Mne osobne sa ten MP paci. Len by bolo fakticky lepsie, keby to je klasika Sever/Client a nie p2p. Mapy su dostatocne velke aj na viac hracov a preto sa mi to zda ako nevyuzity potencial hry. Ani neviem preco, ale prve 4 lvly boli pre mna priam utrpenim. Potom prisiel sniper class a nakoniec sa otvorili custom classy, takze som uz mohol behat s M4kou. Teraz som lvl 8 a ak mi zabanuju steam acc, co som si vytvoril, tak budem premyslat aj nad kupou originalky
takze som skusil MP a musim povedat ze je skoro tak isto dokonaly ako CoD 4 az na ten pocet hracov. To jedine ma mrzi. Zatial som LVL3 takze sa este mam naco tesit .
btw. mam jeden problemik ale taky mensi. Preco mi xfire nevie identifikovat CoD MW2? Je to tym ze mam SKIDROW verziu? pls poradte
diki K+
Geogomeogo napísal:takze som skusil MP a musim povedat ze je skoro tak isto dokonaly ako CoD 4 az na ten pocet hracov. To jedine ma mrzi. Zatial som LVL3 takze sa este mam naco tesit .
btw. mam jeden problemik ale taky mensi. Preco mi xfire nevie identifikovat CoD MW2? Je to tym ze mam SKIDROW verziu? pls poradte
diki K+
Ono ak to ide cez steam , a nemaš original tak ti to xfire nezobere..
Tak multiplayer podľa mňa nemá žiadnu progamingovú budúcnosť..
je pravda že som to ešte ani nehral ale...stačilo mi dnes keď som čítal že tam ostala konzolová automatika..wtf?
Momo46 napísal:Nesúď keď o tom nič nevieš!MP je stokrát lepší ako COD4
jj suhlasim mp je lepsi ako vo stvorke,to ze je to p2p mi nevadi,nemam ziadne lagy,ide to plynule,len tie mapy mi akosi nasadli,vo stvorke boli lepsie,ale to chce zvyk