Chyba notebooku - nejde

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chyba notebooku - nejde

Príspevok od používateľa tonek »

caute mám jeden problém.
mám doma notebook TARGA 340S2. nomálne mi išiel až jedného krásneho dňa ho ked som nebol doma ho otec zapol a vypol.............na tom by nebolo nič zlé len na druhy den už niešiel......... :cry:
je to dobry noťas 800Mhz 64Mb ram 20 Gb HDD, mal som ho zadarmo od segry nejak mi nechýba avšak leží mi doma tak že skúsim či niekto bude vedieť.
Popis závady:
takže notas sa normálne zapne ale namiesto kontrolky HDD svieti kontrolka CD-ROM ktorá aj tak po minute zhasne. šecko sa normálne zapne vetráky idú nenabehne ani obraz(aj ked dám ext. monitor.)

neviete niekto čoe je s tým?
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

jednoducho moze byt po nom, to sa stava. moze byt odfajcena ramka, procak, disk... ak vylucis tieto komponenty, mozes ho zahodit.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

HDD som vybral robi to to iste, ram som nevyberal ale myslim si ze to moze robit RAM, alebo doska..............CPU si myslim ze nie........
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

amateur napísal:HDD som vybral robi to to iste, ram som nevyberal ale myslim si ze to moze robit RAM, alebo doska..............CPU si myslim ze nie........
Skus povyberat vsetko :D:D:D.. ale bude to CPu kamos mal podobne problemy ale nemusi no .. skus to Ram este..
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

No moze to byt cokolvek. najlepsie do neho postrkat komponenty, o ktorych vies ze su funkcne. mne taketo problemy robil :!: invertor napajania podsvietenia displeja :!: takze tak... ked tak mi mozes pisat na icq alebo ss.
Napísať odpoveď