http://www.dsl.sk/article.php?article=4604&title= precitaj sibrendnpeto napísal: Nepochopil som to síce vôbec, ale aj tak Karma UP za ochotu![]()
Čo je to vlastne ten NAT port?
Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
-
brendnpeto
Medium Expert
Kašlem na to, aj tak som to vôbec nepochopil
Karma UP...
Inak čo musím urobiť aby sa mi odomklo toto?
Karma UP...
-
L.A.M.E
Medium Star
nemas dostatok killov aby si mohol odomknut HB za urciti pocet kilov sa odomikaj najprv 15 potom 50 150 300 alebo cca tak dako uz si nepamatam dlho osm to nehral...brendnpeto napísal:Kašlem na to, aj tak som to vôbec nepochopil![]()
Karma UP...
Hore to mas napisane. Musis zabit 15 hracov s tlmicombrendnpeto napísal:Kašlem na to, aj tak som to vôbec nepochopil![]()
Karma UP...
-
brendnpeto
Medium Expert
Heeh dík
-
aviceN
Guru
Re:
tu mas cely pribehCyrus666 napísal:tak som to presiel konecne.. samozrejme kratke ako vsetky posledne cod.. 5 hodin hrania a to ma zabili hadam 20x..stale ta drbnuta ai ako v 4 a v WaW..mohli by konecne na tom zapracovat... trosku mam bordel v deji.. price odpalil atomovku s ruskej ponorky na usa a on je hrdina a shepard ko*ot?
http://www.hojko.com/post1295563.html#p1295563
keby nieco strana 39 posledny post
este vam funguje crack ?:Dbrendnpeto napísal:Kašlem na to, aj tak som to vôbec nepochopil![]()
Karma UP...
-
brendnpeto
Medium Expert
Jasné, ja od kedy som nahodil tú prvú 175, tak frčím bez problémov... 
No po par dnoch hrania multi ma to akosi nechytilo. Je tam az privela cheaterov a 9 z 10 pripojeni do hry vas znechuti lagami. Samozrejme netreba zabudat na good spawnovanie. Stale ma davali ani nie po 3 metroch vacsinou do chrbta z toho isteho miesta kde som sa spawnol.
http://www.kidebr.tk/ toto mi stale vyhadzuje na servroch a ked som siel na stranku tak som nasiel koktov co stahuju z tejto stranky aimbot.Do teraz nechapem co je to za hranie ked to pouzivaju ved to uz ani neni pocit z hrania ,ale dodrbanie hry ostatnym.
presne aimbot + wh = deti do 8 rokoudadko18 napísal:http://www.kidebr.tk/ toto mi stale vyhadzuje na servroch a ked som siel na stranku tak som nasiel koktov co stahuju z tejto stranky aimbot.Do teraz nechapem co je to za hranie ked to pouzivaju ved to uz ani neni pocit z hrania ,ale dodrbanie hry ostatnym.
a k cheaterom maju vyhodu lebo VAc nevie bannovat wh atd akurat rank hack
80 percent wh pochadza odtialto http://www.artificialaiming.net/forum/index.php
+ iba cisty kkt co nevie hrat si !!kupuje cheaty!!
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Prosim viete mi poradit ako vytvorit private room alebo ako si zahrať spolu z kamaratom? Nemam original.
Mna ide roztrhat ked daco take vidim raz za cas mam chut zahrat MW2 a vidim killcam ako typek sundava hracov vkuse cez steny.Mam chut prist za nim a mu jebut hlavu o monitor.Minule som videl video ako pouzival wallhack pri cs-ku a take geno tlustoprdne ,ze konec sorka za slovnik
neboj sa za slovnik je to tak drviva vacsina hracou podla mojich vyskumou tak od 8 do 11 rokou ma skusenost z drogou ehm... srrzdadko18 napísal:Mna ide roztrhat ked daco take vidim raz za cas mam chut zahrat MW2 a vidim killcam ako typek sundava hracov vkuse cez steny.Mam chut prist za nim a mu jebut hlavu o monitor.Minule som videl video ako pouzival wallhack pri cs-ku a take geno tlustoprdne ,ze konec sorka za slovnik
a neschopnost VAc detekovat cheaty je
-
Drdek
Expert
lol BFBC 2 ani este nevysiel a on ma pripraveny hack LOL!Aeious77 napísal:
presne aimbot + wh = deti do 8 rokou![]()
a k cheaterom maju vyhodu lebo VAc nevie bannovat wh atd akurat rank hack![]()
80 percent wh pochadza odtialto http://www.artificialaiming.net/forum/index.php
+ iba cisty kkt co nevie hrat si !!kupuje cheaty!!
inak neviete ako možem v MW2 získať ten strieborný magnum? ja mam stále čierny...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No podla mňa bola aj tak naj COD4 kde bol pb ktorý bol zaručenou ochranou. Podľa mňa je cheater len nejaký chudák ktorý si potrebuje niečo dokázať, vačšinou malé deti, myslím si že tý starší sú povačšine normálný a a hrajú normálne (nie vždy) ale vždy tú budú ľudia ktorý sa budú chcieť zviditelniť, zvíhodniť na úkor fair-play a hrozby, nadávky a bany tomu nepomôžu. Mimochodom jedinú zaručenou zaručenou ochranou je votekick a PB.
1.hovorim o MW2 ale newalolamajens napísal:
lol BFBC 2 ani este nevysiel a on ma pripraveny hack LOL!
inak neviete ako možem v MW2 získať ten strieborný magnum? ja mam stále čierny...
2.niesom cheater
Votekick? omfg staci aby som dal 2x hs a uz mam kick (taky su hraci na Mw2)
COD MW2 je cela hra pre deti neviem naco to vlastne hrate milion crackov a na druhy den si uz aj tak multak nezahrate
no to mozes povedat ty ak bezis na crackuzruda1 napísal:COD MW2 je cela hra pre deti neviem naco to vlastne hrate milion crackov a na druhy den si uz aj tak multak nezahrate
ale ja mam origo a mna to bavi nejde mi o prestige 10,ide o zabavu