cista prazdnota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no kua skusil som sa ucit na zajtra nieco do skoly...no zial 0 bodov...v hlave stale to iste

ked si snazim povedat nech na nu zabudnem...tak si vzdy dodam k tomu ze nemozem ked ju stale lubim :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mrk napísal:no kua skusil som sa ucit na zajtra nieco do skoly...no zial 0 bodov...v hlave stale to iste

ked si snazim povedat nech na nu zabudnem...tak si vzdy dodam k tomu ze nemozem ked ju stale lubim :?
Tolkych tu uz bolo . Je to hnusne ale kazdy to zazil a hla - sme tu a mame dalsie frajerky . O mesiac budes mat dalsiu
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

haha P3Bo tymto si ma celkom rozveselil :-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Shark NX napísal:Uplink ... nikdy som neodlubil cez nenavist alebo Averziu ... proste sme sa rozisli ci uz z jej viny alebo mojej. Oba pripady su strasne tazke ...
mno. Vychadzam len zo zakladov psychologie. Ak Ti nieco hovori podvedomie, alebo nevedomie [Freud], tak vies ze nie je vsetko tak, ako sa javi. Ludia sa castokrat vysporiadavaju s problemami ich "beznym" sposobom, ale pritom podvedome robia nieco uplne ine, nieco o com ani oni sami nevedia. Niekedy na nich pride "jasna" chvila, alebo to proste rupne a zrazu to z nich vsetko vyleti.

Kazdopadne by som chcel vediet ci to pises len tak, alebo si uplne uprimny. Aj ja zvyknem hovorit ze mi nevadi kopa veci, ale pritom to vo mne moze riadne vriet. Ja viem ze je to velmi cool, dospele, mudre, skusene a neviem ake nehnevat sa, nikoho nevinit, zivot ide dalej, ale stale sme len ludia a to ze niekto zatlaca problemy ich neriesenim do svojho podvedomia/nevedomia, ci uz vdaka vychovoe, filozofii zivota, alebo inym prostriedkom nie je moja starost, ktoru by som mal riesit. Ono keby som nemal svoje "hobby" take ake mam [nie design] a z ludi by nevyletavalo v "kritickych" situaciach tolko "necakaneho" a pravdiveho, tak by som do tejto temy nenapisal ani ciarku. Ide o to ze ked sa Ti clovek naozaj otvori, tak pred Tebou v 90% stoji uplne ina osoba, ako si Ty zvykol vidiet.

Na druhej strane, ak sa clovek zbavi zalubenia takto racionalnym sposobom, naozaj miloval tu osobu? Alebo to bola len rutinna pretvarka a daco co mu sposobilo kratkodobe pobavenie? Nehovorim ze histercit a robit cirkus kvoli vztahu je to prave riesenie, ale stavat sa ku vztahom "boli a budu, ja som v pohode" je imo trosku nezodpovedne. Dava to potom ludsky vztah do roviny akejsi loterie, alebo nahody. Nieco skusim, to je fuk co to spravi s tou druhou osobou, mam na haku, hlavne ze ja som ok, aj ked to tak vobec nemusi byt, ale aspon vyzeram ok.
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

kukiak napísal:hovori sa to lahko.. ale najdi si co najskor inu.. co najskor..
ano, lenze chalan je do nej pravdepodobne este strasne zalubeny a vtedy mu to nevynahradi ziadny iny vztah. bude chodit s jednou, a stale mysliet na tu druhu. :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

uplink napísal:Kazdopadne by som chcel vediet ci to pises len tak, alebo si uplne uprimny. Aj ja zvyknem hovorit ze mi nevadi kopa veci, ale pritom to vo mne moze riadne vriet. Ja viem ze je to velmi cool, dospele, mudre, skusene a neviem ake nehnevat sa, nikoho nevinit, zivot ide dalej, ale stale sme len ludia a to ze niekto zatlaca problemy ich neriesenim do svojho podvedomia/nevedomia, ci uz vdaka vychovoe, filozofii zivota, alebo inym prostriedkom nie je moja starost, ktoru by som mal riesit. Ono keby som nemal svoje "hobby" take ake mam [nie design] a z ludi by nevyletavalo v "kritickych" situaciach tolko "necakaneho" a pravdiveho, tak by som do tejto temy nenapisal ani ciarku. Ide o to ze ked sa Ti clovek naozaj otvori, tak pred Tebou v 90% stoji uplne ina osoba, ako si Ty zvykol vidiet.
Rozchod ma strasne zobral ... 3dni som nevysiel izby len som sa proste zavrel do seba ... bola to osudova chyba ... ale nezabudol som na nu takym sposobom ze by som ju znenavidel. Trvalo mi to dlho ale proste som na nu zabudol ... hlavne vdaka pomoci rodicov
Napr. Teraz keby som ju stretol dokazal normalne bavit ... bez lubovolnej nenavisti.
Neviem je to pre mna krute nenavidiet dievca kvoli tomu ze sme sa rozisli
Samozrejme v pripade ze ma tahala za nos alebo podviedla vtedy by to aj clovek ocakaval ... ale to nebol nas pripad
V mojom pripade mi vela ludi hovorilo ze ja som bezhlavo zalubeny a ona sa len "vezie" ja som si to aj neskor uvedomil ale cuduj sa svetu ... ked jediny nas kontakt bol kazdodenny Telefon a asi 6 sukromnych navstev
Ja som jej skor vdacny lebo mi otvorila oci ... a vdaka tomu som nevidel svet cez ruzove okuliare a na vela veci som sa dokazal proste vysrat a nepozastavovat sa nad nimi

Ked to mam vziat celkovo vela meci ma dokaze riadne rozladit a som velmi citlivy ale iba v urcitych kategoriach...
Proste poznam ludi ktory mi niemozu nijako ublizit nech robia a hovoria co kolvek
A su osoby na ktrych mi mimoriadne zalezi a tam ked sa nieco stane dokaze ma to dost vziat ...
a nesnazim sa vyzerat cool dospelo ... lebo taky proste niesom ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cas to spravi..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja som v dobrom vzťahu so všetkými mojimi ex, priateľské vzťahy a na žiadnu z nich nemôžem povedať nič zlé, boli to užasne holky, krásne a úžasne,,,

A dosť nechápem ako môže niekto o svojom ex, svojej ex povedať, že to bol hlupák, to bola krava, veď boli chvile kedy ich milovali,,, toto nepochopím,,

to len na margo debaty DonLuca a Jin.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Te-wei napísal:A dosť nechápem ako môže niekto o svojom ex, svojej ex povedať, že to bol hlupák, to bola krava, veď boli chvile kedy ich milovali,,, toto nepochopím,,
A za predpokladu ze by sa vztah nasilne ukoncil neverou?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:A za predpokladu ze by sa vztah nasilne ukoncil neverou?
No posrala by to ona, nie ja, určite by to bol rozchod, ale neviem si predstaviť, že by som na dotyčnú slečnu bol nasratý už stále,,, po čase by po čase by už aj tak tá nevera bola irelevantná, nepodstatná...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sedim v skole a stale na nic ineho nemyslim....stale som nejedol...otazne je ako dlho vydrzim...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:Sedim v skole a stale na nic ineho nemyslim....stale som nejedol...otazne je ako dlho vydrzim...
Chlape spamataj sa,,, to ti fakt stojí za to sa trápiť? k čomu to je dobré? čo tým docieliš? čo myslíš, že tym vyriešiš,že sa budeš trápiť,,, vôbec, ale vôbec nič,,,
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Chlape spamataj sa,,, to ti fakt stojí za to sa trápiť? k čomu to je dobré? čo tým docieliš? čo myslíš, že tym vyriešiš,že sa budeš trápiť,,, vôbec, ale vôbec nič,,,
proste nemam vobec chut jest...trapit no trapim sa...jednoducho si stale neviem uvedomit ze je koniec :(
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

ani Ja. A to je uz 9 mesiacov po ukonceni jedneho mojho vztahu (nie z mojej strany). Ziadne kontakty, ziadne hobby. Nic ma nebavi, dokonca ani hrat (to bola kedysi pre mna istota ze sa odviazem)..zanedbavam sa lebo nevidim zmysel kade kracat dalej. Neviem sa s tym zmierit resp. X-krat som si povedal OK v poho ide sa dalej...ale Ja vobec dalej nejdem, kazdu prilezitost nieco prezit vnimam v duchu marnost nad marnost, nepocitujem bez nej v nicom zmysel ani radost..asi mi to bude trvat dlhsie. To preto, ze stale na nu myslim. Depresia vyskoci hocikedy, neocakavane..pri uplne hociakej cinnosti a momente. To je dan za to, ze stale nieco pocitujem, a zaroven nepocitujem nic, nic ine. Nesustredenost, chaos, sebanenavist. Nechcem si nahovarat ze to preboli, lebo viem ze je to stale silnejsie! Ine podvedome ignorujem, svet vidim silno cierno-bielo. Vsetky pokusy (napr.ist von sa "bavit" skoncili uplnym fiaskom..ticha voda, nezhovorcivy, "plny prazdnoty", jednoducho zombie bez zivota a pod.) No uvidim za par rokov...ak to bude horsie ostava cvokar, co uz..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nikdy to už nebude také ako predtým.-.. aj ked sa vráti čo pochybujem a ak hej tak by som ju už nechcel (nech si uvedomí čo spravila - a vyplinie z toho že hold holka nevie čo chce a č o s takou?).
Nikdy to už nebude to isté... nikdy tomu ver.. už budete úplne iní ludia
ale tak šanca tu je vždy taká maličká a ak máš dosť síl v nu dúfať tak dúfaj ale aj tak časom pochopíš že to nemá význam.. ale nech ti tu kto chce čo chce bude hovoriť aj tak spravíš po svojom.. ale to je dobre tak to má byť..
GL
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pomaly si uz zacinam uvedomovat ako to teda je...v kusku srdca ale stale davam nadej...ale cim som si isty bude mi chybat...no hold musim ist dalej

edit: tak som si trochu pokecal s kamosmi...a tak sa nalada polepsila uvidime na ako dlho... :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

podivajte chlapi, ja viem mne sa to lahko hovori ale zacnite so sebou nieco robit lebo sa zbalznite...vyserte sa na spomienky...zacnite robit to co vas zaujima, takych jak boli tie vase v zivote stretnete nespocet krat, takze tym ze si myslite ze ste plni prazdnody a nechuti do zivota vec nevyriesite, ano v kusku duse to boli, ale ono vy sa to nesnazite zmiernit, ba naopak to este zosilnujete, tak je jasne ze sa vam nic nechcete, a myslim ze tieto neboli ani vase prve ani posledne...skratka sa snazte vratit na stare kolaje jak to len ide...a ked ani to tak odborna pomoc, pripadne terapie od kamaratov

myslim ze sedenim doma a cumenim z okna, alebo hladovanim si vobec ale vobec nepomozete, tak sa prosim vas uz spamatajte...a snazte sa s tym daco robit, Vela stastia! :wink: :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

njn bol som dnes v kruhu kamaratov a dalo sa...akurat teraz vecer zase trochu emo nalady ked som osamote a v hlave jedina myslienka
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mrk napísal:njn bol som dnes v kruhu kamaratov a dalo sa...akurat teraz vecer zase trochu emo nalady ked som osamote a v hlave jedina myslienka
Z najhoršieho sa dostaneš tak do týždňa dvoch. Pri tomto je najlepšia vec činnosť. Niečím sa zamestnaj. Čím väčšia je intenzita a pútavosť činnosti, tým menej myslíš. Pri nečinnosti máš čas zamýšľať sa. Stále niečo rob, zaspávaj unavený ako pes. Osvedčené... Osobne som chodil svojho času na bicykel.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jin napísal:Z najhoršieho sa dostaneš tak do týždňa dvoch. Pri tomto je najlepšia vec činnosť. Niečím sa zamestnaj. Čím väčšia je intenzita a pútavosť činnosti, tým menej myslíš. Pri nečinnosti máš čas zamýšľať sa. Stále niečo rob, zaspávaj unavený ako pes. Osvedčené... Osobne som chodil svojho času na bicykel.
svatá pravda.. ja by som tomu dal dva tri týždne..
Napísať odpoveď