diki moc toto vie potesit cize musim pytat na vianoce novu grafiku pravdepodobne lebo moja starozitnost
2400sempron
768ram
fx 5200 128mb
to asi tazko rozbeha :D
jurino88 napísal: diki moc toto vie potesit cize musim pytat na vianoce novu grafiku pravdepodobne lebo moja starozitnost
2400sempron
768ram
fx 5200 128mb
to asi tazko rozbeha :D
když už tak už celý comp... Za 10 tisíc seženeš podle mně i 2x-3x lepší PC s dvoujádrem, 1GB ramkami a PcI-Express grafárnou
tak to sa ako male decko na zmrzku tesim ...... len sa toho bojim ako spravila tato firma pri COD3 ze to bolo iba na konzoli tak dufam ze sa teraz napravia
Hulkm napísal:tak to sa ako male decko na zmrzku tesim ...... len sa toho bojim ako spravila tato firma pri COD3 ze to bolo iba na konzoli tak dufam ze sa teraz napravia
Myslim ze to bude aj na PC a nie len PS3 ... (nespravia taku istu chybu dva krat) a zvlast nie po tom ake su predaje COD4MW ani ich predpoklady neboli take vysoke ako je samotny predaj
lol, vypatlanci... (myslene na CoD tvorcov a pod ) Este nie je poriadne spravena CoD4 a uz robia dalsiu hru... Pre hracov, co prejdu singla a odinstaluju tak pre nich to je fajna sprava, ale pre toho, kto sa chce venovat a co sa venuje progamingu na vyssej urovni to dobru naladu urcite nespravi.
Sajmon napísal:lol, vypatlanci... (myslene na CoD tvorcov a pod ) Este nie je poriadne spravena CoD4 a uz robia dalsiu hru... Pre hracov, co prejdu singla a odinstaluju tak pre nich to je fajna sprava, ale pre toho, kto sa chce venovat a co sa venuje progamingu na vyssej urovni to dobru naladu urcite nespravi.
Zdravim. Potrebujem radu. Ked skusam hrat MP tak po chvili hrania ma to vykopne a napise "no packet flow" alebo take nieco. Netusim co to znamena. Myslel som si ze to bude s firewallom tak som cod uplne odblokoval. Ale stale to iste.
Waldo napísal:Zdravim. Potrebujem radu. Ked skusam hrat MP tak po chvili hrania ma to vykopne a napise "no packet flow" alebo take nieco. Netusim co to znamena. Myslel som si ze to bude s firewallom tak som cod uplne odblokoval. Ale stale to iste.
Vopred dakujem
napoj sa znova do hry a do console napis /cl_maxpackets 60 a cakaj. Ak ta vykopne znova, tak napises /cl_maxpackets 100