Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no zase na druhej strane sa ani necudujem, ze ten motor bol kvoli marketingu oznacovany ako uplne novy :) slogan "urezali sme valec na vasom oblubenom skodovackom motore" by neznel az tak nobl :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

RATZINGER666 napísal:hodnota clia je nulova, zenskej do mesta to bude stacit, to uz by si ani nepredal... nech to dojazdi a ked sa to zacne opat srat, tak to pusti z utesu :) ono aj to HTP cosi vydrzi, ako bola robena ta GO, ale ak by som cosi predaval, tak predam to, pockam, kym clio odide a kupim potom za tie peniaze nieco slusnejsie a spolahlivejsie... ak vydrzi zo dva roky, tak za cenu predanej fabie kupis za tu dobu uz nieco podstatne lepsie... generalku uved do inzeratu tiez...
Múdro píšeš.. podľa všetkého sa to urobí takto... kto chce kúpiť tú fabiu? :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1800e za 2006?? tak tomu sa povie super cena, taka sa uz lacnejsie zohnat neda :shock:
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Mate skusenost s motormi 1.5 DCI 60kw? Mam moznost kupit almeru s 1.5 DCI, ma origo 170 tisic km.. Je to vela na ten motor? oplati sa do toho ist? dakujem
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

RATZINGER666 napísal:1800e za 2006?? tak tomu sa povie super cena, taka sa uz lacnejsie zohnat neda :shock:
No neda... Normalne chodia po 3000+. Cize asi vieme si predstavit, v akom stave bude :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

presne tak, ja by som tipol tak 2500 - 3000e... ale to iba znamena, ze mas rezervu dalsich 700 - 1200e na pripadne opravy... a za 700e mas napr. dalsi motor aj s vymenou, po znamosti aj celolak, pripadne repas podvozku, naprav a brzd naraz a bohvie co este :) a za zvysnych 500e jazdis cely rok zadarmo :)

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2012, 16:09)

nemal by niekto zaujem? cena platna iba do konca buduceho tyzdna, inak ide do bazaru, kde bude suma podstatne vyssia... je kamaratove, dam zan ruku do ohna, top stav, bez jedinej chyby... zrepasovana prevodovka, radi ako nova, prvy majitel mechanik...

http://hyundai-elantra.autobazar.eu/16i ... 48429.html

pri kupe som mu sam robil obhliadku, keby nebolo v super stave, tak ho nezoberieme... za tie peniaze je tazko zohnat nieco rovnako komfortne a v podobnom rocniku... mozno nejaku 206tku :)

pytajte sa, ked tak :)
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Sakra, keby bola tá Elantra k dispozícii o polroka skôr, tak ju okamžite beriem. :? Ale skúsim sa popýtať pár známych, za tú cenu by to mohla byť pre nich zaujímavá alternatíva.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-16v- ... 41699.html
Ford Mondeo 2.0 2004, 250 000 km

išiel s cenou už z 4400 na 3800, bohvie čo tam treba meniť, ale aj tak to vyzerá dobrá cena... a za 600 sa dá pomeniť veľa.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mam auto na predaj kto ma zaujem...
http://autobazar.autovia.sk/mazda-6-wag ... m5-1182444
myslim ze na nete je komplet popis, auto ma aj ZEDER. Otazky kludne davajte sem.

RatzZzZzzz: S cenou sa da samozrejme hybat.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Pani, potrebujem poradit

viem ze sa to tu uz niekolkorat riesilo ale v tej zaplave stran to neviem najst. (ak je niekde vhodna odpoved, kludne postinite len stranu kde ju mam hladat)

Jedna sa o to, ze kolega by chcel kupit auto do 5 000 eur, s tym ze ho absolutne netrapi o aky typ auta pojde - teda 3-dverove, 5-dverove, cabrio atd..To je mu uplne jedno

Kazdy pracovny den by si auticko odkrutilo 60 km (30+30) s tym, ze raz-dvakrat rocne tu tisicku. Co sa podla vas oplati najviac kupit v tejto cenovej hladine? Benzin? Naftak? Ja som mu odporucil Focus, ale nie som si isty, ci som mu dobre poradil. Vdaka za kazdu radu
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

jooj ten hnujdaj by som hned bral len sa bojim tych najazdneych km a hlavne tej ceny, ja som sa s tym panom rozpraval, vcelku pohodvy clovek. mali ste robenu aj diagnostiku cez VAG ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ventilare: hovoris o tom, co som posielal ja? neviem, coho konkretne sa bojis pri tych kilometroch... kilometre mozem dat zajtra stocit a cenu dam o 800e vyssie, vtedy sa uz bude pozdavat? hlavne, aby bol kupujuci spokojny :P

teraz vazne, auto sa musi do dvoch tyzdnov predat, majitel sa na nejaku dobu stahuje do ciech a auto tu uz nepotrebuje, preto je tam taka cena, inak pojde do bazaru, kde ho aj naozaj stocia, vylestia, vyluxuju a budu pytat 3200e... si pozri ten interier, je ako novy, povedal by si mu do 100 000km... auta, ktore mas na inzeratoch, maju interier v stokrat horsom stave, pretoze u nas je vsetko stocene...

ano, diagnostika sa robila, ked sa menila lambda...

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2012, 19:25)

unreal: nechcem Ti do toho kecat, ale tu cenu si dal az dost moc vysoko...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Scorpion90 napísal:Pani, potrebujem poradit

viem ze sa to tu uz niekolkorat riesilo ale v tej zaplave stran to neviem najst. (ak je niekde vhodna odpoved, kludne postinite len stranu kde ju mam hladat)

Jedna sa o to, ze kolega by chcel kupit auto do 5 000 eur, s tym ze ho absolutne netrapi o aky typ auta pojde - teda 3-dverove, 5-dverove, cabrio atd..To je mu uplne jedno

Kazdy pracovny den by si auticko odkrutilo 60 km (30+30) s tym, ze raz-dvakrat rocne tu tisicku. Co sa podla vas oplati najviac kupit v tejto cenovej hladine? Benzin? Naftak? Ja som mu odporucil Focus, ale nie som si isty, ci som mu dobre poradil. Vdaka za kazdu radu
Na 30km uz sa hadam oplati aj naftak. Co vychadza za tu cenu, da sa uz slusna dvojka?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dvojky idú okolo 6000.
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

ahojte, mám na ruke VW golf 1,9 TDI Highline v koži, 4/5, 2002 alebo 2003 čierny, km neviem

akú by ste tipovali cenu ? alebo ohodnotte to cenou :P viem ze nemám moc INFO ani fotky ale tak skuste
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

okolo 5tisic € si, zapni autobazar eu a pozri po com idu
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Aj ja by som tipoval tak 5000€ kôli výbave,hoci záleží aj na km.Aj ja si dosť často pozerám Golf IV,pretože by som jeden rád kúpil a videl som už Highline Golfa za 3000€ hlavne kôli kilometrom.Ale vravím,že tak okolo tých 5000€.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Na kilometre by som sa pozeral asi ako na druhoradu vec aj ked pre niekoho je to smerodatny udaj. Samozrejme kazdy si radsej kupi 10 rocne auto s magickymi 150 000 kilometrami akoby tam mal realne napisane nejakych 250 ak nie viacej. Tymto som chcel len povedat aby ste tak nepozerali na km ako na celkovy stav auta. Pri jazde sledujte ak vas povezie majitel ci aspon to turbo necha vychladit a celkovo ako sa k tomu sprava. Inak ten kozenny bude pravdepodobne highline co je myslim najvyssi stupen vybavy aky sa dava ak odmyslime nejake premiove kusy myslim oznacenia JUBI
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

dakujem :) a co sa kradnutia týka na tom sú ako ? je potrebné hneď dať zeder ?
a este prosim Vás kolko ma bude stat vymena oleja filtrov a rozvodov ? cca :)
evilbanana
Medium Star
Medium Star

mas ban na google? alebo na vw klub sk a cz? nepotesim ta kradnu sa dost pozri statistiky.
viac ti povedat neviem napis ratzingerovi ten vie viac o autach
Napísať odpoveď