Cim sa holite?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Cim sa holite?

Ziletkou
539
68%
Strojcekom
138
17%
Ja si fuzy vytrhavam jeden za druhym
51
6%
este sa neholim
64
8%

Celkom hlasov: 792

3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

žiletka alebo strojček podla toho ako sa mi chce.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko: mozem sa ta spytat preco si sa rozhodol pre strojcek ? ja uz som nadnim taktiez rozmyslal ale neviem ako to bude s tvarou ci sa od strojceka vyhadzem alebo nie ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mateq: Tiez sa mi zda, ze planzetovy by mohol byt presnejsi. A co v pripade, ak si prejdes po jednom mieste aj 5x, utrpi tym pokozka alebo sa vyhadzes??? Staci prejst raz a poriadne, ci treba opakovat???

Filipito: Pretoze ma nebavi kazde tri dni sa holit a najma, ked mi na druhy den priatelka povie, ze ju picham :twisted:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

gilette
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Žiletka niekedy sa poriadne porezem :lol:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

hojko napísal:Mateq: Tiez sa mi zda, ze planzetovy by mohol byt presnejsi. A co v pripade, ak si prejdes po jednom mieste aj 5x, utrpi tym pokozka alebo sa vyhadzes??? Staci prejst raz a poriadne, ci treba opakovat???
Filipito: Pretoze ma nebavi kazde tri dni sa holit a najma, ked mi na druhy den priatelka povie, ze ju picham :twisted:
Počet ťahov strojčeka po pokožke u mňa vplyv na podráždenie nemá, proste sa nevyhádžem po strojčeku nikdy. Mám za to, že frézky svojím umiestnením za plažetou vždy holia iba chlpy, kdežto žiletkou si narobíš obvzlášť na krku vrypy do pokožky, kam sa potom zanášajú nečistoty, nech použiješ hocičo po holení. Na tvári stačí prejsť raz, zložitejšie miesta ako krk a podobne viac krát, pretože tam ťažko dodržať 90° uhol kedy to holí najlepšie.

Inak to že ťa nebaví holiť každé 3 dni, tam strojček moc nepomôže, pichať to bude už na druhý deň tak či tak, rovnako ako po žiletke. Rovnako ak si povieš že chceš oholiť 5 dňové fúzy, musíš to obehnúť najprv zastrihávačom inak to nezoberie také dlhé. :roll:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

<j3RrY> napísal:Žiletka niekedy sa poriadne porezem :lol:
necel by som..mne sa to nastastie nestava....klop,klop
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Hojko, a ako dokladne to oholi? všade to vychvaluju,ja som mal prilezitost sa holit asi pred dvoma rokmi,a ostali mi take jemne pichličiky po strojčeku. tak sa chcem spytať,že ako to tebe funguje,po pripade hod aj nazov strojčeka,rozmyšlam že by som to aj kupil :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

malyivko: Precitaj si este raz moje posledne dva ci tri prispevky v tejto teme. Mozno by si sa docital, ze mam zaujem kupu elektrickeho holiaceho strojceka a ze ziadny nemam, preto sa pytam co a ako.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

mne sa muselo potom asi snivat,ja som v tejto teme vcera bol a precital som ze je to dobre,ze si s tym spokojny :D

tak ked uz sa mi snivalo,tak mi aspon poradte ktory,sa mi oplati zobrat,som ochotny do toho vrazit okolo 30EUR.. lebo mna zas nebavi sa holiť žiletkou...
btw:vačšinou sa holim bez nastavca na normalnom strojceku na vlasy,a to tak ze vlasy a fuzy si oholim jednou velkostou...vyzera to zaujimavo..
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

otazka pre zeny: oplati sa holiaci strojcek (elektricky) namiesto ziletky ? holi to ? pocul som ze to nestoji za nic. konkretne ide o tento: http://www.hej.sk/male-domace-spotrebic ... kampan=239
diki
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

TomAss: Nie som zena, ale co som pocul, tak holit to holi, ale nie dobre, takze tym nohy dobre neoholis. Mozno vsak v pripade kvalitnejsej masinky to bude o inom.
bacykala
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bacykala »

Ja som vyskusal asi vsetky varianty oholenia okrem britvy
Skusal som original dvojhlavovy strojcek na tvar no oholenie sa dalo mierne do hladka len mi tam ostali take ložiska chlpkov ktore nie a nie oholit aj niekolko nasobnym prebehnutym masinkou.
Ja si skor myslim ze holiaci strojcek je na kazdodenne rychle holenie.
Takze strojcek na holenie sa mi moc nepozdava.

Dalej tu je strojcek na vlasy :) ten je dost v pohode ked sa nechcem oholit na detsku prdelku :))

A ked chcem na hladko jedine mach 3... ked mam chlpky na tvary dlhsie prve si to upravim so strojcekom a potom dorazim mach 3jkou :)

to moje holenie
:P
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

malyivko napísal: tak ked uz sa mi snivalo,tak mi aspon poradte ktory,sa mi oplati zobrat,som ochotny do toho vrazit okolo 30EUR.. lebo mna zas nebavi sa holiť žiletkou.
Lacne holiace strojceky su onicom, mal som nejaky philips za 1600 Sk a vazne naprd.. tu sa setrit neoplati radcej si nasetri a kup si nieco lepsie

osobne mam tento a som snim spokojny http://biga.sk/holiace-strojceky/braun- ... plete/9931
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak som nakoniec kupil holiaci strojcek Braun 1-170 (planzetovy strojcek), mali ho v Nayku za 45 eur. Aj ked som chcel trochu priplatit, predavac mi povedal, ze to vyznam nema, ze to by som musel ist do trochu vyssej rady v cene okolo 100 eur, no to sa mi uz zdalo vela.

Ak to mam zhodnotit, tak je to pohodlnejsie, prve holenie bolo pred zrkadlom, druhe tiez, teraz co ho mam cca. 4 tyzdne, tak to holenie je uz o inom, zvladnem to v pohode v posteli ci na stolicke pri sledovani telky (nevyhoda je, ze je strojcek pri holeni dost pri uchu a tak si treba dat o dost hlasnejsie TV, lol). Oholi to dost dobre, ak si natiahnem pred zrkadlom pokozku a trosku pritlacim, tak je to hladucke aj do protipohybu rastu, takze spokojnost. Ale holim sa len tak, aby som prilis na pokozku netlacil, kazde dva dni to treba prebehnut. Problem nastal pri krku a to najma v casti ohryzku, ale uz je to lepsie a uz to aj tam zvladam v pohode, ako keby sa tie fuziska same umudrili a radsej idu dolu dobrovolne, ako by som ich mal davat dolu nasilu.

Kupil som si k tomu aj zvlhcujuci gel Gillete Fusion po holeni, ale taka Nivea sa mi zda lepsie. No ak som si dobre vsimol, tak prave ked pouzijem gel a o taku hodinu dal Niveu, tak sa mi spravi jebak, zrejme to dost zle reaguje spolu, ak dojde k nejakemu vytrhnutiu chlpku a gel s Niveou sa dostane do rany, ktora nie je na prvy pohlad viditelna.

Celkovom som vsak spokojny, urcite pohodlnejsie holenie ako so ziletkou, no tie jebaky mi robia este trochu problem. Mozno sa zle holim a pritlacim az tak, ze mi to trosku zareze do koze alebo co. Chce to este cas zdokonalit sa, mozno si niekedy v buducnosti kupim nejaky lepsi strojcek.

Zatial ale urcite spokojnost.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hojo ak mas problem s jebakmi po holeni tak si kup cistiace tonikum od garniera, je to v takej modrej plastovej flaske, najdes to hocikde aj v tescu. Po holeni si trocha nalej na vatove tampony a poriadne si tym vyutieraj miesta holenia.

Mne sa po holeni nikdy ziadne jebaky nespravili a od mojho prveho holenia vobec pouzivam to tonikum. Ziadne vody po holeni, gely ani kremy. Niekedy ked mam fakt suchu pokozku, tak si to po case natriem, ale mam za to, ze s tym po holeni treba trocha pockat. Cize ak sa potrebujes kremovat tak po pouziti tonika nejaku polhodku pockaj, nech sa ti pokozka poriadne vydenzifikuje a ukludni a az potom sa nakremuj.

Samozrejme kazda pokozka je ina, mne sa vseobecne velmi jebaky nikdy nerobili a mozem sa holit aj pol hodiny a nijak velmi podrazdenu pokozku nemam.

Daj vediet ci pomohlo.

//A aj ja sa holim strojcekom (frezkovym).
pepan90
Medium Star
Medium Star

Re: Cim sa holite?

Príspevok od používateľa pepan90 »

Co poviete na tento strojcek http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=3477 ? Bude to moj prvy holiaci strojcek a neviem, ci je to spravna volba.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

žiletka, to je jedno aká...chytím akú mám po ruke :)
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

holim sa machom a zazrocnou penou
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Roz*ebem fľašu a potom črepom...

Ináč žiletka Wilkinson Sword v kombinácii s penou od Gilette [gél nemusím] a po holení Adidas Balzam po holení a podráždené miesta s TeaTree oil tyčinkou od oriflame :smt015
Napísať odpoveď