Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Najlepšie Call of Duty, atmosféra na jednotku, síce historky Toma a Jerryho sú realistickejšie, ale je to vynikajúca hra. Keby som písal recenziu, dal by som 93%.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hh.. dobra gamesa... dokonca ma aj pribeh.. 3 ludi... a kazdy nakoniec zomre.. prekvapila ma misia v lietadle na konci.. save the VIP a na konci bum von z lietadla.. cize aj SOAP si zalietal a pochybujem ze prezil..
atmosfera hry je popi.. naozaj.. boj boj boj... pacila sa mi najviac misia v lietadle a misia so sniperom.. to bolo cool... BTW toho debilka co som mal odsnipovat sa mi podarilo az na 5x :D som sa nikdy netrafil... gulka letela hocijako.. a ano.. strielal som az ked som mal povolenie.. :P

proste to ze hru presunuli do pritomnosti vobec nic nepokazili.. praveze zbrane a ostatok je super.. naozaj.. :) chernobil a prypjat ci jak sa pise boli fajneeee :P
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Tak tak sklanam sa pred tvorcami hry :aasmile1: a odkazujem im len jedno jedine DAKUJEM (myslim ze sa pridate viacery?)
Dufam a verim ze tato hra bude hrou roku 2007 PRAVOM SI TO ZASLUZI:aasmile29:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Šu-Do napísal:hh.. dobra gamesa... dokonca ma aj pribeh.. 3 ludi... a kazdy nakoniec zomre.. prekvapila ma misia v lietadle na konci.. save the VIP a na konci bum von z lietadla.. cize aj SOAP si zalietal a pochybujem ze prezil..
atmosfera hry je popi.. naozaj.. boj boj boj... pacila sa mi najviac misia v lietadle a misia so sniperom.. to bolo cool... BTW toho debilka co som mal odsnipovat sa mi podarilo az na 5x :D som sa nikdy netrafil... gulka letela hocijako.. a ano.. strielal som az ked som mal povolenie.. :P

proste to ze hru presunuli do pritomnosti vobec nic nepokazili.. praveze zbrane a ostatok je super.. naozaj.. :) chernobil a prypjat ci jak sa pise boli fajneeee :P
No mne sa tiez pacili tie 2 misie ... ta z tym AC-130 Gunship a z tymi snipermi .. a inak na toho typka si mal strielat az ked bola ta vlajka bez pohybu tj bez vetra .. :D
romerot napísal: Dufam a verim ze tato hra bude hrou roku 2007 PRAVOM SI TO ZASLUZI:aasmile29:
To bude skor Crysis ^^
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

H@wk napísal:a inak na toho typka si mal strielat az ked bola ta vlajka bez pohybu tj bez vetra .. Very Happy
co som pisal ? :P
Šu-Do napísal:a ano.. strielal som az ked som mal povolenie.. :P
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

H@wk napísal:To bude skor Crysis ^^
nemám rád tieto komentáre crysis ešte nie je von a už každý hovorí že bude hrou roku....ani nevieme čo tam bude odfláknuté...ja si radšej počkám či prekoná CoD 4 ako on prekonal Bioshock, čisto moj osobný názor
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

neviem ci to sem patri no ale moja zostava C2D e6400 2gb ram a ati x1850 pro 512mb (netaktnute) v cod 4 mp vsetko na low a dava mi to biednych 60 fps v sp vsetko na high aj AA 4x a dava ledva 25 neviete mi poradit co stym? diki
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

alfonz napísal:Najlepšie Call of Duty, atmosféra na jednotku, síce historky Toma a Jerryho sú realistickejšie, ale je to vynikajúca hra. Keby som písal recenziu, dal by som 93%.
prečo? Akože na mojej šunke to nepôjde ani na najnižších oných (1024 procák, 64 grafika, 1500 RAM) ale COD seria sa mi zdala doteraz dosť realistická, v rámci neobmedzovania hrateľnosti.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ked som mal odsnipit Zakhaeva hovoril som si, ze to nedokazem na prvy krat. Pomyslel som na film Shooter (Odstrelovac) a islo to... BAAAAAANG... a bolo to :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dem0n napísal:Ked som mal odsnipit Zakhaeva hovoril som si, ze to nedokazem na prvy krat. Pomyslel som na film Shooter (Odstrelovac) a islo to... BAAAAAANG... a bolo to :lol:
To iste napadlo aj mna, ked som po nom isiel. Ked tam splietal o vlhkosti, rychlosti vetra a vlajocke. :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

potrebujem pomoct v misii cernobyl jak ma toho typka co nosim nachrbte...doneisol som ho k prvemu bodu alek druheme nedajboze najst cestu neviete mi poradit!!inak fajn gamesa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Stlac TAB a pozri sa na mapku, kde je ten zlty bod a sleduj ho. Taktiez ho mas dole pri kompase. Ja som to dnes presiel, tu misiu. Nic zlozite. Nepamatam sa presne, ale skus vojst do toho apartmanu, co ti on hovori.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

easton napísal:potrebujem pomoct v misii cernobyl jak ma toho typka co nosim nachrbte...doneisol som ho k prvemu bodu alek druheme nedajboze najst cestu neviete mi poradit!!inak fajn gamesa
Myslim ze je tam taka velka budova a v jej strede su dvere tam treba ist ...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vcera som konecne uz nasiel funkcne linky od jedneho typka na lamkach ktory mi ich poslal cez SS a vsetky fungovali

tak odvcera taham, ma to 68 partov a uz som pri 52 a taham po 3 takze zachvilu to mama a tesim sa na to jak male decko :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

-=wolf=- napísal:vcera som konecne uz nasiel funkcne linky od jedneho typka na lamkach ktory mi ich poslal cez SS a vsetky fungovali

tak odvcera taham, ma to 68 partov a uz som pri 52 a taham po 3 takze zachvilu to mama a tesim sa na to jak male decko :D
ale inak vsetko v pohode hej ?? rodina funguje dufam... :D:D

aj ja sa na to tesim len musim cakat na new pc takze to potrva... :/
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

prosim nejde mi prehrat video ked do konzole napisem /demo demo0000 tak nic sa nestane co mam robit ?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Sepiroth napísal:prečo? Akože na mojej šunke to nepôjde ani na najnižších oných (1024 procák, 64 grafika, 1500 RAM) ale COD seria sa mi zdala doteraz dosť realistická, v rámci neobmedzovania hrateľnosti.
No lebo ostreľovanie so sniperkou sa tu bežne praktizuje pri strafovaní (tlačítka A alebo S), vydržíš toľko zásahov, že toľko nábojov nemajú v celom Sudáne a už len si zober počet zabitých nepriateľov v jednej misii...
Je to proste zábavné, ale nereálne, tak ako aj 98percent hernej produkcie. Od reálnosti sú tu Operation Flashpoint alebo Armed Assault :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

hh ako to tu citam mal by som si aj ten SP prejst :D
zatial som len chvilu hral ... inak len MP levelujem :)

ale hodnotim velmo dobre ... v MP nie su vozidla :), grafika prekvapivo pekna (na to ze na druhy pohlad to az take uzasne nie je :) ) a hlavne svizna na mojej starej haraburde :shock: , hratelnost super ako vsetky cody ... asi viem co si kupim na vianoce :D

inak co som tu postrehol iste problemy tak skusim reagovat:
- ak nedate instalovat PB s hrou (aj ked ho uz mate) tak hra no nevie zaregistrovat = bude vas kopat so serverov ktore PB vyzaduju (takmer vsetky) .. ked to preinstalujete spolu s PB tak to ide v pohode
- niektore servery zrusia vsetky Expy v MP tak radim zalohovat adresar profiles :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

konecne to mam a zatial som len v tej misii na tej lodi ako S.A.S ako paradna atmosfera len malo nepriatelov ale zatial najviac ma bavil vycvik, na 3 krat som ho spravil, najprv som zliezol po lane skor ako som mal, druhy krat som ani nestrielal do neptriatelov iba som cely ten dom prebehol :lol: a na treti krat to uz islo
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Wolf neboj neskor je nepriatelov az az :D niekedy ani neviem kde skor strielat :lol:
Napísať odpoveď