Včera ma začali prekvapovať hlášky win-u, respektíve chyby, pri ktorých klasicky môžem dať maximálne odoslať alebo neodoslať. Nedočítam sa tam z toho čo je v neporiadku. Situácia je taká, hrám napr. Crysis chvíľu v pohodičke a potom ma hodi do win.. raz sa mi to stalo keď som si dal upravenie zbrane, raz keď mi to ukladalo quicksave. V NFS Pro Street, mi dokonca nepustí ani samotný pretek. Menu sa v pohode preklikám, no keď si vyberiem závod, načíta mi tabuľku s poradím no pri pokračovaní ma hodí do win a už si zase môžem vybrať či odoslať alebo neodoslať... Pred mesiacom som preinštalovával komplet PC, obe hry som už hral predtým dosť dlho bez chyby a neviem v čom môže byť chyba. Nerobil som ani žiadne iné nastavenia, ani som nič neinštaloval, tak neviem prečo to padá. Skúsim ešte preinštalovať no ak by ste mali iné návrhy tak sem s nimi...
Díks.
chyby pri hrani hier
no už som doma a idem skúsiť...vírus to asi nebude...používam ad-aware 2007 + nod 32 3.0
ovládače grafiky som preinštalovával..idem skúsiť ešte ten directx...
edit: no preinštaloval som dx a ništ idem skúsiť reinstal celú gamesu...
edit2: preinštaloval som aj ovládače priamo z cd čo som dostal a nič...ani ovladače z nvidia nespravili nič...

ovládače grafiky som preinštalovával..idem skúsiť ešte ten directx...
edit: no preinštaloval som dx a ništ idem skúsiť reinstal celú gamesu...
edit2: preinštaloval som aj ovládače priamo z cd čo som dostal a nič...ani ovladače z nvidia nespravili nič...