audiotrack: tak som to myslel ved ked si kliknem na link moja karma tak sa asi zobrazi moja karma a nie karma janka hrusku o to ide..ale ja by som to nechal takto ako to je...ak by bolo niekedy v buducnosti si prezerat aj cudziu karmu (co asi nebude : P ) tak by sa mala zmenit farba takze teraz je to dobre ako to je..ale tak asi najvhonejsie riesenie by bolo ten text zakomentovat, a neskor ak by sa to nahodou potrebovalo by sa to lahko obnovilo
Ja by som bol rad keby pri kazdom odovzdani karmy by tam bolo policko "Podpisat." Ktore by bolo defaultne zaskrtnute. Keby sa niekdo podipsat nechcel, tak by ho odskrtol.
Myslim ze je to nenasilny sposob ako rapidne dvihnut pocet podpisanych kariem.
Suhlasim s Gangy-m..presne nad takym niecim som rozmyslal, bolo by to velmi dobre ked uz je prerobena karma a je tam stlpec "Kto" a v nom je aj tak stale anonym..
Mne akosi blbne označovanie prečítaných tém. Niekedy po prezretí témy sa označí ako prečítaná, ale niekedy nie. Možno je to iba detail, ale malinko mi vadí.
Mohli by ste tie vyjadrenia k mojmu napadu nejako filtrovat? Takto mam tuto temu kazde dve minuty ako neprecitanu a neviem sa cez vsetky tie posty prehrabat...
Cyrus666: So zmenou nicku by to nemalo mat nic, ale skus si to vypnut a zapnut. Skor vidim problem na centrum.sk, ze berie tieto spravy ako spam, pripadne mas plny mail.
Už druhýkrát.. aj včera aj dnes sa mi po prečítaní nejakej témy označili všetky príspevky, ako prečítané, bez toho, aby som to tak označil.. neviem, prečo to tak robí. Ale teraz neviem, čo som ešte neprečítal a čo už áno... včera som myslel, že je to len náhoda, ale dnes o5, tak neviem... radšej som to sem napísal..