Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Podla KO to vyzera tak, ze bolo buchnute na pravu stranu (opravovane prave predne a prave zadne dvere). Strecha striekana/tmelena nebola, takze to nemusela byt vazna nehoda, ale s tym autom by uz pred kupou bolo treba skocit na geometriu, lebo bocny naraz mohol zdeformovat celu karoseriu aj ked to na prvy pohlad nemusi byt vidiet.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...lebo je to ST a tie sa zase az tak rychlo nepredavaju...
...ta KO je z roku 2012 a kedze podla merania boli plechy opravovane, nie menene, aj to iba dva, neslo o vaznu nehodu, to bolo len nejake tuknutie... a kedze auto jazdi odvtedy az doteraz, nic s nim nebude
...ta KO je z roku 2012 a kedze podla merania boli plechy opravovane, nie menene, aj to iba dva, neslo o vaznu nehodu, to bolo len nejake tuknutie... a kedze auto jazdi odvtedy az doteraz, nic s nim nebude
ok dakujem vam, beriem na vedomie
Hrubka laku napovie, ale nemusi byt zasadne pravda, ze bolo burane aj ked len lahko. Pokial predavajuci zdokladuje, ze slo o suchnutie na parkovisku a on si to dal spravit z havarijnej, tak v tom nevidim problem, sam som uz jedno take auto kupil a geometria/opotrebenie kolies je v poriadku. To bolo ale od autorizovaneho dealera Toyoty, od Turka moze byt pravda ina 
ja len pridam ze toto auto sa predava dlhsie a konkretne dlhsie ako 2 roky
ratzi ma pravdu ze sportovejsie modely byvaju jednak drahsie a druhak menej ziadane ale 2 roky uz je dost dlha doba a viem ze viacero "konkurencnych" kuskov sa uz vymenilo ale tento jeden tam furt svieti, mozno predsa nieco za tym bude, pôvodne som dokonca aj ja poskuloval ale to chcel cca 14k€....
ratzi ma pravdu ze sportovejsie modely byvaju jednak drahsie a druhak menej ziadane ale 2 roky uz je dost dlha doba a viem ze viacero "konkurencnych" kuskov sa uz vymenilo ale tento jeden tam furt svieti, mozno predsa nieco za tym bude, pôvodne som dokonca aj ja poskuloval ale to chcel cca 14k€....
Ked viac ako 2 roky, tak sa ho potom snazi predat hned po dovoze a prepise na seba, lebo dovezene bolo v januari 2012 a prvu emisnu u nas absolvovalo v aprili 2012.
trochu zmením smer témy, že vraj ju má po svojej starej mame, no podľa záznamu EK to je nejaké čudné, keď 1. majiteľ, úplná servisná história, všetko vyzerá originál, ale akurát s čím sa priznala, že auto veľa na diaľniciach jazdilo - dlhé pracovné trasy, tak neviem, skúste jej niekto zavolať, možno povie niečo viac k tomuto: http://www.autobazar.sk/6047836/skoda-fabia-1-4/
http://www.seka.sk/mov ?
http://www.seka.sk/mov ?
Auto má po starej mame, stará mama je stále majiteľka auta, čiže je to prvý majiteľ. Stará mama nemusí byť automaticky 80r babka, ale ak má ta Maja povedzme niečo cez 20r, jej stará mama môže mať cez 60r, možno auto používala na cesty do Rakúska, pretože tam robila opatrovateľku. Potom šla stará mama na dôchodok alebo si našla prácu v mieste bydliska, auto už nepotrebovala.. a keďže jej vnučka práve dostala čerstvý vodičák, dala jej ho na zajazdenie sa..
To len možné vysvetlenie toho, čo sa Ti nezdá. V roku 2012 asi pri kontrole zabudli odčítať stav km, preto tam je 0, inak nasledujúci rok zhruba zodpovedá predchádzajúcim kilometrom.

To len možné vysvetlenie toho, čo sa Ti nezdá. V roku 2012 asi pri kontrole zabudli odčítať stav km, preto tam je 0, inak nasledujúci rok zhruba zodpovedá predchádzajúcim kilometrom.
no vysvetlil si to rozumne, ale žeby zabudli odpísať a zaregistrovať stav km pre rok 2012, tak potom už ani samotné informačné systémy neboli dobré, dnes je tým pádom už všetko na hovno u nás, to, čo by malo ukazovať pravdu, tak ukazuje nejakú nezmyselnú chybu, že zabudli odčítať km, ach jaj. Možno cez CEBIA kilometre môžu ukazovať pravdu, ťažko povedať.
Je tam ľudský faktor, už som na to poukazoval tu:
post1920628.html#p1920628
post1920628.html#p1920628
-
Runes
Addict
ked som hladal pred rokom auto ja tak tam zasa dali jednemu xtrailovi miesto cca 180 000 trosku viac 1 180 000
ale ta krivka bola krasna
-
tuto ho chcem_D
Expert
Aky je vas nazor na Ford Focus ST MK1? Oplati sa priplatit si 2 az 3 tisicky za prechod z civilnejsej 1.6? Alebo sa pozerat po niecom novsom, co sa vykonom a jazdnymi vlastnostami priblizuje, predsa su to uz 10 rocne auta.
-
LukineskoNR
Expert
Zdravím ľudia potrebujem poradiť reagoval som e-mailom na inzerat auta:
Kód:
http://www.autobazar.sk/7178680/skoda-o ... edan-p-m5/
.
a zaroven vam posielam prepis nasho emailovania:
Kód:
Ja: Dobrý deň máte ešte auto na predaj?
On:Dobrý den,
Ceny a informácie sú správne, som predat ŠKODA Octavia 1.9 TDI Elegance, model 2007 s cenou 3200 Euro
Volám sa Lupianos Juan, ja som 37 rokov a žijem v Španielsku. Som pracoval ako projektový manažér v oblasti stavebníctva a posledný rok som pracoval v Bratislave, kde som si kúpil túto krásnu auto. Potreboval som auto íst do práce. Auto je stále k dispozícii na predaj, vyzerá ako nový, nikdy nebol zapojený do žiadnej nehody a nie je predmetom lízingu alebo bankovým záväzku. Automobil má Slovensko dokumentov a všetkých daní platených v 05/2015. Vozidlo je registrovaný na slovenskom, a nebudete platit viac daní zaregistrovat svoje meno na to. Práve som dokoncil svoj projekt, a ja som sa vrátil domov do Španielska. Teraz som v Barcelone, v Španielsku, a vzal som auto so sebou, aby ju udržali, ale uvedomil som si, že musím predat, pretože som nútený platit príliš vela zodpovednosti a je tažké sem a zaregistrujte sa. Snažil som sa predat auto tu v Španielsku, ale auto je registrované na slovenskom, tak tu nikto nechce. Auto je v garáži a môžem poslat kdekolvek v Európe do 3-4 dní po dodaní spolocností, budeme používat dopravnému podniku k dodaniu auto na vašu domácu adresu. Ak máte záujem, odpovedzte prosím na mna, takže môžem poskytnút dalšie informácie. Pre mna by bolo lepšie, ak viete anglicky.
Dakujeme za pochopenie
Pekný den
Ja:Zaujem by bol ale auto by ste poslali na slovensko ? Lebo nebudem platit do predu
On:dobrý deň,
Už som hovoril s zásielkovej spoločnosti, autá a všetky úkony sú pre túto spoločnosť, ktorá mi pomôže predať.
Nebudete platiť nič za dopravu, budete platiť iba 3200 Euro , a hovorili, že opustí vozidlo a doklady k vám na 2 dni, aby mohli vyskúšať a prezrieť. Spoločnosť bude spracovávať všetky transakcie, bude robiť všetky kroky a bude dodávať vozidlo vašu adresu behom 2-4 dní.
Najprv spoločnosť vám sledovacie číslo, a zmluvu o predaji, s týmto číslom, uvidíte, či auto neexistuje, kto je vlastníkom, kde budú dodané na auto a na to, čo názov je vyhradený byť dodaný.
prosím, povedzte mi, či ste v poriadku s tým?
čakanie odpoveď
Ďakujem za spoluprácu, Ing. Juan L.
Tel +34 602 686 364
Ja:Rozmyslam a kto je Michal Kadlec ? Jeho meno je uvedene na inzerate mozem zajtra zvolat nato cislo co je pri inzerate ?0917 824 123
Viem ze ludia zo zahranicia akoze s lamavou slovenscinou su podvodnici uz som natrafil na takych ale tento mi tak nevezera aj ten inzerat co poviete ako nechce platbu dopredu a asi tam zajtra zavolam lebo v inzerate je uvedene slovenske cislo aj meno
Kód:
http://www.autobazar.sk/7178680/skoda-o ... edan-p-m5/
.
a zaroven vam posielam prepis nasho emailovania:
Kód:
Ja: Dobrý deň máte ešte auto na predaj?
On:Dobrý den,
Ceny a informácie sú správne, som predat ŠKODA Octavia 1.9 TDI Elegance, model 2007 s cenou 3200 Euro
Volám sa Lupianos Juan, ja som 37 rokov a žijem v Španielsku. Som pracoval ako projektový manažér v oblasti stavebníctva a posledný rok som pracoval v Bratislave, kde som si kúpil túto krásnu auto. Potreboval som auto íst do práce. Auto je stále k dispozícii na predaj, vyzerá ako nový, nikdy nebol zapojený do žiadnej nehody a nie je predmetom lízingu alebo bankovým záväzku. Automobil má Slovensko dokumentov a všetkých daní platených v 05/2015. Vozidlo je registrovaný na slovenskom, a nebudete platit viac daní zaregistrovat svoje meno na to. Práve som dokoncil svoj projekt, a ja som sa vrátil domov do Španielska. Teraz som v Barcelone, v Španielsku, a vzal som auto so sebou, aby ju udržali, ale uvedomil som si, že musím predat, pretože som nútený platit príliš vela zodpovednosti a je tažké sem a zaregistrujte sa. Snažil som sa predat auto tu v Španielsku, ale auto je registrované na slovenskom, tak tu nikto nechce. Auto je v garáži a môžem poslat kdekolvek v Európe do 3-4 dní po dodaní spolocností, budeme používat dopravnému podniku k dodaniu auto na vašu domácu adresu. Ak máte záujem, odpovedzte prosím na mna, takže môžem poskytnút dalšie informácie. Pre mna by bolo lepšie, ak viete anglicky.
Dakujeme za pochopenie
Pekný den
Ja:Zaujem by bol ale auto by ste poslali na slovensko ? Lebo nebudem platit do predu
On:dobrý deň,
Už som hovoril s zásielkovej spoločnosti, autá a všetky úkony sú pre túto spoločnosť, ktorá mi pomôže predať.
Nebudete platiť nič za dopravu, budete platiť iba 3200 Euro , a hovorili, že opustí vozidlo a doklady k vám na 2 dni, aby mohli vyskúšať a prezrieť. Spoločnosť bude spracovávať všetky transakcie, bude robiť všetky kroky a bude dodávať vozidlo vašu adresu behom 2-4 dní.
Najprv spoločnosť vám sledovacie číslo, a zmluvu o predaji, s týmto číslom, uvidíte, či auto neexistuje, kto je vlastníkom, kde budú dodané na auto a na to, čo názov je vyhradený byť dodaný.
prosím, povedzte mi, či ste v poriadku s tým?
čakanie odpoveď
Ďakujem za spoluprácu, Ing. Juan L.
Tel +34 602 686 364
Ja:Rozmyslam a kto je Michal Kadlec ? Jeho meno je uvedene na inzerate mozem zajtra zvolat nato cislo co je pri inzerate ?0917 824 123
Viem ze ludia zo zahranicia akoze s lamavou slovenscinou su podvodnici uz som natrafil na takych ale tento mi tak nevezera aj ten inzerat co poviete ako nechce platbu dopredu a asi tam zajtra zavolam lebo v inzerate je uvedene slovenske cislo aj meno
Jasny podvod, nechapem preco chces silou mocou usetrit par € a riskovat
Ten, čo auto predáva sa predstavil ako Španiel, ktorý žil na Slovensku kvôli nejakému pracovnému projektu. Auto má TT značky a uvedená lokalita kde sa nachádza je Gemer. Niečo mi na tom nesedí. Viac by som na ten inzerát nereagoval.
Nie ze nieco na tom nesedi, ale cele je to jasny podvod. Ten pribeh o prepravnej spolocnosti, ktora donesie auto na skusku sa opakuje velmi casto a stale je to podvod. Ked bude komunikacia pokracovat, tak budu pytat zalohu na dopravu a po jej odoslani sa uz neozvu.
Naco by vypisoval taky roman, ked bola polozena jednoducha otazka? Ma tam fotky slovenskeho auta. Take ochcavky tvoria 30% aut na parkoviskach (ved ludia si to kupuju, aby boli originalni
). Napis mu este raz akukolvek inu otazku a posle ti ten isty text.
Tomu španielovi by som skúsil odpísať, že zhodou náhod budem budúci týždeň v Barcelone, že by som si veľmi rád prišiel auto pozrieť osobne do jeho garáže! 
-
LukineskoNR
Expert
Je to podvod uz som ho prekukol toto odpisal a nebdem uz odpisovat ani ale tak pekne auto za taky peniaz 
Kód: Vybrať všetko
dobrý deň,
Doprava a platba bude vykonaná prostredníctvom prepravnej spoločnosti. Budem platiť za dopravu. Dodávky budú na Vašu adresu, kamiónu a bude 3 - 4 dní. Lodiarskej vám prinesie auto, 3 kľúče, všetky originálne dokumenty a doklady a tiež kúpnu zmluvu (zmluvu o predaji v slovenskom jazyku podpísanej mnou). Bude sa zmocňuje so mnou a podpísať akýkoľvek dokument mojím menom. Tu je kompletný opis postupu, ktorý vám ponúkne možnosť nazerať do auta, ako som dostane platbu za to. Vysvetlím vám krok za krokom, ako to bude fungovať:
A. Najprv musíte mi poslať svoje kontaktné údaje pre doručenie (vaše meno a adresa).
Prvý Akonáhle obdržíme vašu prepravné informácie, pôjdem na ceste a nechať firemné auto svoje meno a dodaciu adresu ako zamýšľaného príjemcu.
2. sa spoločnosť poskytuje prepravné služby bude vozidlo skontrolovať a všetko funguje v aute, aby zistil, či je všetko v poriadku s ním.
B. Dostanete oznámenie od dopravnej spoločnosti, aby potvrdil, že auto je v ich starostlivosti, a že voz bol testovaný.
Najprv Za to, že budete musieť poslať zálohu (kauciu), pre finančné oddelenie dopravného podniku.
2. sa spoločnosť poskytuje prepravné služby potvrdí prevod, a ak je všetko v poriadku, budú dodávať autá na vaše dvere krok.
3. Akonáhle sa dostanete auto a budete úplne spokojní s tým, budete robiť dopravné firma s jeho rozhodnutím.
C. Ak z nejakého dôvodu nebudete spokojní s autom a vráti ho do dopravnej spoločnosti, bez nákladov, a že bude plne splatená počas 24 -48 hodín. Akékoľvek poškodenie alebo vrátiť jednotky, alebo má byť nahradený alebo vrátená, spoločnosť má plnú moc odo mňa právnych aktov, ktoré je potrebné urobiť.
To je web spoločnosti: www.Auto-Trans-Direct.org
Ak súhlasíte s mojím nápadom, dajte mi vedieť vaše údaje tak, aby mohli bežať transakcie prostredníctvom dopravnej spoločnosti:
Meno:
Priezvisko:
adresa:
mesto:
PSČ:
Krajina:
Mobilné telefónne číslo:
Home telefónne číslo:
Kópiu vášho občianskeho preukazu alebo číslo ID:
Potrebujem vaše údaje, len ak ste 100% vážne a či chcete auto, pretože som sa stráviť nejaký čas a peniaze, aby sa tejto transakcie, a nechcem moc si bol čas aj peniaze, ak nebudete kupovať auto,
Za to, že dostanete podrobnosti transakcie, účet, platobné inštrukcie a ďalšie informácie o ochrane služba dopravnej firmy.-
hojko
Site Admin
Ze vobec niekto rozmysla nad takymto jednanim...
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/pod ... lom-359659
http://financie.etrend.sk/osobne-financ ... anici.html
http://www.topspeed.sk/kupa-auta-intern ... odvody/472
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/pod ... lom-359659
http://financie.etrend.sk/osobne-financ ... anici.html
http://www.topspeed.sk/kupa-auta-intern ... odvody/472