Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

progameri nech si ostanu pri com chcu. Mne sa vdaka kope achievmentov, titulov, znaciek a neviem coho ani nechce to vypnut. Absolutne mi nevadi, ze to nema clanovu buducnost, kto chce, ten si to zahra 4 fun a kto nie ,ten si bude nadavat a neskusi. Nebudem to tu obranovat a utocit na neviem koho, 100 ludi, 100 chuti.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Momo46 napísal:Nesúď keď o tom nič nevieš!MP je stokrát lepší ako COD4
netrep absencia vyklanania , mnozstvo neprehladnych zbrani a kombinacii, sproste p2p hranie a s nim spojene presuvanie a chaoticke vyberanie hostitela, mnozstvo cheaterov kedze nemame adminov, ..zahrat sa da ale posr** to hodne
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mám dve otázky na multiplayer ..

1.) NAT mám Strict podľa menu hry - treba to nejako riešiť .. je tam nejaký odkaz na infinityward.com/nat - no ten nefunguje

2.) systém výberu hry dám find game .. mód hry - TDM, to je všetko čo môžem nastaviť? Mapu kam sa chcem pripojiť sa nedá niekde?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Nie. Toto bohuzial posrali. Uz z toho robia konzolovu sracku s prepacenim. Ako vidim PC-ckari pojdu dole vodou :? . Kazda slavna hra je stale na konzoli o nejaky ten maly casovy rozdiel ale niekedy aj o velky (vid Assassins Creed 2). Aj CoD MW2 "uniklo" vyvojarom na XBOX360 o niekolko dni skor pred vydanim. V tom mame my PC-ckari nevyhodu. Uz si musime zvyknut, ze z nasich hier budu robit len convert z konzol.
Konzolari sa tesim na K-.
btw. Aj ja vlastnim "nejaku" tu konzolu a stojim za PC-ckarmi radsej.
Mam doma X360, PS3,2,PSP a nehram skoro ani jedno to len bratia zavislacky.... Cize asi tak nemam rad konzoly az na Xko, ktore semtam zapnem.
Tot moj nazor :) .
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Denize napísal:Mám dve otázky na multiplayer ..

1.) NAT mám Strict podľa menu hry - treba to nejako riešiť .. je tam nejaký odkaz na infinityward.com/nat - no ten nefunguje

2.) systém výberu hry dám find game .. mód hry - TDM, to je všetko čo môžem nastaviť? Mapu kam sa chcem pripojiť sa nedá niekde?
mapu moze vybrat len host, cely ten system je nahovno ale na moje velke prekavepnie ten P2P system funguje lepsie ako som cakal, myslel som ze to bude ako Rainbow Six Vegas 2 ktory tiez nema dedikovnae servery a bezi na p2p ale tam su pingy od 400+ na MW2 mam tak okolo tych 100, obcas lagne da sa to v pohode hrat ale s dedicovanymi servermi sa to nenda porovnat

:D :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Fatall napísal:mapu moze vybrat len host, cely ten system je nahovno ale na moje velke prekavepnie ten P2P system funguje lepsie ako som cakal, myslel som ze to bude ako Rainbow Six Vegas 2 ktory tiez nema dedikovnae servery a bezi na p2p ale tam su pingy od 400+ na MW2 mam tak okolo tych 100, obcas lagne da sa to v pohode hrat ale s dedicovanymi servermi sa to nenda porovnat

:D :D
Akoze prechadzal som COD MW2 na veterane, ale podla mna to az taka dobra hra neni, zeby som vystrajal koli savom... tak by som isiel odzaciatku... ale to moze byt aj tym, ze nemam 14 rokov :lol:
mikeko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mikeko »

hmm mozno si IW pocka kym ten MP chyti viac hracov co to maju cracknute a potom az zacne banovat a tym ich mozno donuti si tu hru kupit :D moj nazor
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Inak musim uznat ze Cz/SVK hraci su asi najlepsi :D vzdy ked hram napr.z Americanmi tak su strasne slaby :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Tak vcera som cely vecer hral ten MP, jedine co ma fakt oslovilo bolo ze ta hra mi ide pri vsetkom na High na plynulom FPS co mi ani MW1 nestihal, stacilo jeden smoke a uz klesalo FPS, ale este predsa ma oslovili mapy, taka mapa Afghan by sa fakt hodila do MW1

zbrani, attachmentov a roznych kombinacii je tam fakt mrte vela, clovek az v tom straca prehlad, tiez mi chyba ze uz su to neni tie epicke boje ako na MW1 kde stacilo hodit random granat a mal som 3 Kill Streak :D , teraz ledva niekoho najdem na to ake su tie mapy velke

moj konecny verdikt je taky ze ked si budem chcet zahrat nieco 4fun tak idem na MW2, ale seriozne hranie prenechavam ujovi MW1, ktory je na tom co sa tohto tyka o nieco lepsie
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Geogomeogo napísal:Nie. Toto bohuzial posrali. Uz z toho robia konzolovu sracku s prepacenim. Ako vidim PC-ckari pojdu dole vodou :? . Kazda slavna hra je stale na konzoli o nejaky ten maly casovy rozdiel ale niekedy aj o velky (vid Assassins Creed 2). Aj CoD MW2 "uniklo" vyvojarom na XBOX360 o niekolko dni skor pred vydanim. V tom mame my PC-ckari nevyhodu. Uz si musime zvyknut, ze z nasich hier budu robit len convert z konzol.
Konzolari sa tesim na K-.
btw. Aj ja vlastnim "nejaku" tu konzolu a stojim za PC-ckarmi radsej.
Mam doma X360, PS3,2,PSP a nehram skoro ani jedno to len bratia zavislacky.... Cize asi tak nemam rad konzoly az na Xko, ktore semtam zapnem.
Tot moj nazor :) .
Bohu žiaľ to nie je jediný dôvod. Ide hlavne o to že na konzolu si hru kúpi viacej ľudí ako napiráti. Preto vychádzajú skôr na ne ako na PC. Distribučné spoločnosti sa chcú nabaliť a ja im to nezazlievam. PC je odpadová platforma, kde sa všetko upiráti a potom možno kúpi. To že sú všeliaké uľahčováky na konzoliach je preto [auto-aim, aim-assist...], lebo cieľová skupina sú mladé decká v US, UK, JP a CH. EU je dosť out of course. Veď aj preto sa teraz všetky veľké hity "opičia" po WoWku s grafikou a hrateľnosťou a systémom [diablo III, Gothic Arcania etc.]. Používajú zaužívané herné mechanizmi a tie predávajú. Je to celé smutné, ale nič s tým nenarobíš. Takže pokiaľ nevýjde nejaký titul exkluzívne pre PC, tak nečakaj nič prevratné a tých bude málo a stále menej...

P.S.: Tiež som majiteľom PS3, býval som PS2 aj PS One, X-box 360 [bráchova požičaná], PSP [bráchova požičaná] a Wii [bráchova požičaná] a najviac času hraním trávim za PC a PS3 :?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Frko napísal:Ja by som en chcel vediet preco mi ukazuje len 77% dokoncenej campane ked som hu presiel celu,,, inak fakt vyborny pribeh,, a stale nachapem naco je tam to muzeum ?? uz aby to slo aj po MP
Skus stlacit cervene tlacitko na informaciach a zistis.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

hojte , newiete ci uz neni daky server , alebo by nedal dakod cez hamachi ? thx :D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pegasusss napísal:hojte , newiete ci uz neni daky server , alebo by nedal dakod cez hamachi ? thx :D
server ja kazdy hrac.. a dedic servery asi ani nebudu .. pretoze hra je postavena na hrani cze p2p...
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

Sphinx napísal:server ja kazdy hrac.. a dedic servery asi ani nebudu .. pretoze hra je postavena na hrani cze p2p...
hej uz som si vsimol ... :(
Drdek
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drdek »

mám otázku: ked mi islo v pohode bez sekania ani problemov CoD 4 pojde mi aj MW 2 ??
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Majens napísal:mám otázku: ked mi islo v pohode bez sekania ani problemov CoD 4 pojde mi aj MW 2 ??
ano..uz sa to tu riesilo xy krat..
Drdek
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drdek »

určite nebudem prehladavat 43 strán či tu nieje moja otázka......dik :oops:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

LOL MP cracknuty, hram si v pohodicke online, idem dalej hrat, lamky.net ftw. :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Pockat ale aby mi fungoval ten MP s tym crackom potrebujem mat v nicku medzeru...

Lenze akurat si idem zalozit steam a vypise mi ze "your account name may not contain any spaces" :D

//uz to mam
Napísať odpoveď