da sa takto na dialku nejak povedat kde je chyba a ako to pripadne odstranim? mne osobne pride, ze ked musim klikat Opravit a pak de, ze je mozno chyba u mna a je odstranitelna... diks moc
casto pada
casto pada
zdravim, mam taky problem, mam t-com adsl, som pomerne laik, takze ak pomozte nejak aby som porozumel
net mi pada priblizne kazdych 15-20 minut, a nabehne budto po restarte, alebo ked kliknem v SIetovych pripojeniach tlacitko opravit, potom zase chvilu ide atd...
da sa takto na dialku nejak povedat kde je chyba a ako to pripadne odstranim? mne osobne pride, ze ked musim klikat Opravit a pak de, ze je mozno chyba u mna a je odstranitelna... diks moc
rada jedna: T-Com ma hrozny net,
Rada dva: www.chello.sk
NESPAMUJpoi napísal:rada jedna: T-Com ma hrozny net,
Zavolaj do T-Comu že ti padá NET. Mne tiež padal NET, zavolal som do T-comu, povedali že sa modem sám od seba odpájal. Opravili to a NET išiel.Bandurka napísal:...
Ak sa ti to vyskytne pocas dna zavolaj na technicku podporu T-com a vyziadaj si technika domov, mne tak raz padol net a tvrdili mi ze to bude v mojom routri a ked prisiel ujo k nam napichol mi kabel zistil ze je "chluchy". Zbehol na ustrednu a do 10 minut to bolo vyriesene.
Inak univerzalny liek v T-come na vsetky problemy je restart linky skus si o to poziadat ak by sa problem objavil.
Inak univerzalny liek v T-come na vsetky problemy je restart linky skus si o to poziadat ak by sa problem objavil.