Cim sa holite?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Cim sa holite?

Ziletkou
539
68%
Strojcekom
138
17%
Ja si fuzy vytrhavam jeden za druhym
51
6%
este sa neholim
64
8%

Celkom hlasov: 792

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Key5ers0ze napísal:bum sakalakalaka ....
No vidis , ako neviem holim sa ziletkami a nemozem sa stazovat a hlavne frajerka : P takze nevidim dovod preco by som mal prechadzat strojcek ak nakupis kvalitne holiace potreby na tvoju plet tak ti to spravi len dobre ....
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

P3Bo napísal:tralala
ved to ja som za tu kwu phillipsovsku zaplatil 160eur a pouzil som to asi 4krat..niet nad ziletku :) len pri mojich prepitych rukach a chronickej nepozornosti nie je mozne prezit bez skrabanca :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

vam to s tymi citaciami poriadne spliecha v nadzi

No ja mam strojcek a som s nim spokojny, aj ked je pravda ze neoholi uplne do hladka, no u mna ten rozdiel poznat len trochu na dotyk, viditelne strnisko nezanechava. Ked sa to bude zhorsovat prejdem zas na ziletku.
Carkiller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Carkiller »

Ja sa som sa doteraz holil skrabko na zemiaky, lebo asi len tak sa to dalo nazvat cim som sa holil a teraz mam konecne gillete mach 3 turbo ale kruto sa mi necche holit aj ked teraz je to uz lepsie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

P3Bo napísal:Lol to je mach 0 demo version :lol: raz by som rad nechal oholit britvou podla mna asi holi najlepsie z toho vsetkeho co sa da kupit : ))
ja som to skúšal ale nevedel som to..
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mam philipsa a co ja viem... tvar oholi pekne, bradu, pod nosom, na bokompecky je zastrihavac, ale krk mam bud cerveny ako majak alebo neoholeny- krk proste tak neoholi, mozno ten novy co je v reklamach teraz... ale fotrovi som navianoce kupil fusion tak mu ho asi zabavim...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja len nechapem jednej veci, aj kolega aj kamarat mi tvrdia ze sa s jednou ziletkou dokazu holit aj pol roka. ja sa oholim 4-5 krat a ziletka moze ist do smeti. prvy krat ide ako britva, druhy treti krat este detto, potom uz citim ze ide tazsie, trosku reze a sklbe, a ked som skusal holit sa s jednou ziletkou dlhsie, cca 2-3 mesiace tak som sa vzdy dorezal, lebo som uz musel tlacit, prechadzat to iste miesto aj tri krat z kazdej strany... co mam tak "tvrdej vous"? :welc: a nepouziuvam astru, normalne drahe wilkinsony alebo giletty
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pol roka jednou žiletkou? nemožné.. pár krát a do koša
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Presne Tak Fusion mi vydrzi tak 5-10x ... Potom uz strasne taha a som potom z toho podrazdeny ...
Cize viac ako 10 Nehrozi ...
Skus pri kamaratovi drbnut dverami ak ho tym oholis tak to mas jasne ... Vyzera to ze ma fuzy strasne jemne
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Hmm, z vlastnej skusenosti viem povedat ze sa da ziletkou holit kludne aj par mesiacov. Nie je to sice to prave orechove, ale ak sa holis viacmenej kazdy den tak to ide v pohode. Ked si uz nechas dlhsie tak to samozrejme bude tahat a nebude to zrovna prijemne. Ja pouzivam tiez Fusion a uz mam tu istu ziletku viac ako mesiac.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

s tym krvacanim mam problem aj ja - aj ked si dam na mach 3 absolutne novu hlavu (a to jedna stoji cca 80sk), prejdem si dva - tri krat po pokozke pod bradou, tak mi to normalne zacne krvacat - a to tam mam uplne rovnu kozu, o nic som nezavadil - a xicht mi to robi pri kazdom jednom holeni - ale raz nestaci, pretoze na prvy krat idu prec najvecsie chlpy, potom tie najmensie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som si na to zvykol. vždy ked sa holím na krku pod bradou sa porežem alebo ak sa mi poštastí neperazať tak tomám podráždené.. zatial som na to nič nenašiel
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

triple napísal:tak tomám podráždené.. zatial som na to nič nenašiel
Pred holením treba pokožku riadne namočiť vodou (najlepšie letnou) a namazať penou. Po holení tvár opláchnuť vodou, zľahka osušiť a použiť vodu po holení - alkohol dezinfikuje.
Prípadne skús aj žiletku pred holením vydenzifikovať.
millo
Star
Star

Re: Cim sa holite?

Príspevok od používateľa millo »

Traktorista napísal:Cim si holite tvar?
ja sa holim vacsinou (90%) strojcekom na vlasy a obcas ziletkou (10%)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja tiež používam Fusion a dá sa s tým v pohode holiť dosť dlhú dobu samozrejme minimálne každé 2-3 dni aby to neťahalo... Isteže to nie je ako keď si tam človek hodí novú hlavicu ale vrámci úspory peňazí sa to dá prežiť a stále je to lepšie ako čímkoľvek iným.
To triple skús zabehnúť do lekárne a vypýtať si salicilový lieh. Keď sa mi občas stávalo že som mal podráždený krk tak som si to zaobstaral a skvele to pomáhalo. Trochu to štípe ale aspoň máš dobrý pocit z dezinfekcie :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

asi to bude tým že po menšom update čo som spravil
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=774702#774702
si musí face zvyknúť na to že ho teraz holím častejšie (o dosť)
gulko200
Light Expert
Light Expert

frézkový alebo planžetový holiaci strojcek?

Príspevok od používateľa gulko200 »

mate niake skusenosti s holicimi strojcekmi? poradte aky vybrat/aky urcite nekupit

braun ci philips?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mam oba - frezkovy Philips a planzetovy Braun. Ak ti mozem odporucit, rozhodne Braun. Tak ako Braun neholia ziadne strojceky. (holim sa uz cca 10 rokov) Philips nie je zly, ale na Braun sa proste nechyta.
Preto ten Philips pouzivam len na sluzobky. (da sa nabit a facha aj bez snury) To je mozno aj jedina nevyhoda Braunu. :aasmile20:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale samozrejme sa robia strojčeky Braun aj s možnosťou nabíjania a bezšnúrového použitia. ;)

Mám doma iba klasický planžetový Braun, takže porovnávať neviem, ale zatiaľ som spokojný a nemal som potrebu ho meniť (už hádam aj niečo vyše 10 rokov). :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Rozhodne BRAUN, bol som sa informovat aj v specializovanom obchode cisto len s produktami na vlasy a fuzy...
Chlapik sa dost vyznal a hovoril ze s Braunom sa oholis lepsie a taktiez ti menej podrazdi pokozku... Co sa tyka systemu holenia tak philips ma schopnost len zachytit dlhsie fuzy ale ked sa holis denne tak to straca vyhodu a tak opet iba ku kvalite a to je skor v style braunov..
Napísať odpoveď