cestovanie mimo okres

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: cestovanie mimo okres

Príspevok od používateľa mLuks »

rozhodnutia sudov sú prípad od prípadu špecifické, môže nemusí sa opierať. to nič nemení na fakte že tvoja veta "Ak ťa zastaví policajt kvôli dopravnému priestupku, má právo riešiť len daný priestupok" je holý nezmysel, ktorý nemá oporu v žiadnom paragrafe v SR ani ČR...ale pán baldorex ma natoľko veľké ego, že si nevie priznať tento problém.

odcitujem Hensyma z inej témy "Absolútne gro národa na opatrenia je*e, po prípadnom strete s políciou dokonca kydajú na nich ako keby boli v práve"

Táto veta platí na teba a tebe podobným. Tak si maj veľké ego a lieč si svoje komplexy z policajtov svojím asertívnym správaním a zbytočným naťahovaním sa.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

No čo ľudia, cestovali ste cez okresy a reálne vás niekto zastavil?
Odkedy je tento stav tak chodím len do práce cez okres.. ale zatiaľ som nemal žiadnu kontrolu.. priznám sa že by som to chcel jemne porušiť a o pár dni, začiatkom februára by som chcel ísť pozrieť priateľku po skoro dvoch mesiacoch, no neviem čo robiť.. býva cez dva okresy, 40 minút cesty autom čo nie je vôbec hrozné ale toľko príležitostí pre hliadky :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cestoval, nic, ani daky naznak hliadky. Iba ta velka Caravella stala medzi okresmi, ale to by mala byt policia dohliadajuca na myto.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Cestoval si oficiálne, teda kvoli práci alebo tak alebo to bolo kvôli osobným záujmom? Lebo ja ani neviem čo by som povedal ako výhovorku :D a najhoršie je že býva pri Nitre a cesta tam je cez dediny kde milujú zastavovať autá.. ale zasa viem že kopa ľudí cestuje hlava nehlava a nič
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako konatel spolocnosti som si sam napisal a podpisal papier, ze cestujem za klientami po celom Slovensku, pocas tyzdnov aj vikendov. Takze ja mam priepustku hocikedy a hocikam :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ako pocucl som uz od viacerych ze su hliadky kade tade. Dnes som bol ale v Leviciach (BA-Vrable-LV) a ani noha.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

wladas.. policajti asi na odporúčanie ministra Krajčího pracujú homeoffice.. :)
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mne môj kolega hovoril že on bol s frajerkou cez polku Slovenska a nikde ani náznak zastavovania, druhý mi hovoril že ho zastavili ale zaujímal ich len test nič iné.. takže to je asi naozaj dosť individuálne..
ale tak či tak sa nečudujem tým policajtom že sa im nechce zastavovať autá
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

V BA kraji boli v stredu aj štvrtok ráno policajti na každom výjazde z mesta. Cez víkend sa vraj budú sústrediť na miesta oddychu a rekreácie, kde sa ľudia zhromažďujú vo veľkom.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Moja sesternica nemala az tak dobre skusenosti. Rozhodli sa ist pred tyzdnom v nedelu sankovat s detmi (byvaju v Trencine) a neviem kam presne isli ale prekrocili okres pricom ich hliadka zastavila a kedze so sankami na streche moc neukecas tak dostali pokutu. 250 eur na hlavu. V aute boli 2 dospeli a dve deti. Cize 1000eur. Za nimi dalsie auto ktore dostalo pokutu 750 eur.
Drahe sankovanie.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

:D
Prílohy
IMG_20210129_114615.jpg
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ukážkový príklad toho, prečo sa netreba baviť s policajtami o svojich osobných veciach a hlavne prečo zrovna v aktuálnej situácii neplatiť v žiadnom prípade pokutu na mieste. V správnom konaní by to uhrali na to, že viezli deti na vyšetrenie do nemocnice a vyšli by z celej situácie bez pokuty. Pokiaľ by sa tým policajtom vôbec chcelo riešiť nejaké papierovačky so správnym konaním, pretože očividne tam každý deň nachytajú dosť ovečiek, ktoré im radi zaplatia na mieste...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nemilé... A neférové, "lebo o šťastí".
Dnes PD-Vyšné Hágy - a nazad - žiadna kontrola (a čo som videl policajné dodávky - len dúfam, že to bola Diaľničná a nemerali...)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ako to mali so sankami uhravat na nejake vysetrenie do nemocnice? tam by som to skor videl na este vyssiu sumu. sankovanie skutocne nie je dovod na opustenie okresu...

na druhej strane sa mozme bavit o zmysle uzavretia okresov, co hlavne vo vacsich mestach sposobuje, ze ludia sa zhromazduju na par miestach namiesto toho, aby sa rozliezli na vacsiu plochu.

k teme... pocas tohto lock downu som musel 2x opustit okres - stahovanie a navteva zverolekara, ale ziadne hliadky som nestretol - ale nulova kontrola opatreni je vlastne slovenskym standardom...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To, či mali na streche auta sánky alebo nie, je pre cestu do nemocnice úplne irelevantné. Ja napríklad permanentne vozím v aute basketbalovú loptu. Ak ma zastavia policajti, môžu mi dať automaticky pokutu, pretože som si očividne bol práve zahrať basketbal? :slap:

Alebo ak by som mal so sebou v aute legálne držanú zbraň, tak to znamená, že som ju práve použil a niekoho alebo niečo som zastrelil?

To by najprv museli dokázať, že sa boli skutočne sánkovať. A "mozkové myšlení" policajtov ako dôkaz naozaj nepostačuje.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Mimochodom, tunel Branisko je v dvoch okresoch (PO a LE), čiže toto je tiež dosť veľký problém.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pilifo napísal: 29 jan 2021, 16:31 To, či mali na streche auta sánky alebo nie, je pre cestu do nemocnice úplne irelevantné.
Máme elektronické zdravotníctvo. By ma zaujímalo, ako by lekárka spätne antidatovala v systéme, že u nej bolo decko na vyšetrení v ten deň, keď ich chytili. A hlavne akú by mala lekárka "motiváciu" takto falšovať lekársku správu a recepty. Za flaštičku by to podľa mňa nespravila.

Môžu byť radi, že nedostali 1600€ na hlavu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stacilo povedat, ze este len idu do nemocnice, nie, ze idu z nej
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sakra, veď stačí použiť trochu kreativity. Decká dostali otravu z jedla, tak potrebovali ísť na pohotovosť. Policajti im to však znemožnili, čím ohrozili ich zdravie.

Prinajhoršom sa pri správnom konaní už dá argumentovať v kľude a bez stresu a prípadne aj konzultovať s právnikom, ak človek nie je v týchto veciach zbehlý...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

presne tak! klamat, zavadzat, oje***, porusovat nariadenia ako to len ide! ved nech mame lock down az do leta. ved nepustit nas do chorvatska by si nikto nedovolil!
aha, zabudol som na nasledne pi*ov*** na opatrenia...
Napísať odpoveď