ja som hovoril o tom, ze tdička su viac kradnute.. ale ked vies jazdit aj hlabou, resp penazenkou..tak ani ten benzin ta nejako neznici.. uz som to sem niekde pisal..rozdiel 1-2 litrov je podla mna zanedbatelny
Chcem kúpiť auto
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a hlavne tdičkove
neviem co ces od auta.. ale je to tdi vazne take potrebne?podla mna su s tym zbytocne problemy neviem ci som to cital tu abo nekde inde..ale ta vrtulka nema len vyhody..je tam aj minus
a hlavne pri jazdenen vrtulke kde nevies ako sa ku nej spraval predchadzajuci majitel
ja som hovoril o tom, ze tdička su viac kradnute.. ale ked vies jazdit aj hlabou, resp penazenkou..tak ani ten benzin ta nejako neznici.. uz som to sem niekde pisal..rozdiel 1-2 litrov je podla mna zanedbatelny
ja uz teraz viem ze ine auto ako BMW by som si nekupil! kto neoskusal tak nepochopi ze to nieje len o nahradnych dieloch ale aj o komforte aj o pocitu z jazdy, pocitu bezpecnosti a musim tvrdit aj pocitu toho ze na ceste mas respekt! A co sa tyka chlapcov ktori maju dizle a sa robia ze maju sportove motory! preco nie? ved 200 hp diesel nieje sportovy? v pohode tocis do 4500 otacok a o krutiacom momente voci benzinu sa neda ani ceknut! podla mna ked auto tak nieco od BMW (servis rovnako drahy ako u novych skodoviek ,a kto tvrdi opak tak ...) spotreba neskutocne nizka, komfort,bezpecnost a vsetko co od auta mozes chceit di BMW da! to je moj nazor vyplyvajuci z mojich skusenosti! nemusite somnou suhlasit
-
Kibo
Hardcore addict
Nauc sa prosim Ta daco viac o autach a potom prosim Ta pis o svojich skusenostiach...MGSnake napísal:to je moj nazor vyplyvajuci z mojich skusenosti! nemusite somnou suhlasit
Nieco proti E46?hojko napísal:Len mi nepovedz, ze dake 320d vyrobene pred desiatimi rokmi
akoez netusim preco ma tu urazate? co som take povedal, povedal som svoj nazor na auto ktore vlastnim , a nie mokry sen po jednom vozeni! myslim ze niektori ludia tu maju nejake komplexi a myslia si ze niekto nemoze mat lepsie auto ako je smiesny golf 3 ktory podla mna s autom ma spolocne len to ze ma 4 kolesa! ziadny mokry sen to nebol! si smiesny chlape by som chcel vidiel co mas ty ze ma takto urazas? hmm? expert co ma doma feliciu!
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 17:52 )
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 17:52 )
nie netrepem , skusal si to uz niekedy? samozrejme ze nie (sory ked sa mylim) ale rozumy budes davat!Dunlop napísal:A ja mám zase pocit že že trepeš dve na tri
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
MGhad (Mdžihád) -> ... nejdem sa zapajat do toho ako ma mrzi ze polka BMWckarov su sice skutocni srdciari, ale ta druha polka su napichani puboši, chlapi v prechode a podobne "mambawovolepy*o" typy tvrdiace ze v ziadnom ohlade niet nad BMW a bla bla bla, lebo to vrha zly tien na moju najoblubenejsiu znacku
...
len jedno mi vysvetli ... kolko mas teda tych "skusenosti" ako ty vravis ... a co znamena ten respekt ... lebo aj ja ak pojdem ako drbnuty na 120ke schadewagene, tak sa mi ludia budu uhybat a mozem si to mylne vylozit ako "respekt"
...
ak sa so svojimi predpokladmi o tebe mylim, tak sa neospravedlnujem a nespravis s tym nic
...
len jedno mi vysvetli ... kolko mas teda tych "skusenosti" ako ty vravis ... a co znamena ten respekt ... lebo aj ja ak pojdem ako drbnuty na 120ke schadewagene, tak sa mi ludia budu uhybat a mozem si to mylne vylozit ako "respekt"
ak sa so svojimi predpokladmi o tebe mylim, tak sa neospravedlnujem a nespravis s tym nic
-
Kibo
Hardcore addict
MGSnake, pocuvaj ma ty pseudohrdina, keby si mal gule, tak sa podpises pod tvoj prije*** komentar v tej nezmyselnej karme, ktoru si mi poslal. Vobec netusim, ako si prisiel na to, ze mam feldu a nikde som nevychvaloval skodovku, ale poviem ti len jedno. Za pravdu sa kazdy bije a teraz si sa predviedol ako najposlednejsi chudak... Nagelovany typek v obtiahnutych rifliach? Mozno... Mas 20 rokov a si cavo na bachore? Bud, ja ti to neberiem, ale nauc sa prijimat nazory svojho okolia... Kolkate to mas auto? Prve? Tak si ho uzi... ale vedz, ze to pod najlepsie auto na svete nie je. Myslis, ze ked to ide kusok cez 220 a zerie 7 litrov, tak je to najsampopici auto, ze? Ale rovno vedia jazdit aj zeny... Keby si sa vyznal, tak si kupis xd, ale to uz asi prasiatko nevydalo, co? Ked odjazdis aspon 10 aut, potom rozdavaj mudrosti. Ja som odjazdil viac aut ako ty si za zivot zodral ponoziek, tak mi nehovor, ze mam zacat citat nieco o autach, OK?
Utri sa a uber plyn, takych ako ty tu uz bolo...
Vsetci sa do teba obuli kvoli tomu, ze si si kupil prve auto a vychvalujes ho ako keby ostatni sedlali poloneza... V zivote si mozno odjazdil tri auta a uz je z teba odbornik... Nikto ti neberie, ze tvoj bachor je dobre auto, napisat, ze by si si nic ine nekupil - ok, mas svoj nazor, ale vykrikovat tu, ze bmw je najlepsie na svete, ine ani netreba kupovat a teraz ho odporucat kazdemu mi pride chore a pripomina mi to dostihovu kobylu s klapkami na ociach.
Ked uz si mi zacal pyskovat za feliciu, v zivote som feliciu nemal, ale odjazdil som ich niekolko. Tak isto ako som odjazdil volkswageny, skodovky, baworaky, citroeny, alfy, nissany, fiaty, peugeoty, mercedesy... osobaky, pickupy, offroady, dodavky, sportiaky, nakladiaky... a neboli to vzdialenosti "tu mas kluce, preparkuj mi ho". Ucil som sa jazdit na hyene - chap embecka 120L, ktora o piatom prevodovom stupni ani nechyrovala a vobec sa za to nehambim, pretoze nemam zaco. Pritom som silno bmw orientovany. Chces este nieco dodat? Aha, chcel si vediet co mam. Poctiveho japonca, o ktorom v case uvedenia na trh hovorili ako o japonskom baworaku a svojho casu ho oznacili za najlepsiu predokolku vsetkych cias... Nevyvysujem sa s nim nad nikym, nemam potrebu si nieco dokazovat alebo kompenzovat, netvrdim ze je to the best of, viem, ze ma aj svoje chyby a su od neho aj lepsie auta. Nemam problem si to priznat a pritom po nom slinta kamarat co ma doma E90...
Vsetci sa do teba obuli kvoli tomu, ze si si kupil prve auto a vychvalujes ho ako keby ostatni sedlali poloneza... V zivote si mozno odjazdil tri auta a uz je z teba odbornik... Nikto ti neberie, ze tvoj bachor je dobre auto, napisat, ze by si si nic ine nekupil - ok, mas svoj nazor, ale vykrikovat tu, ze bmw je najlepsie na svete, ine ani netreba kupovat a teraz ho odporucat kazdemu mi pride chore a pripomina mi to dostihovu kobylu s klapkami na ociach.
Ked uz si mi zacal pyskovat za feliciu, v zivote som feliciu nemal, ale odjazdil som ich niekolko. Tak isto ako som odjazdil volkswageny, skodovky, baworaky, citroeny, alfy, nissany, fiaty, peugeoty, mercedesy... osobaky, pickupy, offroady, dodavky, sportiaky, nakladiaky... a neboli to vzdialenosti "tu mas kluce, preparkuj mi ho". Ucil som sa jazdit na hyene - chap embecka 120L, ktora o piatom prevodovom stupni ani nechyrovala a vobec sa za to nehambim, pretoze nemam zaco. Pritom som silno bmw orientovany. Chces este nieco dodat? Aha, chcel si vediet co mam. Poctiveho japonca, o ktorom v case uvedenia na trh hovorili ako o japonskom baworaku a svojho casu ho oznacili za najlepsiu predokolku vsetkych cias... Nevyvysujem sa s nim nad nikym, nemam potrebu si nieco dokazovat alebo kompenzovat, netvrdim ze je to the best of, viem, ze ma aj svoje chyby a su od neho aj lepsie auta. Nemam problem si to priznat a pritom po nom slinta kamarat co ma doma E90...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
suhlasim, az na jeden malilinky detail ... štvorkola zabija v bave to co ho robi bavom ...Kibo napísal:MGSnake je šampónek, co sa nevyzna v autach ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nejde cisto iba o lietanie bokom ... klasicke bavo mozes riadit plynom - na vyjazde zo zakruty ti ponukne uplne iny zazitok ako hociake ine auto, aj bez ustreleneho zadku
... len si myslim ze nato aby si mal v podstate neutralne az mierne nedotacave auto nemusis mat bavo
...
inak ta 330tka ... pff co ja viem .. s rozumom sa da vsetko ... stara 540 E34 nebola prepchata elektronikou a hadam az tak neškolila vodicov, ked ich stale ostalo dost
...
inak ta 330tka ... pff co ja viem .. s rozumom sa da vsetko ... stara 540 E34 nebola prepchata elektronikou a hadam az tak neškolila vodicov, ked ich stale ostalo dost
reagoval som preto tak lebo som napisal do svojho prispevku "! to je moj nazor" a ty si sa do man obul ze trepem hoadiny! nic som nebchcel, kazdy odporuca ine auto tak som chcel napisat iba tolko ze ja som neskutocne spokojny a za tie prachy sa to da kupit, nevnucoval som , nikdy som nenapisal ze net lepsioe auto ako BMW ved to je jasne ze je! neviem preco ste tak neprimerane reagovali na to co som napisal ked som nikomu nic nevnucoval, neponizoval som ostatne auta ani nic! a s tym respektom som to myslel tak ze sa ti nebude nejaky blby 18 rocny debil pchat na zadok 20 cm. ale vidim ze niekto nedokaze prehltnut prispevok druhych alebo v com je to? neviem povedzte mi. ja som reagoval iba na vasu prehnanu reakciu! neviem , rozmyslam a neviem! to s tou feliciou bol len priklad ale vidim ze niekomu staci fakt malo a este ked niekto vidi v mojom prispevku nejaky utok, vychvalovanie, vnucovanie, neviem este co ........ nema to cenu prepacte ze som sa zapojil do debaty uz tu nebudem na hojku pisat lebo neisu tu ludia ktorí dokazu prijat nazor inych mam taky dojem
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 23:02 )
je mi to luto ze to tak dopadlo , nechcel som nikoho a nic urazit len svoj ubohy pocit z jazdenia napisat. nic koncim s prispevkami o autach najprv si musim asi nastudovat a odjazdit este 30 inych znaciek aby som mohol napisat svoj nazor. cavte nema to zmysel neni to prvykrat
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 23:02 )
je mi to luto ze to tak dopadlo , nechcel som nikoho a nic urazit len svoj ubohy pocit z jazdenia napisat. nic koncim s prispevkami o autach najprv si musim asi nastudovat a odjazdit este 30 inych znaciek aby som mohol napisat svoj nazor. cavte nema to zmysel neni to prvykrat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vam prislo ze som sa chvalil? nadhodnocoval auto? kde som to spomenul? nikde ja som vzdy hovoril iba co si ja myslim a v kazdom jednom prispevku som napisal ze !podla mna"! , Nikdy som nepisal ze BMW je najlepsie na svete, nema na neho ziadne a som nagelovany frajer co mu ocko kupil auto a bavim machra! ja len to ze ako rychlo si viete urobit dojem o cloveku ktory ani len v sne nedufal ze sa k takemu autu svojich snov dopracuje a nie lahko! verte ze nie! neviem mal by spom reagovat na kazdy jeden prispevok kde niekto odporuca golf alebo pasat tiez tak prehnane? ze co ty vies sa nechval a tak? NO NEVIEM ci je to cielom tento diskusie hodnotit ludi podla toho aky maju nazor , ja som chcel iba poradit nic viac! ale sak vyber je nakoniec na nom takze ja to neovplyvnim!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co tu riesis svoje pochody ? myslel som ze to co som napisal predtym stacilo a odpoved to uz nepotrebuje ... ci chces ci nie, ale jakmile napises na forum tak si (resp. tvoj post) cielom podvedomeho hodnotenia podla stylu akym to pises, resp. akym to druha strana pobere ... ja nemozem vedet kto si, co si a je mi to jedno ... tvoj boj ... my sme reagovali na nieco co sa nam nezdalo kosher ... ende, zhasnut a spat !
...