takto, hned pri začiatku je napísané toto
"1DevC++ si môžete stiahnuť z adresy
http://downloads.zoznam.sk/download/devc57"
tak som si myslel že to je C++ alebo asi teda aj je ale tie moje "programy" na tých asi nič objektovo orientovaného nebude a dajú sa robiť aj v C aj C++ hento je presný odkaz na to v čom robím ja takže by to malo byť C++ nie?
a ešte jednu jeho príručku som našiel na tú sa plánujem pozrieť hneď ako skončím tú prvú ..robím to úplne presne po rade všetky programy som asi v tej polovici na 23 strane a nič som nepreskočil
takže pokračujem v tom čo som robil len neviem čo ďalej, ked obi dve tie príručky prejdem

neviem dobre po anglicky a na pochopenie je dôležité rozumieť všetkým slovám, preto sa radšej učím z tých slovenských/českých vecí, ale tých je v porovnaní s anglickými velmi málo .. ale asi potom kúpím tú knihu, teraz ma napadlo že či to bude mat potom ešte význam kupovať tú knihu (?) ked budem mat tieto 2 príručky celé naštudované

takže nakoniec si mi tú príručku schválil?

tak to som rád ..sú tam dosť jednoduché veci, ale nejako začať musím ..mám také malé méty napr. spraviť si nejakú jednoduchú hru, samozrejme nie teraz s mojimi skúsenosťami, ale tak za rok, dva

(piškovorky, snake a pod.)
BX napísal:
Za štvrté: Ak sa učíš programovať kvôi vidine dobrého zárobku, mal by si skončiť skôr, než si ublížiš - a to je asi hneď teraz.
tak myslím že každého láka aj to, tak ako mňa ale nevidím sa v budúcnosti nejaký bill gates, skôr v nejakej malej firme, možno automobilke a tak, to neviem ešte uvidíme čo zo mna bude

...a samozrejme že ma to baví, ten výsledok každého odladeného programu ma poteší

...a som maniak do mobilných hier tak možno by som sa časom začal uberať aj týmto smerom
"mal by si skončiť skôr, než si ublížiš - a to je asi hneď teraz" ---

tak lahko sa zas odradit nenechám, určite to skusím teraz mám prázdniny čas uvidím aký pokrok spravím a keby mi to naozaj liezlo na nervy tak potom s tým skončím
pdfko je o Cčku tak prečo tam je to Dev-c++ ?
ak máte čas pozrite sa aj na tú druhú príručku či to za niečo stojí ale písal to ten istý autor tak mala by
xadman: a učíš sa sám? z internetu? ..v čom si pokračoval ked si zvládol celú tú zbierku?

..a všetkým ďakujem samozrejme za rady