Chcem kúpiť auto
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
vek, velkost?
Diesel s lepsou vybavou za 10000 eur mi vychadza na min. 5-rocne auto. Urcite sa ti oplati diesel? Rataj drahsi servis.
-
p4ra
Redeemer
Zalezi, co preferujes. Par tipov:
ŠKODA OCTAVIA II 1.4 TSI ELEGANCE ICE+
VOLKSWAGEN GOLF VARIANT 1.6 TDI BLUEMOTION HIGHLINE
SUBARU IMPREZA 2.0 SPORT
FORD MONDEO COMBI 2.0 TDCI PDF TITANIUM X
ŠKODA OCTAVIA COMBI II 2.0 TDI RS
Bez viacerych poziadaviek tazko. Chces xenony? Nechces? Aky najazd? Farba? Znacka? Combi? Sedan? Vyjadri sa.
ŠKODA OCTAVIA II 1.4 TSI ELEGANCE ICE+
VOLKSWAGEN GOLF VARIANT 1.6 TDI BLUEMOTION HIGHLINE
SUBARU IMPREZA 2.0 SPORT
FORD MONDEO COMBI 2.0 TDCI PDF TITANIUM X
ŠKODA OCTAVIA COMBI II 2.0 TDI RS
Bez viacerych poziadaviek tazko. Chces xenony? Nechces? Aky najazd? Farba? Znacka? Combi? Sedan? Vyjadri sa.
-
guess.whoo
Redeemer
tie kilometre pri tom forde

-
p4ra
Redeemer
Tie ani neriesim teraz, to skor na ilustraciu bolo. 
V tvojom zozname ti chyba Passat v dechte.
Myslim,ze aj tak nakoniec skonci pri tomto modeli.
Myslim,ze aj tak nakoniec skonci pri tomto modeli.
Superb 2.0 TDI -najlepsi pomer cena/uzitok a naviac servis v prijatelnej cene
tiez nieco zhanam na dialnicne presuny hlavne, max do 5k
zatial mam vo vybere 1.9 jtd v alfe, 2.0 tdi vo volve alebo 2.5tdi v audi
je nieco z toho vyslovene spatne? rad by som 6 kvalt a tempomat
zatial mam vo vybere 1.9 jtd v alfe, 2.0 tdi vo volve alebo 2.5tdi v audi
je nieco z toho vyslovene spatne? rad by som 6 kvalt a tempomat
-
WiZard
Star
vyslovene spatne je 2,5 TDI v audi...pisalo sa tu o tom uz vela krat
Zrovna tiež pozerám po Alfa Romeo s tým motorom 1,9JTD. Čo som prebehol zopár recenzií o AR 159, tak sa odporúča vziať ju s 1,9JTD 88kW. Prečo nebrať tú 110kW, to už nenapísali. Doteraz sa neviem rozhodnuť, či mám ísť vôbec do AR. A ak aj áno, tak či vziať 159 alebo GT.
Ale čo sa tvojej otázky týka, tak tie 1,9JTD sú dobré motory. Nemám s nimi zrovna osobné skúsenosti, no kamarát z detstva mal cca 3 roky AR 147 1,9JTD 110kW a bol s motorom nadieru spokojný.
Ale čo sa tvojej otázky týka, tak tie 1,9JTD sú dobré motory. Nemám s nimi zrovna osobné skúsenosti, no kamarát z detstva mal cca 3 roky AR 147 1,9JTD 110kW a bol s motorom nadieru spokojný.
-
guess.whoo
Redeemer
tak motor dobry, ale co ostatne veci?
Komplikovaná náprava, takže treba počítať s vyššou cenou za jej následnu opravu. Spomínal mi, že mu dosluhovalo turbo (to auto malo už cez 300000km odjazdených) a niečo sa stalo s posilovačom riadenia. Ešte tam boli nejaké drobnosti ohľadom elektroniky. Inač keď zostal bez auta (ukradli mu Octaviu II), tak sa vyjadril, že si mal tú AR 147 nechať.
Ja som mal 1.9 110kW. S motorom bola spokojnosť, akurát podvozok je drahšia záležitosť.
Je tu niekto z okolia BA, TT, MA, kto má/mal Alfa Romeo GT? Keďže už nejakú dobu pozerám po druhom aute a zaujala ma aj AR GT, rád by som si ju vyskúšal a zistil, ako je na tom so spoľahlivosťou. Kamarát, čo mal pár rokov AR 147 má známeho, čo tú AR GT mal a po 3 mesiacoch sa toho auta radšej zbavil. Vraj nehorázne tvrdý podvozok to malo a stále mal problémy s elektrikou. Poprípade ak je tu na fóre niekto, kto má skúsenosti a mohol by sa o ne podeliť, bol by som vďačný. Primárne pozerám po naftovej verzií kvôli dennému nájazdu do práce cca 40km, cez víkendy cca 80km + rôzne výlety (Morava, okolie Záhoria v BA a TT kraji).
kolega to mal tiez na to moc slov chvaly nenachadzal
trampoty s elektrikou stale, aj ked iba prkotiny ale ajtak to furt vozil po servisoch
viezol som sa v tom bola to 1.8 islo to celkom fajn, asi preto ze som od toho moc necakal, podvozok ma sportovy nadych ale nejake extra tvrde to nebolo, take aurat aj v BA. Spotrebu to malo ale hroznu a to nie som spotrebar no ked utrusil to cislo 11.5 na dany objem, vahu a vykon mi to prislo uletene...
trampoty s elektrikou stale, aj ked iba prkotiny ale ajtak to furt vozil po servisoch
viezol som sa v tom bola to 1.8 islo to celkom fajn, asi preto ze som od toho moc necakal, podvozok ma sportovy nadych ale nejake extra tvrde to nebolo, take aurat aj v BA. Spotrebu to malo ale hroznu a to nie som spotrebar no ked utrusil to cislo 11.5 na dany objem, vahu a vykon mi to prislo uletene...
Autobazár Cambellová
Dobrý deň,
nemáte náhodou niekto skúsenosť s autobazárom Cambellová v Bratislave?
Zaujalo ma tam jedno autíčko.Keďže je to tiež väčší autobazár,mám obavy,aby som kúpu auta neoľutovala.
Ďakujem
nemáte náhodou niekto skúsenosť s autobazárom Cambellová v Bratislave?
Zaujalo ma tam jedno autíčko.Keďže je to tiež väčší autobazár,mám obavy,aby som kúpu auta neoľutovala.
Ďakujem
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Autobazár Cambellová
radsej daj rovno link na auto
-
p4ra
Redeemer
- bol lakovany predny naraznik
- chyba prutik na antenu
- podla stavu volantu a radia (tlacitka) si nemyslim, ze ma 113.000km
Tie km tazko povedat, kedze nevidim SPZ ani VIN.
- chyba prutik na antenu
- podla stavu volantu a radia (tlacitka) si nemyslim, ze ma 113.000km
Tie km tazko povedat, kedze nevidim SPZ ani VIN.
Tých km sa mi tiež zdá akosi málo:-D...budem asi hľadať ďalej.. Ďakujem za odpoveď;-)
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2015, 12:39)
Tých km sa mi tiež zdá akosi málo:-D...budem asi hľadať ďalej.. Ďakujem za odpoveď;-)
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2015, 12:39)