da sa nejakym nastavenim stiahnut chrcanie divx filmu?, ...ono je to tak uz ripnute z TV, chyba nieje ani v prehravaci ani v mojom compe.
audio mi ide asi cez: mpeg-1 audio decoder, obr. v prilohe
pripadne ak by to neslo, tak mam K-lite mega codec pack kde je aj ffdshow audio decoder, len neviem ako to nastavit aby bol pouzity ten,..sorry nerozumiem sa do toho... DAkujem za rady.
(radili mi aj ubrat vysky , alebo trebles, ale neviem kde...mam obycajne repraky.)
Chrcanie filmu TVrip
Chrcanie filmu TVrip
- Prílohy
-
- 2zr0rar.jpg (8.52 KiB) 892 zobrazení
Re: Chrcanie filmu TVrip
Podľa tohto návodu si ten zvuk vytiahni z filmu pomocou AviDeMux
http://www.hojko.com/problem-so-zvukom-t129576.html
a potom ten vytiahnutý zvuk skúšaj prefiltrovať v nejakom audio editore napr. Audacity alebo Sound Forge alebo niečo podobné.
Keď už budeš spokojný s výsledkom tak naspäť ho dáš do filmu pomocou toho ďalšieho návodu na tej strane.
http://www.hojko.com/problem-so-zvukom-t129576.html
a potom ten vytiahnutý zvuk skúšaj prefiltrovať v nejakom audio editore napr. Audacity alebo Sound Forge alebo niečo podobné.
Keď už budeš spokojný s výsledkom tak naspäť ho dáš do filmu pomocou toho ďalšieho návodu na tej strane.
to sa mi zda prilis komplikovane...ja si chcem ten film raz pozriet a vymazat,...nepotrebujem si ho archivovat.....staci mi len nejaka nastavovacka, ze nieco ztiahnem...aby to chrcalo menej alebo vobec...nieco v equalizeri...len neviem ako sa tam dostat
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 19:53)
to vazne nikto nevie?..mam tie filmy teraz vymazat?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 19:53)
to vazne nikto nevie?..mam tie filmy teraz vymazat?
Mal by si mať nejaký ovládací program ku zvukovej karte. Ja mám zvukovku integrovanú na doske a keď k nej nainštalujem ovládače tak mi tam pribudnú aj takéto nastavenia :
super ramaya,..k tomuto som sa dostal...a co mam postahovat aby to bolo bez chrcania?...ktoru su vysky?
ides z lava do prava, od 100hz co su hlboke tony (basy) cez stredy az uplne v pravo su vysoke frekvencie 16Khz (vysky, alebo aj treble ako len chces), cize postupne zmensuj prve 2-3pasma od prava, podla potreby = podla ucha, nie linearne!