Chybna hlaška
Re: Chybna hlaška
Málo informácií.
Chýba cesta. Scan obrazovky by mal poskytovať základné informácie, a ty si ich orezal, takže Colombo skúmaj?
Chýba cesta. Scan obrazovky by mal poskytovať základné informácie, a ty si ich orezal, takže Colombo skúmaj?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Taketo zvycajne yvaju vytvorene i uz ovladacmi na Xpckach..len zvyknu byvat skryte, takze neviem preco su u teba klasicke. Tipujem, ze si na hlavnom disku a nie niekde v podpriecinoch.
Kamaratka tiez mazala priecinky a subory, ktore nevedela na co su, mala totiz zobrazene skryte subory. Vymazala nieco dolezite a? ..... uz nespustila windows. Cez linux som sa s tym potom drbal asi tri hodiny, kym som prisiel na to, co vymazala.
Takze moja rada, nemaz subory, ktore nevies, na co su. Alebo si to najskor zisti, ale z toho co si sem dal, sa tazko da zistit.
Takze moja rada, nemaz subory, ktore nevies, na co su. Alebo si to najskor zisti, ale z toho co si sem dal, sa tazko da zistit.
A ako si prišiel na to, čo vymazala? A hlavne ako si to obnovil, keďže si bol v Linuxe. Veľmi by ma to zaujímalo.yankee napísal:kym som prisiel na to, co vymazala.
Zle som sa vyjadril...Sapo napísal: A ako si prišiel na to, čo vymazala? A hlavne ako si to obnovil, keďže si bol v Linuxe. Veľmi by ma to zaujímalo.
Najskor som na inom kompe podla hlasky, ktoru vyhodilo, ze nemoze nabootovat system adt. , zistil o aky subor ide, potom chvilu trvalo kym som ho na nete nasiel. A az potom som sa s tym drbal cez LiveCD ubuntu (co sa mi podarilo nabootovat asi az na treti krat), aby som ho nakopiroval tam odkial ho vymazala.