Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Lub0$ »

RATZINGER666 napísal:Lub0$: mne je zle z ludi, ktori by chceli 10-rocny slusny, kvalitny a malo jazdeny hatch za 1500e :roll:
Ked mam auto 10rokov, uz na nom nemozem chciet zarobit omg. Vsade na zapade to tak funguje...ja som kupil svoj focus ako som pisal vyssie, 2001 s nieco pod 100 000km za 1000libier. By si sa divil ake auta idu po kolko...ani by si neveril.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kto hovori o zarabani? aj suma o 1000e by bola adekvatna, kedy si co-to vedel o trhu s jazdenkami na Slovensku, tak taku hlupost nenapises...

chces porovnavat anglicky trh z nasim? naozaj? toto musi byt vtip, to ani nejdem rozpisovat...

by som sa divil? naozaj si myslis, ze ja nemam prehlad o cenach automobilov?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ano presne preto je min. polovica predavanych aut z druhej ruky zo zahranicia :-D lebo tu mame rovnake podmienky :-D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Viem len jedno, ze Slovensky trh s autami je umelo predrazeny, kedze tie auta nemaju v ziadnom pripade taku hodnotu za aku sa predavaju. Ked vidim starey superb s 250 000km za 6000eur tak ako nehnevaj sa na mna, ale to je teda zarabanie. V UK si za taku sumu kupim 5kove bmw s menej kilometrami. Ja som kupil focus za presne 1000libier, a to ked som ho hladal nasiel som ekvivalenty aj za menej, len by sa mi to predrazilo cestou po ne.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...áno, oproti Británii, Nemecku je náš trh predražený...teraz sa pozrime do Bolívie a podobných krajín tretieho sveta, kde si za 1000USD kúpiš tak akurát mopeda a nie auto...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lubos to mozes rovno porovnavat zivotnu uroven, kvalitu potravin, byvania a pod.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

ešte k tej mazde 6 bližšie info:
http://mazda-6.autobazar.eu/20i-touring-id5920301.html
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:lubos to mozes rovno porovnavat zivotnu uroven, kvalitu potravin, byvania a pod.
Kludne, ale aby si nezostal prekvapeny ako sa zije v UK, ze potraviny su pod uroven, mozno aj tu Slovensku, byvanie tak isto...tym padom aj zivotna uroven klesa. ;)
Ale to je mimo, ja som len chcel povedat to, ze ten focus ma realnu hodnotu 1500e, viac nie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zil som tam a viem ako to tam je. nakupujes sice tiez v tescu, najom drahy, ale ked sa uskromnis tak si dost vies usetrit mesacne. tu sa uskromnis a nemas ani 1/4 pri rovnakej robote. kto by tam kupoval 15 rocne jazdenky ked si skoro kazdy moze dovolit nove auto? tu je situacia uplne odlisna
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak asi si tu nezil dostatocne dlho, lebo pises debilinu...ukaz mi jedneho Brita z beneho radu obyvatelstva kto si kupuje nove auto za hotove :roll: Ty nevies ze kazdy zije na pozicku omg, pravda je ze po ulici behaju same nove auta, nove modely, v piatok to vyjde do predaja, v pondelok to uz vidis behat po cestach...leasing leasing leasing, kazdy tu ma auto na leas.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

noa? ale ten leasing si mozu dovolit z niecoho platit nie? ci zoberu na leasing a potom cakaju kym im tie auta zabavia? kolko ludi tu berie auto na leasing? ovela ovela menej. Tam mozno 7/10 a tu 1/10 a chces mi povedat, ze to nema nic so zivotnou urovnou, platmi a socialnymi podmienkami?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Toto si rieste v inej teme :!:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Chlapi, co by ste povedali na tento kúsok?
http://lexus-ct.autobazar.eu/200h-execu ... 45686.html

Dlhodobo sa obzerám po nejakom Hybride. Novy Yaris je síce super ale je to predsa trochu prilis kompaktne. Auris po facelifte je ako novy pridrahý a jazdenky v plnej vybave za rozumnú cenu nenájdem.
A toto mi momentálne vrazilo do oči a úprimne, zalubil som sa.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ake SUV do 20 tisic?
http://mercedes-m-trieda.autobazar.eu/m ... 00743.html ? Vyzera ako stocenica, ale vybavovo je super. Poradte prosim
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Oplatí sa dať auto na plyn? Počul som už veľa áno aj nie. Aký to má vplyv na motor? Či stačí dolievať len viac oleja alebo ako to vlastne v skutočnosti funguje? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nath4n: citaj: search.php?keywords=LPG&terms=all&autho ... Eada%C5%A5
deszka3: je to N1, cize iba pre 4 osoby, mozno aj preto je cena lepsia. K najazdu je tazke vyjadrit sa, asi bolo firemne, ale ak s nim dotycny jazdil iba z roboty domov a obcas niekam mimo, tak by to aj mohlo sediet. Ale pri firemnych nikdy nevies, no malo by mat servisne zaznamy - ak vies ako sa k nim dostat (ja neviem :D), tak by si mal ziskat slusny prehlad o historii.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lubos: Nie u nas su ceny nadhodnotene, ale v UK podhodnotene, lebo vsade inde sa to auto da pouzit tak max. na nahradne diely, niekde ani to nie :)

Inde na kontinente je to len stavom trhu. Niekde su auta lacnejsie, niekde drahsie. Niektore auta su lacnejsie v Nemecku, ine v Taliansku, dalsie v Spanielsku, podla toho kto kde ako jazdi, kde sa koho co kolko preda... Napriklad auta ktore som pozeral ja konkretne nie su (v dobrom stave) v IT alebo DE vobec lacnejsie nez u nas.

V com je trh deformovany je to, ze ludia chcu za kazdu cenu co najnizsi najazd, a pokial mozno diesel bo spotreba... co zahybe trhom na prvy pohlad, lebo odrazu mas nemecke auto r. 2009 s 250 tis nad ktorym sa nikto nepozastavi, ale na slovensku najdes same s max. 125 tis (a cenou podobnou alebo nizsou ako nemecke auto ktore ma tiez 125tis, ak sa nejedna o nejakeho albanca alebo juhosa, rozumieme sa)

a este jedna vec, leasing je sluzba, ma nejake svoje vyhody nevyhody... odsudzovat ju pausalne je maximalna hovadina.

Shark: Ber ho, a mas bojovu ulohu prist na vylet na vychod. Na oplatku pridem ja v lete na zapad :D

deszka: Nevyzera zle, ale na MLka som nepocul zrovna 2x moc dobreho, tak neviem... zhodnot sam.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To MLko ma nejak malo na ten vek. Vypytaj od majitela VINko, skusim z Mercedesu zistit kilometre, ak to tam bolo servisovane.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Fabo: skoda rozpisovat a rozoberat to tu, ak opat pride nejaky moderator a premaze to tu :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Som mu pisal a poslal v pohode vinko, tak skusim zistit. Zda sa mi, ak som dobre videl, ze ten Mercedes ML nema v popise, ze nikdy neburane. Takze kto vie, ze ci to nebolo rozbite.
Napísať odpoveď