Chyby na hojko.com
-
mastermind
VIP
v popise fora Pripomienky a návrhy je "Napíšte nám, či sa Vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť..."
Ta tema ani zdaleka nesuvisela s tym co je tu uvedene a preto som spominanu temu zamkol. Ak chces vyjadrit nazor na Martina44, nech sa paci vo Volnej diskusii je na to urcena tema. Tam si mozu useri vymienat lichotky
Ta tema ani zdaleka nesuvisela s tym co je tu uvedene a preto som spominanu temu zamkol. Ak chces vyjadrit nazor na Martina44, nech sa paci vo Volnej diskusii je na to urcena tema. Tam si mozu useri vymienat lichotky
ale však v pohode masťo, to bolo vtipne a sám sa pochválim , že trefne , hehe, poznamenané, v pohode , čakal som , že sa to zamkne , aby tu niekoho nestrašil náhodný spam ( inak nočná mora viacerých ľudí ) ... sám dobre vieš , bolo X tém , ktoré nesúviseli so známym
Toť sio
//master: jj bolo tu par takych tem. ono temy o konkretnych useroch sa snazime mazat.
a bolo tam " pár " príspevkov ...Napíšte nám, či sa Vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť
Toť sio
//master: jj bolo tu par takych tem. ono temy o konkretnych useroch sa snazime mazat.
toto nic, bud hojko niečo robí alebo bud su to vypadky mysql databazy staci obnovit a idefikus-kukis napísal:Toto sa mi občas objaví na monitore:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User hojkocom has already more than 'max_user_connections' active connections in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/hojko.com/public_html/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Napríklad aj teraz, keď chcem poslať tento post.
EDIT : Viem v com to je, je to prekrocený limit pripojený na databazu takze staci len reconnect
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podarilo sa mi najst chybu, bola zatvorka posunuta o riadok, takze teraz by to malo byt OK.Cenayus napísal:neviem ci je to chyba na hojkua lebo v mojom pc (vo mne)..vzdy ked napisem prispevok a potom ho cehm upravit (daco dopisat a vlozit prilohu) tak mi tu prilohu vlastne tam neda len text...
po lopate: upravujem prispevok do ktoreho cehm dat prilohu a tu prilohu mi nezobrazi...
-
audiotrack
VIP
-
hojko
Site Admin
Preto mam len polovicu z prispevkov, pretoze tie zvysne boli odstranenie premazanim fora. Nechceli sme znizovat pocet prispevkov, pretoze niekto by z 800 prispevkov stratil aj 700, takze pocet len stupa, v pripade zmazania prispevku alebo temy klesne. No pri precisteni nie, takze celkovo sa to da zhrnut tak, ze tento pocel uz len stupa.
-
Daemonko
Light Expert
Ja keď si chcem nahrať avatar píše mi toto :
Na riadku č.244
eviem možno sa mýlim
// Viac to tu uz tym nespravne pridanym obrazkom rozhadzat neslo, vsak? Nauc sa ako spravne pridavat obrazky (rubrika INFO). Tomasito
Na riadku č.244
eviem možno sa mýlim
// Viac to tu uz tym nespravne pridanym obrazkom rozhadzat neslo, vsak? Nauc sa ako spravne pridavat obrazky (rubrika INFO). Tomasito
-
Daemonko
Light Expert
Dementko a ja som to nasiel hned: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24652
//eritrocit: pravidlo č.6. 12 hodín väzenia.
-
Daemonko
Light Expert
To čo ma byt ???test napísal:Dementko a ja som to nasiel hned: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24652
Ved tam nic nieje o pridavani avatarov ...
-
mastermind
VIP