Pravdepodobne tému založil ob3l1x, ale presunul do nej iné témy.Explo!D napísal:Akurat som tak spozoroval, http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66929 tuto temu zalozil nejaky denoxx, pise to vsak ze autor je Ob3l1x.
Chyby na hojko.com
Ako som nazrel do tej vašej už sa dá povedať hip-hopovej kultúre zabudli ste tam pridať ešte asi najdôležitejšiu tému - " Čo je nové v HH " aby fanatici nezakladali novú tému po každom vydanom ne/známom albume...či sa zato považuje sekcia Hip-Hop - umelci a ich tvorba ? Lebo to tí druzí nepochopia
// erišku
tak tam doplň pesničky a texty a nové albumynie ?
// erišku
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Asi ako ty na gramatiku
.
Tiez sa mi to nezda zrovna stastne riesenia oznacit tie temy ako dolezite, lebo potom by bolo spravodlive aby to tak mal kazdy zaner, a vieme, ze to je nerealne lebo by potom cela prva stranka boli dolezite temy...mne sa paci ten napad vyhradit styri temy, co je podla mna aj dost a tam sa o tom bavit, ale preco ich nenechat normalne?
Tiez sa mi to nezda zrovna stastne riesenia oznacit tie temy ako dolezite, lebo potom by bolo spravodlive aby to tak mal kazdy zaner, a vieme, ze to je nerealne lebo by potom cela prva stranka boli dolezite temy...mne sa paci ten napad vyhradit styri temy, co je podla mna aj dost a tam sa o tom bavit, ale preco ich nenechat normalne?
-
okonenipica
Zablokovaný
Toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... =neurobeat?
Alebo toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=64 ... =neurobeat?
// chrono: Tie skupiny nepoznám (ale napr.: Tricky, Portishead, Massive Attack celkom môžem
Alebo toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=64 ... =neurobeat?
// chrono: Tie skupiny nepoznám (ale napr.: Tricky, Portishead, Massive Attack celkom môžem
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
omgokonenipica napísal:Najvetsia chyba tohto fora a vedenia bola ta, ze nehali dopustit aby sa stratila tema WWW - Neurobeat. Dufam len ze to nik nespojil do temy Hip-Hop, pretoze ten album nema spolocne s hip-hopom nic!
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
Nikto nereaguje ? E ? A tiez mi vadi ze ked reportnem niekolko krat duplicitnu temu, tak sa ziadny moderator neumluva vysvetlit preco nie su spojeneokonenipica napísal:V zalozkach som mal asi temu, ktora je uz asi zmazana.. no to je jedno, proste tam mam prazdnu polozku, ktora nejde zmazat, lebo "nie je vybrana ziadna tema"
pozrete sa na to pleas ?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Toto sa mi občas objaví na monitore:
.
Napríklad aj teraz, keď chcem poslať tento postOpera napísal:Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User hojkocom has already more than 'max_user_connections' active connections in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
-
mastermind
VIP
ja len k tejto téme http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=68984
teda nieže chyba , ale iba dodatok , mód to hneď zamkne a user chudák nemá možnosť ..
dajte nám chvíľu priestoru . nám robote povinným - takže martin , to je kapitola samá o sebe , beriem ako jedného z 10 najlepších userov na fóre , či už sranda , vážna kritika , proste on je niečo , prečo sa oplatí sem prísť sa nahnevať resp. zabaviť ...
teda nieže chyba , ale iba dodatok , mód to hneď zamkne a user chudák nemá možnosť ..
dajte nám chvíľu priestoru . nám robote povinným - takže martin , to je kapitola samá o sebe , beriem ako jedného z 10 najlepších userov na fóre , či už sranda , vážna kritika , proste on je niečo , prečo sa oplatí sem prísť sa nahnevať resp. zabaviť ...
no myslím, že má niečo spoločné pretože napr. ja som chcel vysloviť názor, že martin je jeden z ľudí , pre ktorého to tu vlastne žije ...
viacerí vrátane mňa sme ho znenávideli po slávnej téme BA vs ľud
ale po pár mesiacoch musí každý uznať, že hlavne martin a podobní sú zárukou aktivity a horúcej debaty na fóre , ktorá ako inak pomáha , tak to proste je ...
viacerí vrátane mňa sme ho znenávideli po slávnej téme BA vs ľud
ale po pár mesiacoch musí každý uznať, že hlavne martin a podobní sú zárukou aktivity a horúcej debaty na fóre , ktorá ako inak pomáha , tak to proste je ...