Lenze ja som skusal aj ces Operu aj cez Firefox Zase taky blbi niesomhojko napísal:Neviem ci mas dlhe vedenie alebo co, no napisem ti este raz co som pisal vcera:
Upload by mal fungovat normalne, tu mas malu prilohu (pouzivam Maxthon - ma jadro IE). Avatare nefunguju!!!
Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces avatar, tak mi ho posli na mail [email protected]Memont napísal:Diky moc a prepac nechcel som
-
hojko
Site Admin
Podla mna je to dobre, na fore je 2133 reg. uzivatelov, z toho je 11 zatial neaktivovanych + uzivatelia s banom, takze vzhladom na zaokruhlovanie je to dobre.q-parser napísal:Som si vsimol, ze v statistikach fora sa akosi zle prepocitava percentualne zastupenie jednotlivych hodnosti v zavislosti od celkoveho poctu uzivatelov registrovanych na fore. Alebo ja neviem pocitat?
-
hojko
Site Admin
Ano, upload fungoval na hostingu idisk.cz, teraz je server na novom skusobnom hostingu, zatial nie je vsetko nastavene a vyladane ale podla info poskytovatela, ich nastavenia Apache su take, ze upload avatarov na phpBB nefunguje. Maju tam ale napisane v com je problem, ake zmeny treba urobit a co nastavit, takze ked bude viac casu, tak to skusim rozbehat.masterrr napísal:nemal uz upload avatarov fungovat ?