chyba certifikatu
chyba certifikatu
stary ntb s windows vista nechcel spustit system a tak som skrz obnovu pocitaca preinstaloval windows. odvtedy pri kazdom webe vyhadzuje chybovu hlasku o certifikate. tyka sa to vsetkych webov a na vsetkych prehliadacoch. pri zobrazeni blizsich informacii o probleme mi vypise hlasku: "platnost certifikatu sa neda overit platnou certifikacnou autoritou". win je aktualizovany na sp1. cas aj datum je nastaveny spravne. nevie niekto poradit kde este hladat chybu?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: chyba certifikatu
Nainstaluj vsetky aktualizacie z windows update, to by mohlo problem vyriesit.
uz sa stalo, ale vo vlastnostiach ukazuje stale iba service pack 1, tak skusim druhy nainstalovat manualne. kazdopadne diky za odpoved.
-
Daniel9911
Professional
to isté sa stalo aj mne chyba vtedy bola v nastavení dátumu a času, keď som to dal aktualizovať tak už všetko fungovalo ako malo.
Pise, ze cas a datum je spravny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Včera som známej inštaloval Windows 7 a mal som rovnaký problém. Musel som stiahnuť všetky updaty a už to ide ako má 
fajn, mne windows odmietol dotahat updaty(skusal som to niekolko krat nechat bezat aj cely den, bezvysledne), tak som tie updaty stiahol manualne a nainstaloval po sp2, aj tak to nefunguje.
Aku konfiguraciu ma ten notebook? Ak je tam aspon 2 jadro a 4 GB RAM, tak by som skusil nahodit Windows 10. OEM licenciu kupis za 3-4 € na ebay a budes mat poriadny system. Vista je uz bez supportu.
otec ho ma pozicany a trva na tom aby tam bol ten system, s ktorym mu to prislo. keby bolo po mojom, tak je vista davno prec
asi mu jednoducho zadovazim nieco nove a budu spokojne obe strany.