Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa smejo »

vyser sa na kilometre a pozeraj na celkovy stav, ked budes mat auto s dierou v podlahe co pojde na tri valce, tak ta nebude hriat pri srdci, ze ma poctivych 50kkm a na druhej strane, ked bude "tip top", tak ti moze byt ukradnute, ze uz ma nalietanych 150+kkm
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Zaxman - hmm vektra, pozriem tu som nepozeral, ta ma fakt nenapadla .
nordkapp - cortina jak pozeram tak pozeram a jak premyšlam tak premyšlam ale 85 vyššie som nevidel :/ i ked som priamo nepovedal že vyššie ale aj tak je to 4kvalt a hlavne ceny su vysoke . Fiat 128 jedine kupečko pekná kára škoda že je 4 rýchlostná, sice to nieje problem prehodiť ale aj tak nemám garage.
Alfy no jo to je pravda tie som pozeral v tej chvili ma to nenapadlo ale nebude trocha drzé videť sopláka na Alfe ? :D To je horuci kandidat teda :)
Medvede eeeeeee :) :D

killertato3232 - vieš ako som ja zistoval stav km? Spočiatku stav atd pozrel som motor, zhodil viko ventilov a pozrel v akom stave je tesnenie a podla toho som usudil že o koľko max. by to mohlo byť pretočene. Dalej som rozobral polku palubovky, kym som sa dostal k tachometrom a tym aj k počtu najazdenych km. (toto sa da jedine u feldy staršej lebo fabka ma digi). Vytiahol som celý valček su tam kolesá (vačšinou 6 ciferné čislo ti ukazuje u starších 5). Samozrejme aj tie kolieska su odlievane tak že pod tlakom a teplotou sa do formy vstrekuje plast no a potom to treba nejako vybrat a kedže sa na to moc nedohliada ostanu tam take výčnelky(ako ked maš plastový model a vylupneš ho z tej dosky tak ti potom ostane taky čurák ktorý musiš zabrusit). No a tento cicik sa tre o daľšie kolečko a necháva na nom stopu. Ked som to rozobral tak som zistil že ten pako je presne po to vyšúchané z čoho som usúdil že aj keby bolo pretočené tak nie viac ako o 100 000(pretože daľšie kolesa sa ti otačaju ako ...8,9,0,1 kedžto to posledné(z tvoho pohladu to prvé ako 122 245 - ta jednotka sa nepretoči až do 9 - chapeš ne? )
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ajeje sorry tonek, ja som totiz predtym cital ze DO roku 85 a spravil som len taky hruby nastrel :-) :-) ... inak neviem teda co je drze na tom ze sa niekto vozi na starom gepli za par eurokorun na ktory si sam zarobil ... predsa je len niekoho ineho hlupost ze si za rovnake prachy kupil felinu nie ? ? :-) :-) ... offsem pri alfici pocitaj s tym ze su to skutocne auta iba pre milovnikov ... ak chces nieco co bude drzat jak hluchy dvere, tak ruuky prec - alfica potrebuje starostlivost, ale odmeni sa za to typicky talianskym sposobom :-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

inak povedane bude chciet este viac :P

j/k. Sam prehlad mas, vies co nechces... co tak 5 rychlostny rapid?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nordkapp_pb napísal:1700 ? ani keby bolo zlate :-) :-) ...sice co som pozeral autobazare tak sa tam ceny tychto 1.6 nad 1500 ... ale osobne si myslim ze niesu odsudene na uspech ... z viacerych dovodov :-) ... je to daewoo, motor ti dnes nikto nezaplati lebo je kazdemu jedno ci to bude 1.5, alebo 1.6, vybava je velmi podobna s inymi a 127 000 nikoho neohromi tak, ako keby bolo stocene na 98 421 :-) ...
nakoniec sa na inzerat ozvalo AAA, zobrali ho za 1500e.. takze celkom spokojnost, prebrali zodpovednost za tech. stav, takze ziadne starosti.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

WOW ... to bud sakra rad, ze ti dali az tolko, pretoze za to je to podla mna realne predajne :-) oni to teraz vysrobuju na 2200 EUR a nakoniec ho pustia za 1700 stocene na 68 756km, niekomu kto tam vlastne isiel pozerat nieco uplne ine :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nord: som ti vravel, ja mam na to cuch :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

celkom ma prevapilo, ze s tymi km nehybali, ale asi im doslo, ze pri desatrocnom aute by to uz bolo moc napadne :) kamarat, co daval auto do Acok, zostal tiez prekvapeny, ked jeho auto za par dni nasiel v ich inzercii s kilometrami o 40k nizsimi :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:nord: som ti vravel, ja mam na to cuch :D
este mi povedz ze by si tolko aj realne vysolil a uz sa budem smiat :-D :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to zase nie, za 1500 by som mal trosku odlisnejsich kandidatov, ale na bezne vozenie pre mladu rodinu preco nie :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bolo to nase prve auto, kupovala sa pred krizou, vtedy sme zanho dalo nieco nad 100k sk.. za 6 rokov sa tam menila len indukcna cievka a zavaril vyfuk, nebolo zle. mne ale vadilo nizke sedenie, proste sa tam clovek sedel ako vo valove, prilis nizko polozene tazisko riti :D a dalsi problem bol spotreba, ktora bola na tak male auto okolo 9-10l fakt dost.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

byt mlady a mat rodinu tak by ma sakra zaujimalo, kam dam peniaze a za konkretny kusok by som osobne viac ako 1300 nedal :-) :-) ... ((o tom, ze by som nad lanosom moc nerozmyslal, aj ked to nieje zle auto, potom ))
Levin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Levin »

urcite nechodte kupovat auto, bez odbornika, ktory dokaze po vizualnej obhliadke a par km za volantom povedat priblizny pocet najazdenych km a sposob akym boli najazdene a urcite vie tiez hned povedat pribliznu hodnotu auta. Ked chcete behat po meste a casto startujete a zhasujete motor tak diesel urcite nie, ten je ako uliaty na dlhsie cesty. Treba si hlavne urcite priority a vediet naco ma auto sluzit, kupovat combi kvoli 3 dovolenkam na ktore s nim pojdete, nema zmysel.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co hovorite na tento Passat, nie je to podozrivo nizka cena vzhladom na ostatne kusy? Nepozna niekto toho predajcu? Je tam spomenute aj vyskusane.sk, poznate niekto tento "projekt"?
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 39829.html
Levin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Levin »

heker napísal:Co hovorite na tento Passat, nie je to podozrivo nizka cena vzhladom na ostatne kusy? Nepozna niekto toho predajcu? Je tam spomenute aj vyskusane.sk, poznate niekto tento "projekt"?
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 39829.html
predajca je firma, nie jednotlivec = cisty biznis :) myslim, ze tento inzerat nebude celkom koser, ak kupovat, treba s odbornikom, radsej investovat 100-200eur do dobrej rady ako investovat 15 000e nespravnym smerom..
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

mate niekto skusenost s autobazarom Peter-Auto v Nitre?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Bral som odtiaľ už dve autá a v princípe je to v pohode, len netreba hneď skočiť na sladké rečičky predajcu. Ako všade, auto vychvália a poospevujú, ale vždy sa dalo dohodnúť na obhliadke v servise a zjednal som aj cenu, aj keď to neboli horibilné sumy... Máš záujem o nejaký konkrétny model auta, či zatiaľ len sonduješ?
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

len som tak zbezne pozeral nejake inzeraty a jeden golf mi padol do oka(ale hned som to pustil z hlavy, ked som si precital par reakcii na motor 1,6 FSI :P ). Lebo mama spekuluje, ze kupi nejake auto, ale zatial je to len v rovine uvah a mali sme teraz dost velke neocakavane vydavky, tak neviem ako to vsetko dopadne.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ma niekto nejake skusenosti s MB E 220 CDI (r.v. 2003)?

Pripadne nejake komenty, postrehy, odporucania na co si davat pozor pri kupe. (jazdene auto)

Vdaka.
Napísať odpoveď