cawte, pls neviete o nejakych free materialoch kde by som sa to mohol ucit? Pretoze moc mi nevyhovuje sa furt ucit z netu ak kvoli mojmu super netu..ak viete o niecom dajte vediet
stadiaľto sa tiež zvyknem učiť len tuto je iné poradie učiva a nie všetko tu mám čo potrebujem. Rozmýšlam momentálne že si zakúpim CD s offline materiálmy, to je momentálne novinka. Má to stadiaľto niekto?
zaujímavá diskusia
moje otázky sú som na strednej priemyslovke dopravnej a robím CCNA certifikát za ktr. som zaplatil 15 € pomôže mi to vôbec ? Mám v tom pokračovať ? Uznajú mi to pri CV do zamestnaní ? To má fakt platnosť len 3 roky potom ta recertifikácia je zložitá ? Ďakujem za rýchle info.
Ci ti to uznaju pri zamestnani zalezi iba na zamestnavatelovi. Opat op x-te podotykam, ze to co mas nie je CCNA certifikat, ale iba akasi akademia. Certifikat stoji cca 10x tolko
pomoze k comu? Myslis, ze niekde ukazes papier a je vybavene? Ak to robis kvoli tomu, tak sa na to vyser. Ak to robis preto, ze sa chces nieco naucit, tak pokracuj.
Hunter certifikátov Môžeš na pohovore ukázať, že máš papier ale či máš aj znalosti si môžu overiť po pár otázkach, takže uznaj.
CCNA máš 4 semestre, ak dokončíš Accessing WAN a final %>75% tak máš voucher na zľavu. Ale pokiaľ ťa siete nebavia tak kašli nato, bude sa ti to za jedno ťažko učiť a nebudeš tomu zcela chápať, keďže to je to najdôležitejšie natom.
kazdy ma pod mierne pokrocily inu predstavu, ale v dobe ked som robil CCNA som nijak extra anglictinou neoplyval a zvladol som to. Je tam vela opakujucich sa slov, slovnych spojeni a "terminus technicus" takze by ti to nemalo robit problemy
okej, lebo jedna vec je vediet sa dorozumiet v bežných prípadoch, a druhá je zas technická angličtina. Tak planujem si ju zlepšit na nejakych zahraničných IT casopisoch aby som tam nemal s tym problem.
ja som tiez nemal nejaku moc dobru anglictinu a zvladol som to. Tam je to pisane dost jednoducho zo zaciatku a potom sa tie slova opakuju ako napisal t0m4s3 a aj na jednotlive terminy si zvyknes lebo sa pouzivaju dookola a aj ked nebudes vediet vyznam toho slova v slovencine tak tomu budes rozumiet lebo budes vediet o co ide, co to je. A vela veci je tam vysvetlenych aj viackrat vzdy kus inak napisane, takze je to podla mna dost v pohode.