MKE: o clk neviem nic, viem vsak jednu vec, a sice ze tym preplnanym motorom by som sa sirokym oblukom vyhol... u nas to vobec nie je rozsirene, spolahlivost je po tych rokoch otazna, ak cosi odide, oservisuju Ti to mozno tak v autorizaku, nie su tu na to nahradne diely a to ani z druhovyroby... ak ho vyslovene chces, dobre sa vo vacsich servisoch poinformuj o tom, ci budu schopni Ti to tam servisovat... inak by som radsej vo vsetkych ohladoch odporucil tu 320...
Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
begbeee: chod do toho, drzime palce
frflat nemam na co, akurat nerozumiem tomu obsitemu volantu, ktory vo mne vzdy vyvola nedoveru... ale v tomto pripade treba asi spravit vynimku 
MKE: o clk neviem nic, viem vsak jednu vec, a sice ze tym preplnanym motorom by som sa sirokym oblukom vyhol... u nas to vobec nie je rozsirene, spolahlivost je po tych rokoch otazna, ak cosi odide, oservisuju Ti to mozno tak v autorizaku, nie su tu na to nahradne diely a to ani z druhovyroby... ak ho vyslovene chces, dobre sa vo vacsich servisoch poinformuj o tom, ci budu schopni Ti to tam servisovat... inak by som radsej vo vsetkych ohladoch odporucil tu 320...
Ak by to bolo také tragické, som presvedčený, že sedačky, tlačítka a interiér by tiež vyzeral inakRATZINGER666 napísal:begbeee: chod do toho, drzime palcefrflat nemam na co, akurat nerozumiem tomu obsitemu volantu, ktory vo mne vzdy vyvola nedoveru... ale v tomto pripade treba asi spravit vynimku
-
RATZINGER666
Darca
ano, presne kvoli tomu to hovorim, ze treba spravit vynimku, pravdepodobne iba majitelovi nesedel plastovy, zle spracovany povrch volantu, ktory je vo fiatoch nic moc teda...
-
johny541
King
Tiež som pozeral na ten volant, ale keď vidím zbytok auta, bude to asi tak ako hovori ratzinger. Ja som sa takisto tak trochu vyľakal, keď som bol obhliadnuť moje terajšie auto a to kvôli poťahom z Lidlu na sedačkách. Ale majiteľ ich tam mal len kvôli deťom. Sedadlá pod nimi boli ako nové.
Bol si ho pozrieť osobne ?begbeee napísal:Yep, auto si kúpil jeho brat, ktorý pracoval v Anglicku a používal ho iba cez dovolenky na SK. Bolo garážované. Brat mu tragicky zahynul. K auto je kopec vecí, nespomínam ešte ten stav. Kurňa veď tam nič nie je zodraté ani nič... Nové lenté gumy, ročné zimné... niečo takéto som hľadal, čo sa týka stavu. Myslím, že to, že je to 2004 mi môže byť za týchto okolností jedno.
Niekde som tu mal aj príspevok o tom, ako skoro kamarát naletel
Samozrejme, že ho idem pozrieť osobne. Na čo by som si mal dať pozor? Myslím čo sa týka možného podvodu..
-
RATZINGER666
Darca
na pochybne historky a dohody, na platbu cez rozne alternativne sluzby, na znenie zmluvy a tak podobne...
Zmluvu mám pripraviť ja
Auto je na SK značkách od výroby, o čom hovorí aj servisná knižka aj výpis podľa značky... Svoju kariéru začalo v ZM a skončilo v Brezne. Neviem, nepripadá mi to zatiaľ nejaké podvodné...rozhodne menej ako rôzne bazáry. A štipka rizika je v každej jazdenke. Minimálne opticky auto vyzerá viac ako dobre.
-
RATZINGER666
Darca
mozem s Tebou iba suhlasit, podla mna bude vsetko v poriadku 
-
evilbanana
Medium Star
predbiehanie? ide o to ze by to relativne mohlo mat viac a nema..chlapec10 napísal: heh? slaby vykon pri com?
hej mohlo, ale na slovenskych cestach a v premavke je to aj tak dost 
-
Vitaaa
Expert
tak zrovna táto Vectra nemá určite s predbiehaním áut idúcich do 120km/h žiadny problém
-
RATZINGER666
Darca
evilbanana: mohlo, ale na ukor coho? Vitaaa to presne vystihol v poslednych dvoch prispevkoch...
okrem toho uvedom si, ze je to 7 rocne auto, a pred 7 rokmi mala napr. aj dnes asi Vasa najoblubenejsia modla vsetkych kvazizavodnikov 330i e46 "iba" 230 koni a tych istych 300nm... a to je aky rozdiel? ziadny... a uz, prosim Vas, kaslite na tie kone...
// ...a tie minuska si nechaj a radsej reaguj a diskutuj ako clovek
okrem toho uvedom si, ze je to 7 rocne auto, a pred 7 rokmi mala napr. aj dnes asi Vasa najoblubenejsia modla vsetkych kvazizavodnikov 330i e46 "iba" 230 koni a tych istych 300nm... a to je aky rozdiel? ziadny... a uz, prosim Vas, kaslite na tie kone...
// ...a tie minuska si nechaj a radsej reaguj a diskutuj ako clovek
-
Vitaaa
Expert
presne tak... treba si uvedomiť tiež druhú vec, že ani Vectra GTS ani 330i e46 neni žiadny superšport. Sú to relatívne rýchle cestovné sedany (liftbacky). V istej konfigurácii majú trošku športovejší podvozok. Človek si užije trošku viac zábavy a pôžitku ako v 140k diesli. Tým to hasne... netreba od toho čakať hogo fogo.
Ja len, že ten "môj" Fiat: nemá záznam v registri vozidiel; nemá záznam medzi hľadanými v ČR a SR, poistné podľa značky hovorí o 2 značkách (ZM, BR).. VIN code sedí... zatiaľ som pokojný 
-
evilbanana
Medium Star
karma je snad na to aby sa pouzivala, nie? to ze ked ja som napisal nejaky prispevok a nesuhlasili s nim bol som zminuskovany tak preco ju nepouzivat. Kto tu spominal 330i ? spominal som ze je to moja modla? ja som pisal cisto o vectre
Po dalsie to ze tu niekto pise ze na SK cesty to staci. Tak fajn, naco sa vobec motory vyvyjaju a do Faceliftov sa snazia z toho isteho motora vytiahnut vyssim vykon nejakym upgradom alebo upravenim. To ze niekto napise ze to na SK cesty staci je imho len hlupy argument. A to v akom su stave tak to je uz na inu debatu
Po dalsie to ze tu niekto pise ze na SK cesty to staci. Tak fajn, naco sa vobec motory vyvyjaju a do Faceliftov sa snazia z toho isteho motora vytiahnut vyssim vykon nejakym upgradom alebo upravenim. To ze niekto napise ze to na SK cesty staci je imho len hlupy argument. A to v akom su stave tak to je uz na inu debatu
a podla coho sa auta kupuju? podla vykonu alebo podla toho, ci sa hodia na sk cesty? viem ze aj aj...ale kolko ludi co si to mozu dovolit (co si dokonca mozu dovolit kazdy mesiac servisovat rozbite narazniky) si videl na sk cestach na ferrari alebo lambach a kolko na velkych drahych suvckach? .. to ze sa nehodi na sk cesty, nie je blbost, vykon tu aj tak nevyuzijes - nikde..neviem na co ti treba vectru s 300 konmi..kvoli poistke?
Hovorí sa tomu komplex menejcennosti, resp. ľudovo predlžovanie pipíka.
Vyšší výkon je fajn, nepopieram, že je to väčšia zábava, ale prosím pekne od určitej hranice, čo ja viem z hlavy 150 koní je to šumfuk jedno. Alebo bežný Ferko z Hornej Potôni robí každý deň BA-BB a späť?
Vyšší výkon je fajn, nepopieram, že je to väčšia zábava, ale prosím pekne od určitej hranice, čo ja viem z hlavy 150 koní je to šumfuk jedno. Alebo bežný Ferko z Hornej Potôni robí každý deň BA-BB a späť?
-
evilbanana
Medium Star
Chlapi, vy uz schvalne odbocujete a tym sa snazite argumentovat..
-
RATZINGER666
Darca
co sa tyka tej karmy, o to, na co je, sa bavit nechcem, kedze podla mna je karma nejaka forma ohodnotenia kvality prispevkov, nie len nazorov ako takych... aj pekne spracovane nazory, s ktorymi sice nesuhlasim, si to plusko odomna napriklad zasluzia... tieto nazory, ci suhlasis alebo nie, mas pisat na forum, kde by sme sa o tom mali porozpravat a porovnat nejake fakty... ked Ti zacnu ludia nadavat a pisat nezmysly, minuskuj si kolko chces... ja som Ta iba prosil, aby si sa vyjadroval sem, diskutoval a argumentoval, nic ine...
330i som schvalne vytipoval ja, kedze po letmom zvazeni je to podla mna z tych starsich sestvalcovych trojlitrov asi najvykonnejsi kusok... nehovorim, ze si tvrdil, ze je to Tvoja modla... chces to porovnat s inym motorom? kludne, napis s ktorym, ale obavam sa, ze cokolvek vyberies, bude to este menej vykonne a tym padom mi Tvoje obavy o nedostatok vykonu vzhladom na konkurenciu pridu trochu zabavne
nehovorim, ze vykonnejsi nie je, iba ze ma nic zfleku nenapadlo... ale kludne napis, ktory trojliter by sa Ti teda pacil 
o pouzivani na cestach hovorili kolegovia, podla mna je to tiez tak trosku irelevantne, co staci na nase cesty a co nie, ale to si uz diskutuj s nimi
330i som schvalne vytipoval ja, kedze po letmom zvazeni je to podla mna z tych starsich sestvalcovych trojlitrov asi najvykonnejsi kusok... nehovorim, ze si tvrdil, ze je to Tvoja modla... chces to porovnat s inym motorom? kludne, napis s ktorym, ale obavam sa, ze cokolvek vyberies, bude to este menej vykonne a tym padom mi Tvoje obavy o nedostatok vykonu vzhladom na konkurenciu pridu trochu zabavne
o pouzivani na cestach hovorili kolegovia, podla mna je to tiez tak trosku irelevantne, co staci na nase cesty a co nie, ale to si uz diskutuj s nimi