Chyba pri boote : " Bootmrg is missing "

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
fortes
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Chyba pri boote : " Bootmrg is missing "

Príspevok od používateľa fortes »

Potreboval by som poradit s tymto:
Spajal som particie na disku pomocou EASEUS Partition Manager, po restarte uz notebook absolutne nenacita disk a vypisuje :
Bootmrg is missing.
Pozeral som na to viacere navody, skusal som pomocou instalacky windowsu vykonat Repair, ale neeviduje ziadny windows.
Takisto v BIOSE som pozeral poradie pri bootovani a chyba tam hardisk, ako keby ani nebol zapojeny.

Co by sa s tym dalo robit ? Dakujem..
brm
Darca
Darca

Re: Chyba pri boote : " Bootmrg is missing "

Príspevok od používateľa brm »

Asi Ti ten program dosral partície.. dobré by bolo si pozrieť stav partícii na disku.. najlepšie disk vybrať a kuknúť sa na neho v inom kompe. Alebo skús nejakú utilitku z Ultimate Bood CD alebo neviem čo. Ak na tom disku nebudeš mať žiadne partície, skús použiť nejaký program na ich obnovu.. napr. EaseUS Partition Recovery.. keď Ti EaseUS už podžubkal, nech Ti to skúsi aj obnoviť.

Ak Ti nezáleží na údajoch na disku, rovno ho sformátni a vytvor si novú partíciu...

:)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Samotné Windowsácke CDčko to vie fixnúť. XP ináč, Vista/Sedem priamo cez setup.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: LAMA a riadna, fixnes, nahodi ta do windowsu a padne to znova, a ked to padne znova znova to musis nahodit instalackou ked chces aby to zase docasne slo. . . .

Velky problem s tymto som maval, pretoze mam napojeny klasicky disk vs SSD a SSD-cko na tomto stale padalo. Dokonca po par pokusoch muselo ist uz dvakrat na reklamacku a dvakrat som dostal uplne nove pretoze proste odislo.
Napísať odpoveď