|
Autor |
Správa |
Darca
Moji kamaráti futbalisti si holia nohy, aby im bolo viac vidieť svaly.  Svaly?  Logika 0-va...Vypadaju ako degesi povacsine..Nech sa deje cokolvek, tak nohy nehrozi si holit..pohla mna chlapy by mali mat nohy ako chlapy a nie vyholene jak zeny..  ale radsej neriesim..
|
29 Aug 2009, 18:54 |
|
 |
Medium Expert
kamarát je plavec a celé telo si holí ani nie tka kvôli odporu ale kvôli tomu,že tie chlpy narúšajú tie špeciálne plávacie obleky či čo to je  čo nie je vôbec lacná záležitosť 
|
31 Aug 2009, 16:03 |
|
 |
King
skor by mu to asi vytrhalo vsetky chlpy jak by ten overal stahoval nie? ...inak davat dole neopren z chlpateho tela musi byt sranda.
|
31 Aug 2009, 16:13 |
|
 |
Light Star
Mam taku otazku na telo... Akym sposobom sa daju holit miesta v blizkosti analneho otvoru - v tych roznych zahyboch a tak?  Kedze tam nevidim a bal by som sa, ze sa porezem 
|
31 Aug 2009, 19:05 |
|
 |
Guru wannabe
Registrovaný: 18.10.2008 Príspevky: 2482 Bydlisko: Bremen, Germany
kubikjuice:
rozkroč sa, daj si pod seba zrkadlo a ideš na to 
|
31 Aug 2009, 19:51 |
|
 |
Redeemer
Mam taku otazku na telo... Akym sposobom sa daju holit miesta v blizkosti analneho otvoru - v tych roznych zahyboch a tak?  Kedze tam nevidim a bal by som sa, ze sa porezem  Inak, to vždy zaujímalo aj mňa, ako sa dá holiť prdel.
Našťastie sa ma to netýka.
|
01 Sep 2009, 0:14 |
|
 |
VIP
Momentalne vdaka chorobe som sa 2 tyzdne neholil...
Ale inac je to face, podpazusie a okolo kanonu si obcas pokosim so strojcekom na vlasy
...s travou na riti mam problem, ale kaslem na to...
...v zime (a v chladnych obdobiach) ked sa nosia dlhsie ponozky, mi tahaju chlpy (trochu vacsie chlpy na nohach), ale holit nikdy!!!!...
|
01 Sep 2009, 1:34 |
|
 |
Darca
inak tema o holeni tu uz je, toto je tema o (d)epilacii..
|
01 Sep 2009, 10:27 |
|
 |
Darca
je tu veľa tém, čo sa týka holenia, ale konkrétna téma o holení tu nie je. Alebo aspoň vyhľadávanie ako tu tak aj cez google, nič nenašlo.
Pod pojmom (d)epilácia sa myslí odstránenie chlpov, či už trhaním, vypaľovaním, holením,...
Na riti sa holím tak, že rukou roztiahnem jednu polku a holím od venca smerom do strany. Potom chytím druhou rukou druhú polku a zase od čoko-venca smerom na stranu. Túto činnosť robím za sprievodu tečúcej vody zo sprchy zavesenej v sprchovacom kúte. Hmatom pravidelne skúšam úroveň oholenia. Ak už necítim a po osprchovaní a pohľade do zrkadla nevidím žiadne prebytočné chlpy, aktivitu ukončím
Je to v celku časovo náročný úkon a takisto si treba aj zvyknúť na prípadné neskoršie svrbenie.
|
03 Sep 2009, 7:40 |
|
 |
Medium Star
Registrovaný: 10.11.2007 Príspevky: 473 Bydlisko: Zvolen - okolie
je tu veľa tém, čo sa týka holenia, ale konkrétna téma o holení tu nie je. Alebo aspoň vyhľadávanie ako tu tak aj cez google, nič nenašlo. Pod pojmom (d)epilácia sa myslí odstránenie chlpov, či už trhaním, vypaľovaním, holením,... Na riti sa holím tak, že rukou roztiahnem jednu polku a holím od venca smerom do strany. Potom chytím druhou rukou druhú polku a zase od čoko-venca smerom na stranu. Túto činnosť robím za sprievodu tečúcej vody zo sprchy zavesenej v sprchovacom kúte. Hmatom pravidelne skúšam úroveň oholenia. Ak už necítim a po osprchovaní a pohľade do zrkadla nevidím žiadne prebytočné chlpy, aktivitu ukončím Je to v celku časovo náročný úkon a takisto si treba aj zvyknúť na prípadné neskoršie svrbenie. :D:D:D:D no ja nemozem stoho...
|
05 Sep 2009, 18:49 |
|
 |
Light Star
boha jak umelecky napisane  cokoveniec  ))
|
06 Sep 2009, 22:27 |
|
 |
King
ten navod by mali pribalovat k ziletkam
|
06 Sep 2009, 22:34 |
|
 |
Medium Professional
Registrovaný: 5.1.2009 Príspevky: 1192 Bydlisko: MIDI junkies gonna fuck you up
 tak to by mohli teda k tým žiletkám pribalovať. Inak je to dobrá metóda ako si nedorezať čokoveniec. Asi najlepšia. Aby som nebol OT, ja sa holím v podpazuší, normal žiletka, taktiež v dolu. A ako naschvál, na tvári sa neholím, iba líca niekedy skosím, ale na brade a na krku ne.. Ani neviem prečo, možno by som už aj mal... 
|
07 Sep 2009, 11:32 |
|
 |
Amateur
 Re:
skusal som asi 5 dni dozadu, chlpky ostavaju rovnake, musis cakat asi 5 minut kym to "ucinkuje", krem musi byt vsade, inac ti tam chllpky ostanu a vysledok je taky, ze to vyzera ako po nekvalitnom oholeni (moja skusenost, mozno som kratko mal krem, pisu ze 3 az 6 minut, ja som mal tak 4 az 5) no cojaviem, hlavne je, ze to nevidno  na dotyk citit troska ale nic strasne lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem a asi ake pripravky ?  ak to je daka reklama alebo sa to nemoze uverejnit daj mi to pls do PM.... Akurat vcera som sa stavil ze nevydrzim osklbanie mojho sexy pivneho bruchua  tak zacinam sa jemne bat 
|
13 Apr 2010, 15:55 |
|
 |
Medium Professional
 Re: Chalani - (D)epilacia
Mne osobne sa páči ak je muž na tvári oholený.. Nohy a hruď v žiadnom prípade , šak to je strašnéééé a myslím tým naozaj STRAŠNÉ  . Tam dole to môže byť na hladko, ale nemusí.. ja osobne nemám problém so žiadnym ochlpením ale musí to byť upravené, nie ako amazonský prales, no a čo sa týka podpazušia, tak to musí byť oholené vždy...Neviem prečo chlapi majú také depky z ochlpenia... ak sa priateľkám páčite taký aký ste , tak potom neriešte.. 
|
05 Dec 2010, 16:40 |
|
 |
Light Professional
Zdravím, ľudia zaujíma ma jedna vec...že keď si oholíťe napr. podpazušie a potom si ho dlhšie nebudete holiť či dorastie do takej dlžky ako predtým a prestane, alebo bude dlhšie ? 
|
08 Dec 2010, 19:32 |
|
 |
Hardcore addict
ochlpenie rastie stale rovnako dlhe a hrube...to ze po vyholeni ti narastu silnejsie a dlhsie chlpy je len psychologicky mytus...
|
08 Dec 2010, 20:37 |
|
 |
Guru wannabe
Mne osobne sa páči ak je muž na tvári oholený.. Nohy a hruď v žiadnom prípade , šak to je strašnéééé a myslím tým naozaj STRAŠNÉ  . Tam dole to môže byť na hladko, ale nemusí.. ja osobne nemám problém so žiadnym ochlpením ale musí to byť upravené, nie ako amazonský prales, no a čo sa týka podpazušia, tak to musí byť oholené vždy...Neviem prečo chlapi majú také depky z ochlpenia... ak sa priateľkám páčite taký aký ste , tak potom neriešte..  haaah tak to si neviem predstavit chalanisko chlpaty ako opica - vsade, a oholi si len pazusky, pripadne pindura... HAAAAAAAH a na cickach a chrbte zostane jak gorila.. to jak tie psiky pudle  co sa im nechavaju chlpy len na nohach a hlave  ... v takom pripade vsetko alebo nic (okrem noh teda tie nikdy)
|
09 Dec 2010, 22:46 |
|
 |
Medium Professional
haaah tak to si neviem predstavit chalanisko chlpaty ako opica - vsade, a oholi si len pazusky, pripadne pindura... HAAAAAAAH a na cickach a chrbte zostane jak gorila.. to jak tie psiky pudle Nikde nemáš napísané že ked ma chlpatšie nohy a ruky, tak musí automaticky byť zarastený aj na chrbáte.. Pozri ja som typ človeka ktorý ak niekoho ľúbi, tak určite nebudem riešiť jeho ochlpenie, ale to či je normálny alebo nie, taká som.. Určite by som ho nenútila do niečoho čo by sám on nechcel, len preto lebo henten si holý nohy, henten depiluje ruky, tak urob to aj ty tak ! Nie, ak by to on chcel.. prosím...ale nútiť niekoho do depilácie - epilácie len preto že je chlpatý v tom nevidím logiku... 
|
15 Dec 2010, 10:43 |
|
 |
Light Star
Registrovaný: 13.5.2008 Príspevky: 255 Bydlisko: Veľký Krtíš/Bratislava
Nikde nemáš napísané že ked ma chlpatšie nohy a ruky, tak musí automaticky byť zarastený aj na chrbáte.. Pozri ja som typ človeka ktorý ak niekoho ľúbi, tak určite nebudem riešiť jeho ochlpenie, ale to či je normálny alebo nie, taká som.. Určite by som ho nenútila do niečoho čo by sám on nechcel, len preto lebo henten si holý nohy, henten depiluje ruky, tak urob to aj ty tak ! Nie, ak by to on chcel.. prosím...ale nútiť niekoho do depilácie - epilácie len preto že je chlpatý v tom nevidím logiku...  Súhlasím s kafiatkom. Len preto, že v reklamách a na obrázkoch sú "dokonalí" chlapi bez jediného chĺpka, to neznamená, že sa chlap musí tou "módou" aj riadiť. Áno, podpazušie musí byť oholené, však poznáme hygienu. A tam dole tiež. Ale aby ste si odstraňovali chlpy z nôh, rúk, hrude, bruchu, chrbta... NIE! Ak si to nevyžaduje šport alebo nemáte na to iný normálny dôvod, nevidím v tom význam. Ale prosím, neženštite sa, keď nemusíte! Mne sa páči, keď má muž na hrudi chlpy a pásik na brušku. A taktiež, keď má mierne zarastenú tvár. 
|
20 Dec 2010, 11:51 |
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
 |