Moze to byt od toho ? Zalezi to aj od monitora ? Aky je najlepsi na oci ?
Cervene oci
Cervene oci
V poslednej dobe mam hlavne po veceroch zacervenane oci (vacsinou len lave oko) alebo je na nom vidno cervene zilky. Dakedy sa mi to stava aj ked si ho sucham rukami. Cital som ze to je od cigariet lenze ja nefajcim. Tiez to zevraj moze byt od kukania do pc, to je priblizne u mna 8az14 hodin denne 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Cervene oci mozu byt aj koli vysúšaniu oka. Travis vela casu za PC pozeranim na monitor, intenzita zmurknuti je nizka a tym padom sa ti oko vysúša. Mozes si kupit v lekarni umele slzy. Tie si potom podla pribaloveho letacika aplikuj. Samozrejme najlepsie je predtym navstivit ocneho lekara, ktory ti oci vysetri a pripadne ti odporuci co si mas na oci davat.
Tiez mavam suche oci s cervenymi zilkami. Pouzivam umele slzy Lacrisyn pripadne na noc si davam gel Visidic.
Tiez mavam suche oci s cervenymi zilkami. Pouzivam umele slzy Lacrisyn pripadne na noc si davam gel Visidic.
-
twardykamen
Medium Professional
hmm a oci ti aj niekedy slzia? ...ja som mal nieco podobne...skusil som obmedzit cas pri PC a velmi mi to pomohlo...ale v kazdom pripade navstiv lekara...ten bude presnejsi...prip. ak to nechces,skus si davat prestavky pri pouzivani PC ...aspon tak,ze si hodinu pri PC a 20 minut oddych...ale nie ze odides od PC a ides tych 20 minut kukat TV! 
hm, prave tento tyzden na cviku z oftalmologie nam vraveli, ze vacsina patientov nie je spokojna s Visinom a neodporucaju hokelsoo napísal:Kúp si kvapky Visin uplne genialne ja mavam tiez podobne problemy kedze moje zamestananie si vyzaduje stale sedenie za Monitorom ...
nieje to drahe a je to ucinne ...... v kazdej lekarni