Je to aj o pocite, na automate som ešte nejazdil a široko ďaleko nemám nikoho so skúsenosťou. Iste by som si na to rýchlo zvykol, je to asi ako zoznámiť sa po prvýkrát s diaľkovým od TV: najprv načo a potom už bez toho nie
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Po pravde Ratz ju by som ju aj zobral ak by nemala automat. Ak si mi ten rozsype, tak to bude drahý špás.
Je to aj o pocite, na automate som ešte nejazdil a široko ďaleko nemám nikoho so skúsenosťou. Iste by som si na to rýchlo zvykol, je to asi ako zoznámiť sa po prvýkrát s diaľkovým od TV: najprv načo a potom už bez toho nie
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ako myslis, ale automat je zrepasovany, napln vymenena, este nieco pojazdi
ale ukecavat urcite nikoho nebudem, aj ten inzerat som sem dal iba kvoli tomu, ze ma kamarat poprosil o pomoc s predajom, lebo mu to ponahla, a preto je tam ta bezkonkurencna cena...
// v pohode, ja rozumiem
// v pohode, ja rozumiem
-
evilbanana
Medium Star
begbee automat je super vec. aspon ja co som sa viezol na automate ak by som mal vybrat auto ake chcem malo by jednoznacne automat. je to super pohodlie. Akurat ze ja som sa viezol na premiovke so 150kw a diesel takze mozno to ide trochu inak ako benzin ale ja by som automat na tvojom mieste skusil
No skúšal som sa popýtať, záujem v podstate bol, pokým som nespomenul koľko má nabehané. Ale vôbec ma to neprekvapuje, sme predsa na Slovensku, kde sú hitom 10 ročné autá s 80 000km... A že majú nabehané 3x toľko? No a, však predsa dôležité je to čísielko na displeji. 
Jako to auto je vyzerá čupr, nemať A/T tak sa s Ratzom stretnem v PB 
Seat nikdy, ciganske auta.
inak Hyundai su dobre auta, Elantra sedan je dost velke auto, bol som vcera mrknut len tak vedla na parkovisku. AT prevodovka je supa vec, pokial presla repasom a dobre sa vymenil olej neni problem.
inak Hyundai su dobre auta, Elantra sedan je dost velke auto, bol som vcera mrknut len tak vedla na parkovisku. AT prevodovka je supa vec, pokial presla repasom a dobre sa vymenil olej neni problem.
-
Grim
Darca
...seaty sú odkedy cigánske autá?...u nás cigáni behajú na plesnivých mercedesoch so zadnou nápravou do A...
-
RATZINGER666
Darca
mustafa: ja to presne poznam, na Slovensku su problem jednak kilometre, ale aj tie automaty, ludia tu tomu proste neveria... skusim dat teda inzeraty aj na ceske stranky... v jednom autobazare nam aj sam majitel povedal, ze aj ti korejci su u nas neoblubeni a ze on by to zobral iba kvoli tomu zrepasovanemu automatu... a tretou vecou je paradoxne cena, ponuknes auto v hodnote 3000e za 2000e a zrazu vsetci stracaju zaujem a vypytuju sa dookola, ze co s tym autom je... kolega to pokazil s tou cenou, som mu vravel, ze nech pyta 2590e plus dohoda, podla mna by sa to v tomto bananistane predalo skor... no a ked mi niekto za 2004ku ponukne 1500e ako henten, tak nech ide laskavo do pi*e...
Tak tak, cena je trochu prehnana, ale inak je to auto, kde sa nema co pokazit (so vsetkymi vyhodami a nevyhodami co to obnasaJuicy napísal: Svagor kupil pred polrokom VW Polo combi rovnaky rocnik s rovnakym motorom, auto malo najazdene 180t km z vnutra na vlas rovnake ako tato Cordoba. Auto bolo 4 roky pred predajom dovezene z Talianska od vlastnika este s kompletnymi blockami od vsetkeho co sa na aute menilo. Aktualna majitelka ho mala 4 roky a predavala ho po servise za 1300€. Na mieste sme zistili akurat to ze treba vymenit kulisu na riadiacej pake, v servise este odporucili dat vymenit zadne tlmice. Auto sme zjednali na 1100€. Takze 1600€ za tento kusok je absolutne prehnana suma.
Toto je realne: http://volkswagen-polo-variant.autobaza ... 74306.html
http://volkswagen-polo-variant.autobaza ... 63187.html
Tato bude pravdepodobne z dovozu, kasna by mohla byt v lepsom stave: http://seat-cordoba.autobazar.eu/14i-se-id558752.html
-
evilbanana
Medium Star
Ked uz som zacal pracovat a chcem kupit auto tak nevaham.. pekna elantra s automatom co viac si priat???? Aha asi vylagrovanu hrdzavu e36 alebo staru audi 80 to by som bol iny frajer asi co 
Ratzinger paradne auto a aj fajn cena, skoda ze nemam teraz tolko penazi na kupu, ani PB znacky by sa nemuseli menit 
-
RATZINGER666
Darca
ale no neverim, dalsi povazskobystrican? vitaj teda 
-
dante-stalker
Novice
dakujem za rady 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
páni a dámi. dnes mi prišiel z ebayu elm327. napichol som do auta, spravil si co som potreboval a isiel som si natocit povodne kilometre ake najdem v ecu motora na budiky. upozornujem ze auto je z aaa auta. nikto sa so stacanim nesral kedze pridem na to ze je stocene diagnostikou alebo ako to nazvat za 9€. stocene je presne o 600 000 km. prikladam screen. ide o fiat stilo 1.9 jtd MW. upozornujem ze na aute to nie je vidno a naivne som veril 255 000 kilometrom lebo to auto na tolko vyzera
-
Grim
Darca
...tak toto by som nečakal...a stále jazdí, čo potvrdzuje ratziho slová, že motor v pohode nabehá aj 1 000 000, ak je o neho postarané...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no pozor
ja ratam s tym ze nabeha 2 000 000 km
nemam 8 rocne auto s tym ze za dva roky pojde do srotu 
no zoidberg, ja by som tomu teda neveril... preco to neukazuje ostatne udaje? (aspon nejake), ver tomu ze 800k km by si si vsimol na aute hned...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
to ukazuje udaje iba ked ich odkliknes
aha a kolko rokov ma to auto ? rv ?