vladenko: fabia?
Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Poker: neviem, o ktoru generaciu ide, ale vzhladom na typ agregatu to bude nieco starsie, takze odporucim Ti poobzerat sa skor po benzine...
naozaj?
tolko inych krasnych a lepsich aut beha po svete
ale inak ano, ked fabiu, tak 55kw 
To máš pravdu, že je kopec iných krajších áut, ale v tej cene a požadovanej motorizácií toho veľa na výber nie je.
-
vladenko007
VIP
Ratzi ja viem máš pravdu. Len Fábii behá po slovensku toľko, že čo sa týka servisu a náhradných dielov tak je to veľmi prijateľné. Pozeral som aj Nissan Almera aj Fordy a Renault Megane II a na budúci týždeň trošku pochodím a poskúšam. 
-
RATZINGER666
Darca
viem, uz som pisal, ze pri tej cene tam je zlom generacii... su tam akurat tie focusy...
http://auto.bazos.sk/inzerat/38148170/F ... otreba.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/38077645/P ... 200012.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/39467879/Ford-Focus.php
vladenko: dielov sa na tieto hatche neboj
a ked renault, tak megane, nie lagunu
http://auto.bazos.sk/inzerat/38148170/F ... otreba.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/38077645/P ... 200012.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/39467879/Ford-Focus.php
vladenko: dielov sa na tieto hatche neboj
-
vladenko007
VIP
Ten druhý je veľmi fajn aj preto že 5 dverí. Prví má len 3 a už nechcem aby sa trepali kolegovia cez predné dvere. Už teraz mam 3 dverové Punto a toto ma najviac serie.
A taktiež určite nepôjdem skúšať ďaleko od Košíc pretože nemám chuť ani čas. Preto hľadám Košice a jemne okolo a práve preto mam tak zúžený výber.
A taktiež určite nepôjdem skúšať ďaleko od Košíc pretože nemám chuť ani čas. Preto hľadám Košice a jemne okolo a práve preto mam tak zúžený výber.
-
RATZINGER666
Darca
je pravda, ze na pocet dveri som sa nesustredil... ano, ak vozis viacero ludi, je to neuveritelna otrava, uz predsa nemame 18 
vzdy bude platit, ze za dobrym autom sa oplati vycestovat, mal by si si najst cas... ak je to ale velky problem, mozeme pozerat iba tuto oblast...
// ku
karme: spolocne to ma to, ze ked sme mali osemnast, nemali sme problem naskakat do hociakeho dvojdveraku dozadu styria... teraz mi je to neprijemne, nepohodlne, otravne, a to najma pri kratkych cestach po meste, kedy skaces z auta hore-dole v priebehu vecera a aj na styrikrat vystupujes a nastupujes... stava sami to casto, no skus sa s 90kg a 190cm nasukat do Alfy GT... staci takto??
vzdy bude platit, ze za dobrym autom sa oplati vycestovat, mal by si si najst cas... ak je to ale velky problem, mozeme pozerat iba tuto oblast...
// ku
-
vladenko007
VIP
Určite len Košice a do 10 km okolie. Zatiaľ 
Myslim,ze koli tomuto by sa ti oplatilo sa previest.
http://auto.bazos.sk/inzerat/39523458/C ... izacia.php
Dlho sa tam to auto neohreje,to ti garantujem.
http://auto.bazos.sk/inzerat/39523458/C ... izacia.php
Dlho sa tam to auto neohreje,to ti garantujem.
-
vladenko007
VIP
To je síce pekné ale keď chcem ísť pozrieť tak ďaleko auto, potrebujem vziať aspoň známeho čo sa vyzná.
A toľko času ani nemám aby som cestoval po Slovensku.
nieto ešte niekoho otravovať aby so mnou cestoval. Nehovoriac koľko precestujem peňazí.
Ratzi mi dal chrobáka do hlavy "Ford Fokus" a ako na truc je ich plné západné a stredné Slovensko. A okolo Košíc nič poriadné.
A toľko času ani nemám aby som cestoval po Slovensku.
Ratzi mi dal chrobáka do hlavy "Ford Fokus" a ako na truc je ich plné západné a stredné Slovensko. A okolo Košíc nič poriadné.
Ked nechces cestovat,tak ta fabia co si sem hodil nemusi byt zla volba.
Ten cerveny megane co som tu videl,tiez nevyzera zle.
Ten cerveny megane co som tu videl,tiez nevyzera zle.
-
vladenko007
VIP
jj keby mi ju dá za 2000 beriem. Vyzerá dobre aj disky má pekné. 
Za dvojku ti ju streli. Zamerne ma aj cenu tak nahodenu aby mohol tych 100€ spustit. Najdi na aute par nedostatkov, pokrut hlavou, dlhsie premyslaj, niekomu zavolaj co bude stat opravit to a to a spusti z ceny okamzite.
-
Runes
Addict
tak tak este kukni na kolesa ako su zjazdene , brzdne dosticky brzdne kotuce zimne prezutie ... to su najcastejsie argumenty na spustenie
mne na gumach a brzdach dal dole 500 zo 6800 na 6300. Dalej co mas co urcite bude uz chytene su tycky stabilizatora. zober dakoho kto rozumie tlmicom a tak a pokyva autoa realne zhodnoti to je clekom silny argument. Spytaj kedy boli menene ostatne naplne a maziva okrem motoroveho oleja. Ale zasa moc to neprehanaj bo ta posle do riti 
-
RATZINGER666
Darca
Runes: presne takychto zjednavacov mam najradsej
na 10-rocnom aute za 2000e zjednavat za platnicky 
...ale budem ticho, pri obhliadkach robim sam presne to iste
...ale budem ticho, pri obhliadkach robim sam presne to iste
Ono by som povedal ze to uz je taky formalny "trashtalk" ako dostat dole z ceny ale jasne ze kazdy skusa ako moze, horsie bolo ked som predaval vrak za umyslom predat vrak s cenou vraku, a panko mi po 20 minutovej jazde zacne hundrat ze sa mu nejak nezda riadenie, ze fordy sa pysia dobrym podvozkom ale jemu sa to nejako nezda
pozrel na moje druhe auto a hovori "radsej by som sa siel povozit v tomto, mozem?"
Vtedy bolo jedu
Vtedy bolo jedu
Ahojte,
mam trochu dilemu, rysuje sa mi citroen xsara , rv 2002 za myslim prijatelnu cenu (1500) len neviem do akej miery mam brat v uvahu dogmy "francuz za ziadnych okolnosti", "nemec je nemec - ktoru vacsina ludi, co ju replikuje akurat niekde pocula a ani nemaju auto" atd. Cize ci su francuzske jazdene auta skutocne zle alebo s nimi mate dobre skusenosti, najlepsie priamo s tymto modelom. P.S. A este otazka, ako je to s tym mytickym nakupom aut v nemecku nie som ziadny autickar,automechanik ani nikoho kto sa do toho extra vyzna nepoznam , teda ci sa da verit miestnym pomerom a predajcom (uprimne ma trochu odradza cestovat 800 km do servisu kde je prva rec turectina a druha polstina
) P.P.S. Tu xsaru som prezrel len zbezne, ziadnu hrdzu som nevidel, trochu sa povozil a mojim laickym pohladom som ziadnu vadu nezbadal - "zapinanie kontroliek", vrzganie, brzdenie atd
Diky za kazdu radu
mam trochu dilemu, rysuje sa mi citroen xsara , rv 2002 za myslim prijatelnu cenu (1500) len neviem do akej miery mam brat v uvahu dogmy "francuz za ziadnych okolnosti", "nemec je nemec - ktoru vacsina ludi, co ju replikuje akurat niekde pocula a ani nemaju auto" atd. Cize ci su francuzske jazdene auta skutocne zle alebo s nimi mate dobre skusenosti, najlepsie priamo s tymto modelom. P.S. A este otazka, ako je to s tym mytickym nakupom aut v nemecku nie som ziadny autickar,automechanik ani nikoho kto sa do toho extra vyzna nepoznam , teda ci sa da verit miestnym pomerom a predajcom (uprimne ma trochu odradza cestovat 800 km do servisu kde je prva rec turectina a druha polstina
Diky za kazdu radu
-
RATZINGER666
Darca
...no, ja si najskor pockam na begbeeeho 
ale nie
v skratke, lebo sme tu o tom uz 50x pisali - v praxi to funguje tak, ze ak nakupis zle, je jedno, ci pojde o nemca, japonca alebo o francuza... kazda automobilka vedie v niecom inom, japonci v spolahlivosti, francuzi v komforte, taliani v dizajne, nemci v naftovych motoroch apod...
francuzi maju vseobecne viac problemov s elektronikou a pohonnou sustavou ako ine automobilky a pri kupe jazdenky je globalne vacsia sanca, ze trafis nejaky horsi kusok... vyhravaju ale cenami, ale za malo penazi nikdy nebude vela muziky... naopak, za rovnake peniaze kupis auto od japonskeho vyrobcu o par rokov starsie...
zhrniem to - viem na kupu odporucit aj overenych francuzov, ale xsara medzi ne urcite nepatri...
moj prispevok o francuzoch a inych znackach: http://www.hojko.com/post1934471.html#p1934471
ale nie
francuzi maju vseobecne viac problemov s elektronikou a pohonnou sustavou ako ine automobilky a pri kupe jazdenky je globalne vacsia sanca, ze trafis nejaky horsi kusok... vyhravaju ale cenami, ale za malo penazi nikdy nebude vela muziky... naopak, za rovnake peniaze kupis auto od japonskeho vyrobcu o par rokov starsie...
zhrniem to - viem na kupu odporucit aj overenych francuzov, ale xsara medzi ne urcite nepatri...
moj prispevok o francuzoch a inych znackach: http://www.hojko.com/post1934471.html#p1934471
To, ze hlavne tie francuzske auta nie su dobre, sa nehovori len tak pre nic za nic. Kazdy kvalitny autoservis ktoremu preslo garazou uz niekolko sto ci tisic aut ti povie ze je lepsie vyhnut sa autam z tejto krajiny. Je na ne narocny servis v nasej krajine a tie auta jednoducho nie su dobre, na mnohe suciastky napr. na citroen sa caka velmi velmi dlho. Uz niekolko rokov pocuvam to iste, ze francuzske a vacsinou aj talianske auta su zle. Tieto informacie nie su od laikov, ale od ludi ktori pracuju s autami uz desiatky rokov. Sam som bol svedkom toho aky je niekedy zlozity servis na tieto auta, problem zohnat suciastky atd. Osobne sa mi teda nepaci jedno jedine auto pochadzajuce z francuzska, v zivote som nevidel pekny renault ci citroen. Naopak, dobre referencie maju auta patriace pod VW Group (Seat, VW, Skoda, atd.) alebo napr. aj Toyota ci Suzuki. Z tychto znaciek mas obrovsky vyber roznych aut za zaujimave ceny. Treba mysliet globalne, teda aj na to ze auto bude potrebovat istu servisnu udrzbu a pod. veci.
-
RATZINGER666
Darca
...v skratke - s kolegom nadomnou suhlasit nemozem, nie je pravda, ze by pri francuzskych autach bol problem so servisom ci nahradnymi dielmi...
-
Grim
Darca
...akurát servisáci viac pi*ujú keď stoja pod Peugeotom...