Cim sa holite?
Re: Cim sa holite?
je mozne si niekde zakupit jednotlive nadstavce na oneblade? v baleni bol bud 1mm, ktory tej brady zoberie prilis vela alebo 3mm, ktory ju nechava pridlhu. chcel by som teda kompromis, 2mm, ale co som hladal po internete, tak to vzdy bolo len ako sucast celeho balenia so strojcekom.
skúsil by som Aliexpress tam určite najdes
poraďte nejaký priehľadný gél na holenie žiletkou, ale taký ktorý keď natriem na tvár ostane priehľadným gélom a nezmení sa na bielu penu
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
pouzi kondicioner
dik,
funguje to skoro dokonale
funguje to skoro dokonale
Nemá niekto skúsenosti s holiacimi gélmi alebo práškami, ktoré si nanesiete na chlpy a potom si ich jednoducho zotriete?
ako myslis nieco co si das na tvar, rozlepta ti chlpy a potom si to len zotries? skusenosti nemam ale neviem ci by som si taku chemiu daval na tvar.
inak k teme, nedavno som si zacal trochu pravidelnejsie upravovat bradu, nech ma trochu aj tvar a isiel som do uplnej klasiky, obycajna ziletka (ako v prilohe), pena na holenie barbus a po holeni pouzivam olej co davam bezne na bradu, alebo kokosovy olej. musim povedat ze oproti kadejakym gilette osem cepelovych nemam pocit ze by to v comkolvek zaostavalo, dokonca je to mozno lepsie, len netreba dlho pouzivat jednu cepel.
a navyse mam ten hrejivy pocit ze som zase o nieco ekologickejsi
inak k teme, nedavno som si zacal trochu pravidelnejsie upravovat bradu, nech ma trochu aj tvar a isiel som do uplnej klasiky, obycajna ziletka (ako v prilohe), pena na holenie barbus a po holeni pouzivam olej co davam bezne na bradu, alebo kokosovy olej. musim povedat ze oproti kadejakym gilette osem cepelovych nemam pocit ze by to v comkolvek zaostavalo, dokonca je to mozno lepsie, len netreba dlho pouzivat jednu cepel.
a navyse mam ten hrejivy pocit ze som zase o nieco ekologickejsi