...
  • "aj keď viem, že takmer všetko čo vraví sú len jeho hrozby, ktoré sa nesplnia..."
- nepridava to na doveryhodnosti :idea:
Ivetka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ivetka »

dakujem vsetkym , ako a co mi radite, aj ked to nieje take lahke, zda sa ze je par ludi, a on medzi nimi , ktory sa asi nikd nevzda. Bohuzial, nemam nikoho kto by mi s tym pomohol, a uz vobec nie niejaky dobre stavany chlap, ktory by ho aspon odstrasil. Ak by sa niekto taky nasiel, nech mi da vediet. dakujem :)
Napísať odpoveď