pekna stranka akorat tam chteji pozvanku tak ji prosim nekdo sezente a vytahnete otazky a dejte je sem. dik
Cisco CCNA
pekna stranka
pekna stranka akorat tam chteji pozvanku tak ji prosim nekdo sezente a vytahnete otazky a dejte je sem. dik
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako stiahnut studijne materialy ?
ake materialy by si potreboval? mam pristup ku vsetkym tak ak chces tak ti to mozem upnut..44mail napísal:Neviete niekto ako stiahnut studijne materialy z cisco.netacad.net (samozrejme mam pristupove meno a heslo) ?
Skusal som viacej programov (HTTrack, WebCopier, ) ale ani s jednym sa to nepodarilo
Re: Ako stiahnut studijne materialy ?
potreboval by som si stiahnut na lokalny disk studijne materialyscortyak47 napísal:ake materialy by si potreboval? mam pristup ku vsetkym tak ak chces tak ti to mozem upnut..
CCNA sem 3 ver 3.1.1.
CCNA sem 4 ver 3.1.1.
ak to mas prosim uploadni to, dik
Test 10 a 9/10
Prosim nema nekdo odpovedi na test 10 a 9/10 moc prosim.
-
fredflinstone
Amateur
Re: Test 10 a 9/10
qwerty008 napísal:Prosim nema nekdo odpovedi na test 10 a 9/10 moc prosim.
JJ tiez by sa sikli...ale uz je neskoro zajtra piseme-Heh
Final na CCNA 2
Mozno aj mam, ale musim vediet verziu testov (kompletny test samozrejme nemam)Jou...Final na CCNA 2 nema nikto?
- Prílohy
-
- final2.rar
- (6.52 KiB) 297 stiahnutí
Labaky Sem 2 instruktor ver
Nemate niekto instruktorsku verziu labakov CCNA 2 ver. 3.1 ??

Prosim Vas, potrebujem odpovede na CCNA1 v3.1.1 Final Test (nie som istý tou verziou). Prikladám aj otázky aby ste vedeli čo potrebujem.
Ď.
Ď.
- Prílohy
-
- cisco1.rar
- (8.69 KiB) 269 stiahnutí
Sory, že to nedávam ako edit, ale takto si to ľudia skôr všimnú. Takže odpovede mi možte posielať na [email protected]
btw, mám "štiastie" na takého učiteľa, čo nič nevysvetľuje a len sedí za kompom, čiže sa celá naša skupina musíme učiť len sami a profesor nám k tomu nič nepovie, nevysvetlí. a sám nie som schopný sa dobre všetko naučiť. preto potrebujem tie odpovede.
a ešte ak by sa niekomu chcelo (neviem síce kto by to robil), môže vypracovať aspoň tie otázky ku ktorým netreba na riešenie obrázky a môže mi ich poslať.
ď.
btw, mám "štiastie" na takého učiteľa, čo nič nevysvetľuje a len sedí za kompom, čiže sa celá naša skupina musíme učiť len sami a profesor nám k tomu nič nepovie, nevysvetlí. a sám nie som schopný sa dobre všetko naučiť. preto potrebujem tie odpovede.
a ešte ak by sa niekomu chcelo (neviem síce kto by to robil), môže vypracovať aspoň tie otázky ku ktorým netreba na riešenie obrázky a môže mi ich poslať.
ď.
-
fredflinstone
Amateur
Re: Dolezite!!!!
problem je v samotnej stranke uz akosi nefunguje....
-
fredflinstone
Amateur
IT Essentials
nemate nekdo odpovedi na IT Essentials ver.3.1??? Prosim poslete mi je na adresu [email protected]
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
poniektori z nas su uz CCNAfikus-kukis napísal:Páni, učíte sa to aj niekto, či len všetci preliezate?
Tu je www stránka na ktorej sú všetky CCNA odpovede pre verziu testov 3.1 a 3.1.1 ...