Chemtrails - áno alebo nie ?
Re: Chemtrails - áno alebo nie ?
Ked hovoris ze kospiracie su nepravdive, tak potom ako mozes vediet ze to co nam tvrdia tí bastardi hore je pravdive ? Rovnaka otazka
Pochop ze im ide o to aby ludi dostali pod kontrolu, myslis ze je im prijemne ked ludia vedia ako to naozaj je a demonstruju ?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mani:
Vieš aký je rozdiel medzi ľuďmi veriacimi tej tvojej Nerkóze a podobným sračkám a tebou? Žiadny. Tomu článku veríš len na základe toho, že nahráva tvojmu názoru. Overil si si odkiaľ pochádza? Kto to tvrdenie vyslovil?
Písal si, že Švédska vláda verejne priznala chemtrails. Toto je blud, ktorý si si vymyslel alebo si ho čítal na we-know-the-truth stránkach ako dolezite.sk a podobné sračky. Tým linkom si len potvrdil, že nevieš o čom hovoríš.
Narozdiel od teba som si dal snahu nájsť zdroj. Tu je http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491
Miestne noviny píšu o členke Strany zelených v dedine Vingaker, ktorá sa domnieva, že to nieje len kondenzačná stopa ale aj vírusy a ťažké kovy. Celý ten článok je o slovách verí, domnieva sa, myslí si.
Keby nejaký člen Hnutia zelených z Hriňovej povedal, že verí v chemtrails, tiež napíšeš, že Slovenská vláda oficiálne potvrdila?
Alebo si sa pomýlil a ten správny link máš v záložkách?
Vieš aký je rozdiel medzi ľuďmi veriacimi tej tvojej Nerkóze a podobným sračkám a tebou? Žiadny. Tomu článku veríš len na základe toho, že nahráva tvojmu názoru. Overil si si odkiaľ pochádza? Kto to tvrdenie vyslovil?
Písal si, že Švédska vláda verejne priznala chemtrails. Toto je blud, ktorý si si vymyslel alebo si ho čítal na we-know-the-truth stránkach ako dolezite.sk a podobné sračky. Tým linkom si len potvrdil, že nevieš o čom hovoríš.
Narozdiel od teba som si dal snahu nájsť zdroj. Tu je http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491
Miestne noviny píšu o členke Strany zelených v dedine Vingaker, ktorá sa domnieva, že to nieje len kondenzačná stopa ale aj vírusy a ťažké kovy. Celý ten článok je o slovách verí, domnieva sa, myslí si.
Keby nejaký člen Hnutia zelených z Hriňovej povedal, že verí v chemtrails, tiež napíšeš, že Slovenská vláda oficiálne potvrdila?
Nikde som nenapísal, že konšpirácie sú nepravdivé, ale taktiež treba vedieť selektovať čo ešte môže byť reálne a čo už je totálny bullshit a priživovanie sa na senzácií a ľuďoch. Jakub pekne rozpísal, prečo je ten článok somarina. A ak im ide o to aby ľudí dostali pod kontrolu, ako im pomôže to, že budu všetkým, všetkým, aj sebe a svojím deťom, sypať na hlavu nejaké ťažké kovy?
Ano mas pravdu. Beriem ze nie vsetky konspiracie su pravda, mas aj totalne prehnane bludy ktore fakt prehanaju. No viem si zredukovat v hlave co je realne a co nie. Na chemtrails mam taky nazor ze to robia preto aby ludia boli viac nachylni na choroby, uz len z dovodu aby na tom zarobili farmaceuticke korporacie ktorym ide o to aby bolo ludstvo chore a uz len z principu ze nas je na svete 7 miliard a populaciu treba zredukovat.
Spytajte sa na to pilotov alebo ludi co sa pohybuju v letectve. Tiez som si myslel, ze je to hlupost, ale nechavam si tuto temu radsej otvorenu. Koniec koncov mi je uplne ukradnute ci to je alebo nie je pravda.
Farmaceutické spoločnosti zarábajú už len vďaka internetu neskutočné peniaze. Niekomu sa zatočí v hlave, tak si vygúgli, že ma nejakú vzácnu chorobu a hneď si nakupuje lieky. Takéto necielené útoky sú úplne bezpredmetné, nelogické, nepodložené. Nechápem ako sa také niečo môže uživiť. Sám sa zamysli, či by si nevymyslel aj za pár minút a bez titulu lepší spôsob ako dosiahnuť to čo tvrdíš. Spôsob, kde do toho nemusí byť zapletené každé druhé letisko na zemi a jeho letiskový personál (len tak napríklad). Ďalej je tu obrovská nákladovosť a viac ako80% z tych sračiek čo by vypúšťali by skončila niekde mimo.
Len ci o tom aj piloti vedia...
94jakub, inak dakujem (nebolo to myslene ironicky!) ... teraz si ma tak trosku donutil sa nad sebou zamysliet ze ako vnimam aj druhu stranu veci, takze radsej budem overovat no. Mozno sami nevieme kde je pravda lebo tu nam nechcu povedat elitary ale ani ti ktori su proti nim ju poriadne nevedia...94jakub napísal:Mani:
Ku mne sa dostalo, ze uz o tom urcite poculi a ze by ich to vobec neprekvapilo. Nie je to akoze vobec smerodajne, ale ma to daleko od nie. 
Netvrdim, že sa nič nedeje. Určite hej, ale naozaj ma rozum nepustí, a neverím, že práve takéto niečo sa deje. Tam hore sú dosť inteligentní ľudia nato, aby to spravili tak, že na pravý spôsob len tak diskutér na hojku nepríde. A takéto množstvo bullshit teórií im len nahráva do karát, lebo ľudia varia ocot na záhrade aby sa ochránili ( " " ).
Pre ludi ktori sa doteraz nedivali na vec z opacnej stranky a preco to vsetko je tak ako je, tak je cudne ked sa nato pozries inac 
A nie je to jedno? Naco budem dlho zit, ked mi kamarati pomru.
Ked bez problemov jeme a sami si kupujeme tony eciek v potravinach na nejaku posypku z hora sa mozem vysrat. 
Po preklikaní sa cez 4 stránky na švédsky originál som sa dočítal, že tá osoba je šéfkou švédskych zelených a že verí tomu, že ide o...chemtrails. Hm, tak toto je prielom, idem si otrieskať hlavu o stenu, že som mal doteraz klapky na očiach.Mani napísal:
Pekne napisane. Je rozdiel zmena klimy a oteplovanie ...
Link ohladom Svedska : http://www.czechfreepress.cz/evropa/ver ... edsku.html , uz len cakam kedy tu zacnete pisat ze je to vymysel lebo to nieje na "overenej, doveryhodnej stranke", ak sa Vam nepaci vypadnite si citat mainstream Narkozy a podobnych sraciek. Mate to na viacerych weboch...
Ohladom GO, mas vela vedecky dokazanych clankov o tom ze na Zemi sa aj ochladzuje...
A hughito, tie podla teba renomoovane zdroje mozu mat ciel taky aby zmanipulovaly ludi ktori citaju ich clanky, takze nikde by som netvrdil co je pravda. Mozno o vsetkom o com sa tu dohadujeme je len trik. Snad si nemyslis ze to co nam natrepu do hlav v TV je vsetko pravda
Ďalej neviem z akého pochybného predpokladu vychádzaš, keď píšeš neustále čosi o TV. Myslíš si, že každý kto nečíta zdroje ako ty je 24/7 nalepený na "TV Narkóza?" No, tvoj predpoklad je chybný. Ja sledujem zbežne iba TA3 kvôli elementárnemu prehľadu toho, čo sa deje u nás a vo svete + šport.
SRnec: Prečítaj si to, na čo som ťa odkázal. Sú tam odkazy, kde jasne uvidíš, čo je to renomovaný záver svetových odborníkov ohľadom GO.
Ja som ku spoločnosti, politike a všetkému veľmi kritický a skeptický a práve toto ma vedie k tomu, že pod. postoj zaujímam aj voči "konšpiračným teóriám," na ktoré moc pekných slov nemám.
Najdojímavejšie sú tie komentáre niektorých slabomyseľných ľudí a ich útočný postoj. Hlavne keď chemtraily silou mocou obraňujú ľudia, čo lietadlo videli tak maximálne na obrázku, o cestovaní už ani nehovoriac. Keď sme leteli dlhé hodiny nad pustým Sibírom, tak sme tam určite práškovali medvede aby pekne poslúchali a boli poslušné ovečky. Logika niektorých ľudí ma udivuje.
tam su aj komentare? som nenasiel
Hm ja ich dole vidím. Pridávané cez FB accounty.
Podla zastancov chemtrails sa zacali na oblohe objavovat "podozrive" kondenzacne stopy v polovici 90. rokov, takze komu sa nechce studovat ako kondenzacne stopy vznikaju a preco sa niekedy drzia na oblohe aj niekolko hodin a inokedy sa rozplynu za par sekund, tak si staci pozriet fotky kondenzacnych stop spred roka 1995. Je neurekom starych fotiek kondenzacnych stop, ktore vyzeraju rovnako ako tie, co dnes oznacuju za chemtrails.
http://contrailscience.com/contrail-pho ... h-history/
http://www.metabunk.org/threads/pre-199 ... chive.487/
http://contrailscience.com/contrail-pho ... h-history/
http://www.metabunk.org/threads/pre-199 ... chive.487/
aha, take tuposti mam bloknutezeky napísal:Hm ja ich dole vidím. Pridávané cez FB accounty.
Keď to čítam, tak tiež nad tým uvažujem.
ked si bloknes FB na urovni prehliadaca, nezobrazuje sa ti ziaden spam, nemas kontextovu FB reklamu atd
a na FB pouzivam iny prehliadac, jednoduche riesenie a usetri vela starosti
a na FB pouzivam iny prehliadac, jednoduche riesenie a usetri vela starosti