pokusam sa nastavit call meter NG (uct.obdobie, minuty,..) a potrebujem aby sami nazapocitavali minuty ked volam na jedno cislo (zdarma). dala som vylucit telef. cisla a tam som vybral z telefonneho zoznamu ale ajtak s ami to zapocitava neviem preco ?(povolit pre volania ma byt zaskrtnute?) ...poradte prosim
Call meter NG/3G
Call meter NG/3G
ahojte ktora z tychto aplikacii je lepsia na kontrolu/pocitanie pausalu ? alebo je najaka lepsia/jednoduchsia ?
pokusam sa nastavit call meter NG (uct.obdobie, minuty,..) a potrebujem aby sami nazapocitavali minuty ked volam na jedno cislo (zdarma). dala som vylucit telef. cisla a tam som vybral z telefonneho zoznamu ale ajtak s ami to zapocitava neviem preco ?(povolit pre volania ma byt zaskrtnute?) ...poradte prosim

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call meter NG/3G
Co tak to pozriet na internete, resp. na internete v mobile alebo si to dat poslat sms spravou, nie je to jednoduchsie???