Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
nn mas quarry tusim ze sa vola kde je ten zeriav
tam zakempi na Rangers spawne za kontajner tam nikdo nejde a s nejakym kamosom si hadzte flare a kill

Zdravím, mám taký problém s MW2. Nainštaloval som si to, prešiel som, vypol som:). Na ďalší deň keď som si zapol hru tak v kampani mi nacita dokonca a vyhodi z hry do windowsu. Na co-op mi to normálne spustí. Hru som skúšal preinštalovať a stále to isté. Nevie niekto kde by mohol byť problém?
Dá sa už nejak hrat MW2 aj s pálenkou?Sú servery?
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vcera som zistil ze v hre su aj taki co skusaju napodobnit netopiera:
Kód: Vybrať všetko
http://img16.imageshack.us/img16/1316/20485867.pngRe: Call of Duty: Modern Warfare 2
No dobree palky maju tie zipy. ze 1.11GB prva cast a druha 1.03GB. Idem to skusit. Vdaka za rychle nety inac by som to dnes asi neskusil 
nazdarek stiahol som si prvu cast cestiny,ale nejako mi to nejde nainstalovat,vypisuje mi to hlasku program nemoze aktualizovat instalovat verzi COD MW2:cielovy subor neobsahuje ziadne subory pre aktualizaciu.Moze mi niekto pomoct dikes 
musis tam zadat cestu kde mas nainstalovane COD
cestu som zadal,ale aj tak mi to stale vypisovalo tuto hlasku neviem preco to nejdez3t napísal:musis tam zadat cestu kde mas nainstalovane COD
ja mam dalsi problem,totiz casto sa mi stava ze mi postavy zcernaju aj zbrane aj zameriavaci kriz aj ked sa pozeram cez termo tak vidim cierne, dalej nic cez riotshield nevidim a po kazdom matchi sa to sekne a musim restartovat comp,pritom min. poz. aj ovladac na graf. kartu mam takze fakt NVM PRECO MI TA HRA NEJDE AKO MA .(
Multi mi to ajtak neprelozilo. Preklada to len singel.
singel player a spec-ops
Prave som hral na nejakom zvlastnom serveri,kde s 1 killom dal clovek 70lvl. IWnet sux !!!
nevie mi tu niekto pomoct?.. nie je nejaky patch hack somarina aby som mohol hrat MP bez steamu.. chcem to len hrat s kamosmi z intaku cez lanko a nemame na origo... dakujem za pomoc
-
Sphinx
Addict
nie len specopsDzoni napísal:nevie mi tu niekto pomoct?.. nie je nejaky patch hack somarina aby som mohol hrat MP bez steamu.. chcem to len hrat s kamosmi z intaku cez lanko a nemame na origo... dakujem za pomoc
yeah ja som prave tiez hral a hodilo ma to uz na Ps 10Banny napísal:
To nebol IWnet...ale nejaky posahany HOST, ktory v konzole nastavil za jedno zabitie obrovske mnozstvo XP. To väcsinou robia taky co sa im nechce hrat poctivo a spravit komplet PRESTIGE MOD za par hier
upg.: neviete niekto o niecom co by mi dalo lvl 70 nas5? bez ps 10 ? ale aby mi zbrane atd nezmizli ?
-
brendnpeto
Medium Expert
Caute, nikde som sa zatial nedočítal, že ako sa dá hrať MP s kamošmi aby sme boli v jednej mape...
To sa nastavuje pravdepodobne v Steame, co? No ale neviem ako... Nejaká dobrá duša, čo mi poradí?
To sa nastavuje pravdepodobne v Steame, co? No ale neviem ako... Nejaká dobrá duša, čo mi poradí?
-
Andrew007
Guru wannabe
Ked chces aby ste hrali v samotnej mape, tak musis mat otvoreny NAT port v routri. Pozri sa co ti hra ukazuje v hre, ak tam mas stryct tak musis spravne presmerovat dane porty ktore hra pouziva. Presny navod na tvoj router najdes napr. na portforward.com. Ak chces len pozvat tvojho kamosa len do vytvorenej hry (na iny server) tak klikni s pravym na friends a stlac Invito to game, ale aj v tomto pripade musi z vas aspon jeden mat otvoreny NAT port.

-
brendnpeto
Medium Expert
Nepochopil som to síce vôbec, ale aj tak Karma UP za ochotuAndrew007 napísal:Ked chces aby ste hrali v samotnej mape, tak musis mat otvoreny NAT port v routri. Pozri sa co ti hra ukazuje v hre, ak tam mas stryct tak musis spravne presmerovat dane porty ktore hra pouziva. Presny navod na tvoj router najdes napr. na portforward.com. Ak chces len pozvat tvojho kamosa len do vytvorenej hry (na iny server) tak klikni s pravym na friends a stlac Invito to game, ale aj v tomto pripade musi z vas aspon jeden mat otvoreny NAT port.
Čo je to vlastne ten NAT port?