Citacka kariet
Citacka kariet
Ako spojazdnim citacku kariet na notebooku. Ked zasunim kartu, tak sa nic nestane. Vobec nezaregistruje ze som ju tam vlozil. pls
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak tipujem, ze to integrovana citacka...
takze najskor bude problem v tom ze nemas na n nainstaloane ovladace, takze vyber cd, co bolo k notebooku supni tam ovpadace...
ete je mozne, ze je ta karta, ktoru tam davas poskodena, alebo tvoja citacka nie je urobena na ten typ kariet (ale ked ti tam ide pichnut, tak to je mala sanca)...
takze najskor bude problem v tom ze nemas na n nainstaloane ovladace, takze vyber cd, co bolo k notebooku supni tam ovpadace...
ete je mozne, ze je ta karta, ktoru tam davas poskodena, alebo tvoja citacka nie je urobena na ten typ kariet (ale ked ti tam ide pichnut, tak to je mala sanca)...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
JA mam tiez n6230 s adapterom a v citacke ide v pohode. Ale ked som ju mal zaheslovanu tak v mobile ide nepita ani heslo ide v pohode ale v citacke nejde - nenajde ti ju - preto skus pozriet. A nemyslim ze by bol zly driver ak nahodou tak pozri na stranke znacky citacky.gulo1 napísal:Karta je z Nokie 6230 a v telefone ide v pohode a ked ju dam do Adaptera Kingston, tak ju nechce vobec najst. Ovladace som instaloval a nic. Je mozne ze by na prilozenom CD bol zly DRIVER?
A kde by som nasiel novy?
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
tu by si mohol najst ten driver je to presne pre tvoj model ale ja momentalne nemam cas hladat to tam ...
tu by si mohol najst ten driver je to presne pre tvoj model ale ja momentalne nemam cas hladat to tam ...
dikes pozriem sa na to dufam ze to tam najdem a bude mi to fungovat bez problemov.ob3l1x napísal:http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us