pato83 napísal:O otravovani to sotva je, ide o to, aby si tam klikol, nie o to, ako sa toho zbavit.
Ak tam kliknes a odides tak to foru skor ublizi, pretoze podla toho co som pocul ma google pre tieto veci dost striktne pravidla. A rozhodne nepotrebujem lacne sosovky ani prirodnu kozmetiku takze si to radsej odfiltrujem.
Nie, to viem, ale co zmozu, ak kliknem na reklamu, potom este dva tri alebo aj pat krat na stranke o sosovkach? A sosovky ci prirodnu kozmetiku nepotrebujem ani ja a predsa tam z casu na cas poklikam
No dnes mi sem tam cela stranka blbne. Napriklad logo sa hore ukaze asi styrikrat, pasik s karmou sa napriklad teraz ukazuje namiesto smajlika roll, predtym bol hodeny na konci prispevku a pod avatarom nebol.
To iste plati o ikonach, ktore informuju o precitani temy, pripadne o ikonach s odkazom na prispevok.
//mam FF 2.x a uz som aj premazal cache aj cookies.
GothaR: Tiez mam ten pocit, ze je chyba u teba. Forum ide klasicky rychlo, nie je ziadny problem. Otestovane v Opere aj Firefoxe, vsetko je v poriadku.
Aj mne sa zdalo, preto som to vsetko premazal, ale nepomohlo. No teraz to uz ide v pohode, uvidim vecer Ale nedivil by som sa keby bol problem v nasej sieti, lebo napriklad www.dsl.cz alebo www.trance.cz idu uplne pomaly.
Ja som chcel dat Dizzimu karmu a ked som klikol na tlačitko karma tak mi to vypisalo "zadali ste špatny kod" ale ked som s temy vyskočil a znovu ju potom otvoril tak to fungovalo už normalne .....
jin: Netusim, este som sa s niecim takym nestretol. Najskor ide o nevhodnu linku, ale ked som ju dal upravil sposobom, ze som pridal popis, tak to uz ide. Tu druhu som omylom zmazal.
Mam len taky postreh: "Najviac tu bolo súčasne prítomných 453 užívateľov dňa 28 Nov 2007, 7:17." Taky pocet uzivatelov a hlavne cas ich navstevy mi pripada zvlastny, bola to chyba fora, alebo to bol nejaky utok?