Chce 20 ročného!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Chce 20 ročného!!!

Príspevok od používateľa Hacket »

Mam v poslednych dňoch takú dilemu.
Som strašne zaľúbený do jednej spolužiačky ktorá so mnou chodí do triedy už 4 roky.ešte nikdy som nemal niekoho tak rád ako ju ale ona chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť.(presnejšie detaily neviem)Kvôli tomu sa jej bojím viac naznačiť že ju chcem.denne sa s ňou rozprávam a pod. ale nedal som jej najavo slovami že ju chcem.Čo s tým?Môžte poradiť?
Vopred ďakujem.

EDIT//v najlizších dňoch mame dohodnute stretko na bicykloch,ju chcem zobrať na zmrzku
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Váš vek?

Tak či tak kašli nato, na tej zmrzline sa ti maximálne vykecá ako ho chce a aký je úžasný. Proste to , že ty ju chceš momentálne ani nenapadne a ani by to neriešila keže podobne "ohromne zaľúbená" je pravdepodobne ona do neho.

A ak ju chce aj on , tak skôr či neskôr začnú riešiť spolu dačo, tak sa nato snaž vykašlať skôr ako ich budeš výdavať spolu.
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

bud to risknes a das jej najavo co k nej citis alebo premarnis sancu a budes sa prizerat ako sa dava dokopy s druhym. Je to na tebe ale cakanim nic nedosiahnes
Hacket
Star
Star

vladuška napísal:bud to risknes a das jej najavo co k nej citis alebo premarnis sancu a budes sa prizerat ako sa dava dokopy s druhym. Je to na tebe ale cakanim nic nedosiahnes
to viem....ale ona ma 14 a ten 6 ročný rozdiel sa mi zda teraz priliš veľký
Aiden
Darca
Darca

Re: Chce 20 ročného!!!

Príspevok od používateľa Aiden »

Hacket napísal:chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť
utratit...to co je za nepodareny potrat?...je to uplny asocial alebo maximalna troska, ak vobec rozmysla o vztahu s takym stenatom...a este ma z nej aj strach :lol:
tolko k dementnemu susedovi

co sa teba tyka, tak predpokladam, ze mas 14+- 2 roky...co si myslis, ze mozes cakat od vztahu s takymto individuom, ktore proste CHCE starsieho, ktory ma auto, byt, whatever...

poradim ti...povedz jej co k nej citis a utekaj co najdalej...ak to ma zmysel tak pride za tebou aj sama ;)...osobne to vobec nevidim na lasku na cely zivot :)... ale povedal by som, ze ani na par mesiacov
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

je to rozdiel ale co je v laske zakazane hmm?
zavisi to od teba bud budes stale len jej dobry kamos ktory sa bude prizerat a trapit ako ona chodi s druhym alebo budes stastny s nou v pripade ze da vasmu vztahu sancu alebo este je moznost ze ti sancu neda a ty sa zacnes pozerat po inych dievcatach
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

vladuška napísal:je to rozdiel ale co je v laske zakazane hmm?
v láske nič ale v tejto krajine je to klasifikované ako trestný čin, lebo ten sused to nemá celkom v hlave v poriadku tak nemyslím, že sa len za ruky budú držievať :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To je typický učebnicový príklad, keď štrnástka chce dvadsať ročného chalana. Či to budeš riešiť alebo nie, z toho nič seriozne nevyplynie. Ona je ešte poblaznena, sama nevie čo chce, tak ju to ťahá za takýmito chalanmi.
Skúšať skúšaj, choďte sa bicyklovať, choďte na zmrzlinu, vychutnaj si to, keď ti je s ňou dobre. No nenechaj sa namotať, ber to s rezervou, lebo pravdepodobne z toho nič nebude.. :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Hacket: vies velmi dobre, ze vekom si si odpovedal sam.... 14 - tam sa neda nic viac napisat... a ty keby si mal trochu rozumu sa na to vykasles a jej skusis dohovorit radsej....
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Presne tak. V jej veku chodit s 20 rocnym chalanov je troska hm...ako by som to povedal, divne? To je jedno, vsetci asi viete co myslim. Skus jej to nejak vyhovorit, pretoze ako bolo pisane vyssie tak to nebude len o drzani za ruky a ten typek to nema v hlave v poriadku. A tiez mi pride troska divne, ze sa jej to boji povedat, pricom jeho skusenosti zo vztahov by mali byt na vyssej urovni tak by mal vediet o com to je. :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Boh nám žehnaj a zlé preč....Aiden k+ za dementneho suseda :D pravda..... co viac dodat
Hacket
Star
Star

:D tak diky za rady,aj ja som sa nasmial na tom ze dementny sused.
asi na tom nieco bude

//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 17:30 )
a este mala poznamka ,ona mi nehovorila o tom 20 ročnom.to viem od jej kamošky a tak medzirečou
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

osobne ma toto 14 a 20 uz skoro vobec neprekvapuje (ako samozrejme ze je to divne ale >>>), poznam baby co maju od 15-17 a maju ,,priatelov,, co maju 34-36 .. toto ked som sa dozvedel tak sa mi to zdalo byt strasne divne az do doby nez som zistil ze jedna holka co pracovala u mojej máti - mala 16-17 a ,,chodi,, so 43 rocnym - tak tomuto uz fakt nechapem, jak so strany baby tak zo strany toho ,,Pán-a,, :?

k teme:
v 14 by som sa stym moc nezatazoval :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mikkimikki: to ze 17-18 rocne idu na peniaze to pochopim, ale to ze vyzrety chren chce az take mlade to nepochopim...

inak suhlasim s fizz
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omen »

sprav presne tak jak ti Fizz poradila...neni co riesit :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Tomasko napísal:mikkimikki: to ze 17-18 rocne idu na peniaze to pochopim, ale to ze vyzrety chren chce az take mlade to nepochopim...

inak suhlasim s fizz
no len prave problem je v tom ze oni nejsu nejak zamozny / proste uplne normalny , jedine ze by tie baby boli skromnejsie ... :P

no tazko povedat, mi mozeme len filozofovat , je to ich zivot ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tomasko: otazka prestize...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Fabo napísal:Tomasko: otazka prestize...
trocha som nepochopil, pripad ako moja spoluziacka aj mne sa pacai a tak ale ked chce raz 18nast rocneho tak naj chce, (tiez ma ona aj ja 14) ja tomu nerozumiem chalan ktori ma 18 si chce aj zatrtkat a nie len chodit za rucicky bozkavat sa a tak.....ja momentalne na babi kaslem mame este cas ved cely zivot pred sebou.
hacket: vyser sa nanu, uzivaj si leto, ako by si sa mal trapit ze ta odmietla :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Filipito napísal:trocha som nepochopil, pripad ako moja spoluziacka aj mne sa pacai a tak ale ked chce raz 18nast rocneho tak naj chce, (tiez ma ona aj ja 14) ja tomu nerozumiem chalan ktori ma 18 si chce aj zatrtkat a nie len chodit za rucicky bozkavat sa a tak.....ja momentalne na babi kaslem mame este cas ved cely zivot pred sebou.
hacket: vyser sa nanu, uzivaj si leto, ako by si sa mal trapit ze ta odmietla :wink:
no tak o tom co sa da robit so 14 by som asi pomlcal :D .. ako nemam vlastne skusenosti s nimi (ale ani potom netuzim) ale uz som videl 2 tehotne (14ky) u nas, a poznal som take co to uz tiez mali za sebou :P (ako nie tehotenstvo ale sex - a v kazdom priapde aj keby si vymyslali tak to tehotenstvo u tych dalsich 14 sa teda vymysliet nedalo :P )

teraz je holt taka zvlastna doba :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

:D aj ja by som si nieco vedel predstavit ale nechajme tak

:lol:

no tie tehotne 14 to je strasne :o nemozu pouzit ochranu :D

fabo: aj tak :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď