Prebrate z portalu HREJ
Call of Duty 4
CoD 4: Modern Warfare už je GOLD, tudíž bychom se jeho vydání měli dočkat již v brzké době (konkrétně 9. listopadu tohoto roku). Nejde sice zatím o oficiální oznámění, ale pochází přímo od jednoho z vývojářů z Infinity Ward, tudíž by se o žádnou kachnu jednat nemělo. Avšak jeden nikdy neví, a tak si raději ještě na definitivní potvrzení počkáme.
Prebrate z portalu HREJ
Prebrate z portalu HREJ
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Minimální HW nároky:
- Procesor Pentium 4 2,4 GHz nebo Athlon 64 2800+ nebo dual core 1,8 GHz
- 512 MB RAM pro XP nebo 768 MB RAM pro Vista
- GeForce 6600 nebo Radeon 9800 Pro
- 8 GB místa na harddisku
Dopoučená sestava:
- Dual core procesor 2,4 GHz
- 1 GB RAM pro XP nebo 2 GB RAM pro Vista
- Videokarta s podporou Pixel shaderů 3.0 jako GeForce 7800 nebo Radeon x1800
az na frekvenciu procesora (C2D E4400 2ghz,2gb ram,x1950pro) splnam doporucne poziadavky

- Procesor Pentium 4 2,4 GHz nebo Athlon 64 2800+ nebo dual core 1,8 GHz
- 512 MB RAM pro XP nebo 768 MB RAM pro Vista
- GeForce 6600 nebo Radeon 9800 Pro
- 8 GB místa na harddisku
Dopoučená sestava:
- Dual core procesor 2,4 GHz
- 1 GB RAM pro XP nebo 2 GB RAM pro Vista
- Videokarta s podporou Pixel shaderů 3.0 jako GeForce 7800 nebo Radeon x1800
az na frekvenciu procesora (C2D E4400 2ghz,2gb ram,x1950pro) splnam doporucne poziadavky
Krasne ti to vysvetlil Toy M@ch!n3 a ja este dodam ze mojim netom to bude trvat asi tak 5hod. stahovania a ja nemam tolko casu tu sediet a len stahovat DEMO pouzivam PC aj na pracu takze ... a ked to bude na RAPIDE tak si stiahnem tolko MB kolko budem mat casupiton napísal:A ako ti pomoze, ked bude demo na RS? Kludne si ho mozes legalne stiahnut z nejakej stranky...
http://videogames.yahoo.com/events/call ... emo/533701-=wolf=- napísal:neviem preco ale ani google mi nepomohol ale fakt nikde nevidim kde by sa to dalo stiahnutnemozte hodit nieaky link?
Ak to chces stahovat musis sa regnut tu http://videogames.yahoo.com/ a byt starsi ako 17 rokov
Yahoo! Games - a ich servery su uplne v SHITKE! hadam sa to podari aspon jednemu cloveku na svete stiahnut
vsade kade chodim to kazdemu po par mega spadne a netaha dalej. Ak to pojde takto aj nadalej tak DEMA sa nedockame ani za tyzden OMG preco si vybrali zrovna Yahoo! Games?
pocitam ze ich servery vyzeraju teraz takto nejako -> http://www.youtube.com/watch?v=bfQabSJGsak
EDIT: citat z jedneho serveru!
"Žádné další mirrory ještě dlouho nebudou, protože soubor se nikomu nedaří stáhnout celý a tudíž ho ani nelze dále šířit. V Yahoo jsou zkrátka neuvěřitelní amatéři, když nabízí exkluzivní a velmi očekávaný soubor na jediném serveru pro celý svět - co k tomu dodat?"
EDIT: citat z jedneho serveru!
"Žádné další mirrory ještě dlouho nebudou, protože soubor se nikomu nedaří stáhnout celý a tudíž ho ani nelze dále šířit. V Yahoo jsou zkrátka neuvěřitelní amatéři, když nabízí exkluzivní a velmi očekávaný soubor na jediném serveru pro celý svět - co k tomu dodat?"
-
webmasterr
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zahral som par minut a mam zmiesane dojmy. Vyzera to celkom zaujimavo, grafika je v pohode, atmosfera taka klasicka ako v predoslych dieloch Call of Duty, ale nepripada mi to celkovo nic extra. Opat je to o boji desiatich vojakoch proti celej armade, takze realistickost opatovne chyba. Hratelnostou mi to pripada rovnake, nic extra, proste klasika CoD. Co sa mi paci je nocne videnie a najma svelietka laserov zo zameriavacov, dalsia vec, ktora ma zaujala bolo, ked nepriatel chytil samopalom pod krk mojho hraca, mal som co robit aby som ho trafil do hlavy ked sa hybal, ale s prehladom som to zvladol.
Celkovo mi hra neprisla nicim zaujimava, zda sa mi to len zasadene do sucastnosti, resp. blizskej minulosti co sa tyka deja a technologii. Pripadalo mi to dost ako Delta Force, aj ked v daleko lepsej grafike a s vyssou hratelnostou, ale ci hra naozaj uputa a dostane v recenziach vysoke hodnotenie, tak o tom znacne pochybujem. Myslim, ze takych 80 bodov zo 100 by mohlo byt take primerane hodnodenie. Este bude zaujimavy multiplayer, ale nepredpokladam, ze by mal vyssiu hratelnost ako napriklad BattleField 2.
Celkovo mi hra neprisla nicim zaujimava, zda sa mi to len zasadene do sucastnosti, resp. blizskej minulosti co sa tyka deja a technologii. Pripadalo mi to dost ako Delta Force, aj ked v daleko lepsej grafike a s vyssou hratelnostou, ale ci hra naozaj uputa a dostane v recenziach vysoke hodnotenie, tak o tom znacne pochybujem. Myslim, ze takych 80 bodov zo 100 by mohlo byt take primerane hodnodenie. Este bude zaujimavy multiplayer, ale nepredpokladam, ze by mal vyssiu hratelnost ako napriklad BattleField 2.