po 60 000 - 80 000km menit komplet tlmice? a brzdy? "komplet vymena vsetkeho"? no to urcite
Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
takych poznam aj ja, to je normalne... a poznam aj ludi, co menia rok co rok auto, neservisuju, dobre kupia a za rovnake peniaze alebo este drahsie predaju... a takto sa vozia zadarmo...
po 60 000 - 80 000km menit komplet tlmice? a brzdy? "komplet vymena vsetkeho"? no to urcite
-
guess.whoo
Redeemer
niekomu sa moze zmenit aj rodinna situacia...kupi mensie auto, pribudnu za 3 roky 2 deti a mas...popripade kupi niekde v horach chatu a thaliu tam jedine na chrbte odnesies a pod.
netreba vzdy hladat servisny dovod predaja dobreho auta
netreba vzdy hladat servisny dovod predaja dobreho auta
Aktuálne tiež riešim predaj svojho auta, mal som ho rok aj 1/4. Dokonca keď som ho kupoval, tak som s jeho predajom počítal ešte skôr (pôvodne som ho chcel predať niekedy koncom leta/na jeseň).
Nepredávam ho preto, že by s ním niečo bolo, alebo žeby bolo nespoľahlivé. Nemal som s ním žiaden problém, veľmi sa mi páči, každý deň si do neho sadám veľmi rád, ale stále je to len auto - odsedel som si v ňom 65tis km a je čas posunúť ho, čas na zmenu.
Rovnako to plánujem aj s ďalším premiestňovadlom - rok a dosť
Podozrivý by mi skôr prišiel predaj po mesiaci, dvoch, resp. len po pár tisíc odjazdených km.
Nepredávam ho preto, že by s ním niečo bolo, alebo žeby bolo nespoľahlivé. Nemal som s ním žiaden problém, veľmi sa mi páči, každý deň si do neho sadám veľmi rád, ale stále je to len auto - odsedel som si v ňom 65tis km a je čas posunúť ho, čas na zmenu.
Rovnako to plánujem aj s ďalším premiestňovadlom - rok a dosť
Podozrivý by mi skôr prišiel predaj po mesiaci, dvoch, resp. len po pár tisíc odjazdených km.
-
Scorpion90
King
Predavas tu bielu Ceedku? /ak si dobre pamatam/ Mas niekde zverejneny inzerat? Ak ano, daj link ak ta mozem poprosit
Nie, Ceed je ešte doma, predávam C220 S204. Inzerát som včera zmazal - už je reserve.
A Ceed už nie je biela, je opäť tmavo šedá. : )
A Ceed už nie je biela, je opäť tmavo šedá. : )
-
Fabo
Hardcore addict
Henten kombik co staval pred obchodom? Pekny. Co bude nahrada?
audiotrack napísal:prečo ste ho predali keď bolo také dobré?
Bolo to bratove auto išiel na rok a pol do zahraničia tak auto predal teraz sa vratil domov a chce si kupiť fluenca
ja by som auto na SR nekupoval veru
-
RATZINGER666
Darca
stary VW Passat niekto nechce? rv. 1998, sedan, nafta 81kW, 250 000km, strieborna farba... normalne zacinaju na 2000e, toto bude urcite lacnejsie 
-
Fabo
Hardcore addict
Ratzi, fuj, take ponukat ze sa nehanbis 
Vdaka ze si sa tak k tejto teme rozpisal. Len, chyba tam aspon trochu zdovodnene, ze preco... mas privela penazi a rad by si podporil SUDr.uhov vo vlade?Rene362 napísal:ja by som auto na SR nekupoval veru
-
RATZINGER666
Darca
Fabo: ...za 650e plus starter, no nezober to
a ako bonus su nove michelinky a fajnove tuzingove svetla 
-
Fabo
Hardcore addict
OK, kupim, michelinky si vezmem na leto a predam nejakemu radobydrznemu tuzerovi
zisk na polku, OK? 
-
RATZINGER666
Darca
tak to uz mam sam vymyslene, neskoro 
vies preco lebo slovaci velmi radi stacaju kilometre, potom vymienaju nahradne diely za polske sity a hlavne auta na sr jazdia po rozbitych cestach a tym trpi cele auto
A ty si myslíš, že autá z nemecka alebo iných vyspelejších krajín sú na tom lepšie? Kamarát kúpil Octaviu II Combi z nemecka. Bol to 2.0 TDI v maximálnej možnej výbave s "poctivými" 220000km. Cez známu v Škodovke zistili, že to auto malo v skutočnosti najazdených viac ako 500000km. Tak potom akú máš istotu, že zo zahraničia kúpiš lepšie, ako na Slovensku.
-
hojko
Site Admin
Kamarat chcel doviest auto. Oslovil nejaku spolocnost, predajca ojazdenych vozidiel v Nemecku, dobre referencie. Ponukli mu Audi A8, cena noveho auta okolo 140 tisic ci kolko to vravel. Original kilometre, nikdy neburane, servis len v Audi, este v zaruke. Vypytal si VIN cislo, po par dnoch ho dostal a tak zavolal znamemu do Audi na Slovensku, nadiktoval VIN cislo a hla: Auto skoro na totalku naburane, oprava cez poistku za 80 tisic eur. Ano, auto bolo servisovane len v Audi, ved preco by aj nie, ked mas zakladny servis v cene. Ale to, ze nikdy neburane znamenalo opravu za 80 tisic eur, tak to veru necakal. Aj taketo je Nemecko, nie je to vsetko o tom, ze clovek privezie auto, ktore je po dedkovi, garazovane, najazdenych par desiatok tisic.
-
Stoporko
VIP
Hojte, pomaly obhliadam trh s autami. Momentálne mám Toyo Auris 1,33, no pomaly by to chcelo niečo nové, čo bude spĺňať tieto dve vlastnosti: reprezentatívne + schopné uviezť veľa nákladu (+ v ideálnom prípade aj priechodnosť terénom). Viem, že je to asi dosť čudná kombinácia
Tiež je otázka, či nové alebo jazdenka (v prípade nového, aby sme sa vedeli dostať na max cca 4-500€ mesačne splátka). Konkrétnejšie to plánujem riešiť za cca 2-3 roky, no chcem mať aspoň prehľad po akom type áut sa pozerať a čo očakávať. Lebo v priemere 8 x ročne by sa zišla dodávka, cca 6x ročne tereňák (nič vážne - jazda po lesných cestách) a zvyšok niečo trochu repre. Zatiaľ to všetko zastrešujem Aurisom, čo nie je ani jedno z toho
A otáčať viackrát Ba-Ke kvôli tomu, že do auta nenarvem všetok tovar, čo treba, sa mi teda fest nechce. Prenájmom dodávky to riešiť nechcem.
-
Fabo
Hardcore addict
Nejake SUV alebo podobne? XC60, XC70? Tych 400-500 pocitas na kolko rokov?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2015, 18:15)
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2015, 18:15)
Mas uz vobec vodicak, kolega?Rene362 napísal:vies preco lebo slovaci velmi radi stacaju kilometre, potom vymienaju nahradne diely za polske sity a hlavne auta na sr jazdia po rozbitych cestach a tym trpi cele auto
-
guess.whoo
Redeemer
za 2-3 roky? to budu ceny trosku inde
Z toho mi jednoznacne vychadza Range RoverStoporko napísal:dodávka...tereňák...niečo trochu repre