Chcem kúpiť auto
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
80PS pri Okte je podla mňa bieda. Jazdím na Okte 1.6-tke a keď sme v aute štyria dospelí, tak musím pri rozbiehaní a jazde do kopca celkom dosť nakladať aby to ťahalo pekne. Tá 1.6-tka je v pohode si myslím. Ak nevozíš často štyroch, alebo piatich ludí, tak raz za čas sa to dá vydržať. Tých 102PS je OK, ale tú 1.4-ku by som nebral.
-
Clean_Up
Professional
adameeec > Oktávky sa nekradnú o nič viac, ako akékolvek iné koncernové auto, napr. Golf a pod.
Oktávka je dobré auto a s tou 1.6-tkou je to zlatá stredná cesta. Ak to neočakávaš nejaké V10 Bi-Turbo, tak na normálne jazdenie po meste, mimo mesta, sem tam na nejaký výlet, v zime lyžovačka, alebo nejaká chata atď, tá 1.6-tka úplne stačí.
Ja osobne nemám problém si vybrať z motorizácie Oktávok. 1.4 TSI, alebo 1.8 TSI (osobne radšej s DSG), sú fajn motory, čo sa ti na nich nepáči?
Aké máš ty skúsenosti s nespolahlivosťou Oktávok?
Oktávka je dobré auto a s tou 1.6-tkou je to zlatá stredná cesta. Ak to neočakávaš nejaké V10 Bi-Turbo, tak na normálne jazdenie po meste, mimo mesta, sem tam na nejaký výlet, v zime lyžovačka, alebo nejaká chata atď, tá 1.6-tka úplne stačí.
Ja osobne nemám problém si vybrať z motorizácie Oktávok. 1.4 TSI, alebo 1.8 TSI (osobne radšej s DSG), sú fajn motory, čo sa ti na nich nepáči?
Aké máš ty skúsenosti s nespolahlivosťou Oktávok?
-
Clean_Up
Professional
Môžem sa spýtať odkial si čerpal tie čísla o krádeži?
Z čoho si usúdil, že tá 1.6 je najhoršia na trhu?
1.4 TSI beriem, že je nízkoobjemový preplňovaný, ale 1.8 TSI je v rámci možností velmi dobrý motor. Napr. taká 1.8 atmosféra je lenivá krava tej oproti oturbenej.
Tak to ozaj nechápem nespolahlivosť VW Group v tvojom okolí. Naopak v mojom okolí je každý s VW Group (Škoda, VW, Audi) spokojný a bez porúch.
Ja zasa radím Oktávku brať, ale nie s 1.4-kou.
Z čoho si usúdil, že tá 1.6 je najhoršia na trhu?
1.4 TSI beriem, že je nízkoobjemový preplňovaný, ale 1.8 TSI je v rámci možností velmi dobrý motor. Napr. taká 1.8 atmosféra je lenivá krava tej oproti oturbenej.
Tak to ozaj nechápem nespolahlivosť VW Group v tvojom okolí. Naopak v mojom okolí je každý s VW Group (Škoda, VW, Audi) spokojný a bez porúch.
Ja zasa radím Oktávku brať, ale nie s 1.4-kou.
Re: Chcem kúpiť auto
Kebyze mate na vyber medzi: Škoda Superb Combi vs. Passat(najnovsi)Combi alebo sedan vs. BMW X3 ktore by ste si vybrali?
motoricky by boli na jednej urovni: 2.0 TDiesle ....Superb a Passat by mali byt v lepsej vybave ako X3 a maju automaticku prevodovku oproti X3....prosim pomozte vyriesit tuto dilemu
motoricky by boli na jednej urovni: 2.0 TDiesle ....Superb a Passat by mali byt v lepsej vybave ako X3 a maju automaticku prevodovku oproti X3....prosim pomozte vyriesit tuto dilemu
-
Fabo
Hardcore addict
Z tychto troch by som si vybral stvrte... co tak nejaky Ford, Mazda a podobne?
-
RATZINGER666
Darca
z tychto troch urcite noveho superba, akurat neviem, ci bude ten motor stacit... kazdopadne ak budes brat ten dizel, tak urcite ten 125kw commonrail...
preco X3? Za tu cenu by som radsej bral E90 
-
RATZINGER666
Darca
za tie prachy je e90 strasne male auto...
ked porovnam X3 a 3er, tak X3 ma malinko navrch vo vnutornom priestore.
inak, este ma napadla Insignia. Vraj na nu davaju dost slusne zlavy.
inak, este ma napadla Insignia. Vraj na nu davaju dost slusne zlavy.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co tak Mondejo ? posledne dve generacie vzdy radim medzi mojich osobnych favoritov danej triedy a hodnoty
... z tohoto vyberu ale urcite supa combi ... to je neskutocna lod
- passata preplatis a moc viac ako sup neponuka ... X3 je vrak, aka je X5 docela obstojna po celu tu dobu, tak je X3 uplne k nicomu auto ... ani na cestu, do "terenu" vobec, kedze to ma problem aj s polnackou pomaly, malicke to je a tragicky interier to ma ...
... X3 kupi chlap co ma X5 manzelke
...
bohuzial na vyber mam iba tieto 3..rozmyslam hlavne medzi Passatom a Superbom...ta X3 asi nebude dobry napad
-
RATZINGER666
Darca
to uz aspon X5... alebo ta tiez neprichadza v uvahu?
-
Clean_Up
Professional
Passat rovno vyškrtni a už máš dilemu len medzi dvomi. SuperB kombi nieje špatný (vo svojej triede najlepší). X3, čo k nej. Ja osobne nemôže o nej povedať, že by to bol nejaký vrak. Je to okresaná verzia X5-ky. V tvojom prípade by som vzal skôr ten SuperB. Keď máš vo výbere X3, tak k nej by mohla byť alternatíva Q5. 
-
Fabo
Hardcore addict
Ludze, to neni ziaden SuperB ale Superb... danke.
A ber ho radsej ako prassata.
A ber ho radsej ako prassata.
ako pozeram, Superb ma aj celkom slusnu vybavu
a preco Passata nebrat? co je na nom zle ?
a tu X3jku asi vylucujem uplne..
a preco Passata nebrat? co je na nom zle ?
a tu X3jku asi vylucujem uplne..
-
RATZINGER666
Darca
otazku by som skor formuloval takto: naco passat, ked mozes mat superba?