Počítač je postavený na limitovanej edícii základnej dosky výrobcu MSI, ktorá podporuje okrem iného aj operačné pamate špecifikácie DDR3 (predpokladané masovejšie rozšírenie DDR3 pamatí sa odhaduje cca . za dva roky ).
Jeden z najmoderjenšich a najvýkonejšich CHIPSETOV Intel p35 Bearlake + Southbridge ICH9(radič diskov), ktorá doska obsahuje, je momentálne špička vo svete PC.
Zostava ďalej obsahuje hard disk SATA II 320 GB
2 GB operačnej pamete
výkonná grafika ASUS EAH 2400 pro 512 MB / 128 bit s DVI a Tvout podporujúca najnovšie 3D rozhranie microsoft DirectX 10.
má pasívne chladenie (bez hluku)
Kvalitný 7+1 zvuk HD audio podľa najnovšej špecifikácie Intel, 6x SATAII - pripojenie pre disky + 1x IDE (Two channels) - radič, DVD RW napalovačka, Lightscribe, multiformátová čítačka pamatových kariet integrovaná v skrinke.
Vyššie spomináne veci sú zabudované do elegantnej PC srkine Ciernostriebornej kombinácie MIDI tower
K zostave je pribalená klávesnica+ bezdrotová miš+ sada jednoduchých stereo reproduktorov pre PC
Počítač obsahuje softwarovú výbavu
CENA: 13500 Sk ( bez DPH pravdepodobne pretože to je cez kamarata) 2 ročna záruka
tak moje info k tomu čo som zatial zistil ta grafická neexistuje ... pretože som ju hladal a všade je len 256 MB a 64 bitová ale ostatné veci na ňu sedia tie tvout a dvi ale ta 512MB a 128 bit proste neni
neviem aky to ma procak tej prvej casti toho čo som písal skoro vobec nerozumiem ... len som dajako hladal a kukal som niečo tak som našiel toto :
http://www.svethardware.cz/art_doc-D599 ... l,p35,2400
a tam je toto : Základní deska MSI P35 Platinum (Intel P35 + ICH9R, až 1333 MHz FSB, 800 MHz RAM) je to s toho asi najlepšie a je to jedina informácia s dosky MSI takže to bude asi ta moja doska čo je v tom PC ..
a ešte jedno čo sa cem spítat LAN karta teraz mam 10/100 niečo také a či by som to mohol strčiŤ aj do tohto compu lebo ja potrebujem Lan kartu na internet lebo ho mám cez kábel ...
prosím dajakého odborníka čo sa v tom vyzná aby sa mi na to kukol bol by som mu velmiiiiiii vdačný hojko.com je obrovské určite sa dakto nájde kto sa tomu rozumei a najde si 30 min na to aby to skukol ... moc mi pomožete stači dajako okomentovat popripade dačo vysvetlit rad sa priučim ... hlavne nenapíšte hej je dobrý ... to sa neuspokojím