Chladic a procesor

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chladic a procesor

Príspevok od používateľa Digital »

no dnes som sa nasral a otvoril som bednu .. samozrejme prach ma zavalil a 3 hodiny som nič nevidel , po povysavaní a dlhom čistení a odpájaní ma zarazila pasta po odstraneni chladica s procesora (vid foto 1,2) neviem co to je nevyznam sa v tom nikdy som to nerobil tak mi prosim poradte ci to tam mozem pacnut naspat alebo by som si mal zakupil nejaku novu pastu , vycistit tie plochy a dat to nanovo alebo to tam mozem dat aj teraz v takomto stave? tak to je jeden moj problemik

Druhy je taký že našiel som 2 čidlá ktoré vedú až k predku pc kde je display pod CDromkou a ukazuje teplotu CPU atd.. no a neviem kde tie cidlá strčit lebo su zakončene len takou guličkou, jedno čidlo je k CPU a na druhom je napisane CASE(foto3)

nesmejte sa aka som lama a pomožte mi :D thx
Prílohy
3
3
2
2
1
1
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

no ked ho chces dat naspat tak by si mal vycistit chladic so spodu a tu plochu,dat novu pastu a nasadit ho tam...ja som ho vybral,dal spat a nic sa nestalo tak nvm :lol: ale preistotu daj novu pastu...nic ti to neublizi :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ta siva zuvacka od Intelu to sa ani neda nazvat pastou. Vycisti to a daj tam novu a poriadnu pastu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ok tak pastu mam vyriešenu, zajtra vymením... diky chalani... a čo stými čidlami ? neviete niekto ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To cidlo case prilep tak aby volne viselo v priestore bedne, bude merat teplotu vzduchu v nej. To cidlo cpu je predpokladam trochu plochejsie a byt tebou tak ho strcim napriklad medzi rebra chladica. Resp. prilepim pokial kupis tu Ninju pretoze ta ma dost velke medzery medzi rebrami.
Napísať odpoveď